Професионални серии за коса 134

• 44 132
  • 782
  •   1
Отговори
# 570
А. Peneva,
И аз щях да съм неизмеримо щастлива, ако можех да се боядисвам и подстригвам сама. Ако поддържах един цвят сигурно щях да се осмеля и да пробвам поне първото, но аз държа и харесвам балеажа.
А той е огромно предизвикателство дори и за “професионалистите”... Не ми се коментира даже колко клети жени отиват за карамелен балеаж, а си тръгват като тигри в главата.

# 571
  • София
Само една скоба за славния Мунир. Боите му са толкова силни, че дори и за склап без проблеми са унищожителни. За ливанските гриви и за сватбите в Кипър може да са подходящи постиженията му, но при типичните балкански кожа/корен/цвят... реалността съвсем не е толкова красива.
Прословутото му сиво трае максимум 3 измивания. В салона всичко изглежда прекрасно, но последователните грижи са много, много трудни.
А ако скоро след боядисването косата се сблъска пък със силно слънце и влажност настава истински кошмар.

Аз от години го следя и преди да започне своята собствена серия работеше с Лореал, с които доста салони работят. И пак не видях в друг салон да се постигат подобни цветове.
Вие ползвали ли сте боите му?
Освен това на видеата ясно се вижда че не вс коси които прави са супер гъсти, дебели и здрави

# 572
Рибката са пуснали нова марка ... за облекчаване на болки! Rolling Eyes
https://www.zlatnaribka.com/cbd-daily?mc_cid=9d19ff4331&mc_eid=c7ed54d06d

# 573
Може ли линк към тези бои на Мунир?
Мен ме правят с Кюн , но е доста силна и търся алтернатива.

# 574
  • там, където ми харесва
Против пърхут мога да ви препоръчам ш-н на Ducray. Преди повече от 10-12г. ми излезе с една опаковка от този продукт се оправих.

# 575
А за себорейния дерматит с две ръце Uriage DS

# 576
  • София
Може ли линк към тези бои на Мунир?
Мен ме правят с Кюн , но е доста силна и търся алтернатива.

Не продават освен за салон
https://www.mounireurope.eu/shop/

Някой ако знае откъде мога да се снабдя да ми каже

# 577
Аз също следя работа на Mounir.
Факт е че се справя доста добре.Ходи и на семинари, на ти е с нещата.
Но ми прави впечатление, че дамите, които посещават салона му са главно заможни жени-с пластични операции, поддържани. Техните коси предполагам се третират с много скъпи продукти. Дори да изглеждат "зле"преди това, едва ли са си правили примерно косите вкъщи сами с дрогерийни бои (не че има нещо лошо-аз също съм се боядисвала в нас именно с дрогерийни). Едва ли някой ползващ Елсев примерно, би дал три-четири цифрени суми за Mounir. И другото което-ефекта на светлината и камерата. Дори безжизнена коса изглежда лъскава и блестяща със светкавица. И накрая повечето от там са с чудото наречено Екстеншън (много разпростанен и в наши ширини). Защо след като постига уникален ефект ги кичи после с екстеншъни?

# 578
  • София
Аз също следя работа на Mounir.
Факт е че се справя доста добре.Ходи и на семинари, на ти е с нещата.
Но ми прави впечатление, че дамите, които посещават салона му са главно заможни жени-с пластични операции, поддържани. Техните коси предполагам се третират с много скъпи продукти. Дори да изглеждат "зле"преди това, едва ли са си правили примерно косите вкъщи сами с дрогерийни бои (не че има нещо лошо-аз също съм се боядисвала в нас именно с дрогерийни). Едва ли някой ползващ Елсев примерно, би дал три-четири цифрени суми за Mounir. И другото което-ефекта на светлината и камерата. Дори безжизнена коса изглежда лъскава и блестяща със светкавица. И накрая повечето от там са с чудото наречено Екстеншън (много разпростанен и в наши ширини). Защо след като постига уникален ефект ги кичи после с екстеншъни?

Мисля че повечето от нас в тази тема също поддържаме косата си със скъпи продукти 😂😂😂 то какво повече от oribe и shu uemura , не знам да има кой знае колко по-скъпи известни марки.
То дали си си правил косата в къщи или в салон като корена вече е много израстнал според мен е все тая. Той тъй или иначе обезцветява всички, не съм виждала клипче без обезцветител. Така че и да е с дрогерийна боя, цвета пак си се сваля.
Ето на това видео което постнах по-горе косата на женицата не е нищо особено и не е мн поддържана и пак става топ.
А екстеншъните са за тези които искат по дълга коса, то и преди екстеншъна може да е добре

# 579
Благодаря за препоръките! Ще помисля за шампоана кой да взема и маска Лакме арган.
А предложения за протеинови продукти?

# 580
  • София
Аз за нискобюджетен мога да ти препоръчам няколко варианта.
1. Това като балсам/маска : https://www.notino.bg/aussie/repair-miracle-dlboko-dejstvassh-tr … za-uvredena-kosa/ но на други места съм го виждала и по-евтино, някой беше пуснал по-рано линк към някакъв бг сайт където излиза към 8 лв, разтърси се в гугъл и ще го намериш.
При мен този продукт има еднакъв ефект с много по скъпи марки и не оставам без него, поне на моята коса се държи като хидратиращ
2. За чувствителния скалп бих препоръчала с две ръце този тоник, не е от най-ниско бюджетния но е икономичен и ефекта е мигновен - https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/scalp-regulation--ch … scalp-toner-75-ml
Мен една опаковка 75 мл ми стигна за около половин година и повече.
Скалпа ми беше толкова чувствителен че даже не понасях миене на фризьор, това ми го подобри много.
3. Шампоан - като съм говорила с фризьорки за препоръка на шампоан споре типа коса всички казват че ако имаш пробелми със склапа трябва да търсиш шамппоан първо за този проблем защото скалпа е най важната част за красива и хубава коса.
Та в тази врзъка съм ползвала този шампоан https://www.notino.bg/tigi/bed-head-urban-antidotes-reboot-shamp … razdraznen-skalp/ и съм доволна, хем на скалпа ми е добре, хем хидратира. Може и не него а просто да търсиш нещо за проблемен скалп 
И също бих препоръчала да пръскаш хининова вода в коренте след миене, тя е 2 лв и е приятна за скалпа и за растежа

# 581
Четирицифрена сума за фризьор ми звучи прекалено...каквито и продукти да използва Grinning

# 582
Цитат на: Мélisande
Вие ползвали ли сте боите му?
Освен това на видеата ясно се вижда че не вс коси които прави са супер гъсти, дебели и здрави
[/quote

И за боите, и за услугите споделям от личен опит.

# 583
Подкрепям предложението на Melisandre за 3 минутните "чудеса" на Aussie - има ги в няколко различни варианта, изключително хубави и бюджетни са!

# 584
Доволни ли сте от този крем? Какво да очаквам?

Общи условия

Активация на акаунт