Професионални серии за коса 134

• 43 528
  • 782
  •   1
Отговори
# 120
Руса мама , това ли са маската и шампоана,от които си доволна:

Имам и въпрос към дамите,които ползват продукти за създаване и оформяне на косата. Какъв е протоколът,който следвате, при миене на косата преди нанасяне на продукта за къдрици? Може би трябва да не е толкова лигава и мека...

# 121
Руса мама , това ли са маската и шампоана,от които си доволна:
Да  👌

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 11:04 от bubanka

# 122
Поръчвам! Благодаря ти за споделеното мнение  Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 11:05 от bubanka

# 123
Имам и въпрос към дамите,които ползват продукти за създаване и оформяне на косата. Какъв е протоколът,който следвате, при миене на косата преди нанасяне на продукта за къдрици? Може би трябва да не е толкова лигава и мека...
Ако имаш предвид създаване и оформяне на къдрици,няма нищо особено в протокола.В интерес на истината,колкото ми е по-лигава косата,толкова по-добре се оформят къдриците и са по-подвижни.Правила съм си всякакви експерименти,мога да ти дам пример.След Денсифик миене,косата изглежда огромна,къдрава,но неподвижна.След Джойко хидратация или реконструктор,косата е лигава,мека,но се оформят страхотни къдрици и косата е тежка,но подвижна.
Продукт за къдрици съм нанасяла по всякакви  възможни начини и разлика няма кой знае каква.Но като че ли,най-ми харесва когато е последен продукт.Имам предвид след масла(ако ползвам) и термозащита.Аз ползвам само крем за къдрици,спрейове и разни подобни не харесвам.

Някой пита по-нагоре за порьозноста.С продукти с ниско Ph се коригира.Забелязах,че продуктите на Агентчето и те са с ниско Ph.Тези продукти затварят и заглаждат косъма.На Джойко всичките ми продукти са с Ph 3,5-5,5.Затова и косата(особено къдравата) става уникална след тях

# 124
Знам, че писах за натуралното олио на Лореал, но искам отново да го похваля. На моята коса се отразява страхотно. 😄 Е, и машата играе огромна роля де.

# 125
  • Варна
Уаууу Виолета страхоооотна коса Heart.
 Ванеса я кажи кои финиши на Джойко ползваш? Не знам защо ми е извън полезрението тая марка. Да взема да тествам.

# 126
Ще си съсипеш хубавата коса с машата, зарежи я.

# 127
Ванеса я кажи кои финиши на Джойко ползваш? Не знам защо ми е извън полезрението тая марка. Да взема да тествам.
Аз започнах да им купувам продуктите на майтап,но са ми фаворити към момента.Сериите  Moisture Recovery и K-pak.Финиши от същите серии,като K-Pak Liquid Reconstructor Spray не ме кефи много,малко е капризен,трябва да се съобразявам с какво мия,какво слагам след него...Докато Moisture Recovery Leave-in Moisturizer ми е уникален,много си го обичам.Прави косата плътна,жива и подвижна.За къдрици кремчето  Kérastase
Discipline Curl Idéal Oléo.Ползвах няколко други,както и прехваления гел от ленено семе,не ми харесват,този на Керастаз ми е любимец

# 128
  • Варна
Ванеса Благодаря....

За къдрици ползвам мароканския аз или тоя за плажни на Ланза.

https://www.lookfantastic.de/joico-k-pak-color-therapy-luster-lo … 0ml/11361391.html
https://www.lookfantastic.de/joico-k-pak-revitaluxe-480ml/10792322.html

е тия джомби са ми в кошницата от Джойковците  обаче финишът го няма в Локфантастик.....ще трпбва да го диря на друго място.

# 129
  • София
Тази вечер много ме мързеше и  къпането беше много шано. Вивид на Меди, хидратиращ балсам на Себастиан, дарк олиото на Себастиан и Давинес по скалпа. Оставих косата сама да си съхне, тя пък стана по-хубава от обичайно, на  чупки, жилава и хидратирана. Явно е имала нужда от малко почивка и тя, ще я видим утре като стана на какво ще прилича.

Поръчах още 2 бр. от дарк олиото и коментираната по-нагоре серия на ЛП за блондинки.Blush

# 130
  • Варна
А то пък какви къдрици прави HeartGrinning.

# 131
Ванеса,благодаря!

Принцеса, за дарк олиото на Себастиан ли иде реч? Можеш ли да ми кажеш как се нанася,за да образува къдрици? Това,което намирам като инфо е,че се нанася на мокра или суха коса и след това се оформя. Може би имаш предвид,че косата се "намачква" със самото олио и след това се суши...
Извинявай за тъпият въпрос Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 01:02 от Anelia20

# 132
  • Варна
Точно намачкана с него коса. Олио избягвам да слагам на мокра/ освен това на Oway коса,но то е по-скоро серум нищо,че е тотален мазньоч/  защото ползвам термозащита винаги и държа тя да е последния продукт преди сешоар. Дарк олиото го ползвам на полусуха коса. Намачкван с него и оставям да доизсъхне сама,което става много бързо.
Себастиян са доста неглижирана марка според мен поне в тая тема,а са висок клас хубава козметика. Имам Пенетрейт серията Ш,Б,М. Имам и Хидре Ш и М както и Sebastian Professional Potion 9. Той също прави къдррици и то не лоши.

# 133
Знам, че писах за натуралното олио на Лореал, но искам отново да го похваля. На моята коса се отразява страхотно. 😄 Е, и машата играе огромна роля де.

Какъв диаметър е машата ти?

# 134
Принцеса,благодаря ти много! Нямам нищо на марката. Добавих и този продукт към поръчката си и нямам търпение да го пробвам ❤

Общи условия

Активация на акаунт