Професионални серии за коса 134

• 44 248
  • 782
  •   1
Отговори
# 300
Много харесвам Макадамия, най-вече аромата, косата ми е в сравнително добро състояние и не ползвам маска на всяко миене, но сложа ли я .. уникална! /Nourishing moisture/

# 301
  • Бургас
Маската на Макадамия и аз я харессвам доста.

# 302
Маската на Макадамия - deep repair, каква е? Хидратация или протеин?

# 303
Момичета някакви маски или терапии с гел от алое да сте правили и доволни ?

# 304
Macadamia мисля че беше балансирана с превес на хидратация. С алое вера съм си правила само домашни маски. Смесвах две лъжици гел с по няколко капки етерични масла и нанасях по скалпа. Помогна за растежа, а друг плюс беше, че ми успокои скалпа след прекаляване със сух шампоан.
И един код за 10% в Арлен за всички отдали се на онлайн пазаруване😀 - VALERIE10.

# 305
Влизам само да кажа за една комбинация която на моята тънка коса действа много добре - хидратиращия шампоан Show и после хидратиращия балсам на Мароканойл.
Радвам се, че намерих приложение на шампоана Show, защото заедно с маската въобще не ми харесва. А на маската така и не откривам с какво да я ползвам, за да ми допадне....Grinning

# 306
  • Варна
С протеинов шампоан се получава при мен. В частност с тоя за обем е супер.
Ох момичета какво правите по цял ден в къщи. Лудите ме хващат вече,а гледам да не излизам и да съм дисциплинирана....

# 307
Ох момичета какво правите по цял ден в къщи. Лудите ме хващат вече, а гледам да не излизам и да съм дисциплинирана...
Тренирам, чистя, готвя, правя се на технически съпорт за онлайн класовете на децата, чета соц. мрежи, чета стари теми, пия повече отколкото трябва, ям повече отколкото трябва, говоря с БГ... пробвам нови комбинации от продукти, дори ММ тази сутрин каза "ммм, косата ти мирише на нещо ново, много хубаво!" А ако продължава да е хубаво времето и градината ме чака!

Опитах за 1-ви път Joico Color Endure Ш+Б (безсулфатни), купувани преди месеци, хммммм, за много меко измиване, ако няма никакви проблеми косата може би са ОК. Или за всекидневно/често миене на боядисана коса. Ще ги опитам пак (някога), имат много прилични ревюта, затова съм ги и купила.

Но определено от Джойко другата ми серия за боядисана коса ми допада много повече! Имам и 3-те продукта и много си ги харесвам!

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 18:09 от Agent Provocateur

# 308
  • София
И на мен ми е много трудно защото съм свикнала да излизам, да обикалям магазини и тн и сега място не мога да си намеря и ме хващат лудите.
Вчера изчистих цялата библиотека, всяка книга изтупвах от прах и забърсвах, днес мисля да си подреждам документите.
Другият уикенд гардеробът.
Иначе сега се омазах с еластисайзър с нар и смятам да постоя поне 3-4 часа.
Ще отложа засега боядисването, някъде към началото на април ще е.
Ще се опитам да третирам минимално и да подгранвам максимално.

# 309
  • Стара Загора
Аз съм с дивак на 1г и 8мес., няма да ви казвам какъв екшън е 😩 Ние сме свикнали да сме постоанно навън, прибираме се само за обеден сън, а сега как ще се въздържаме просто не знам. Отделно, че с него нищо вкъщи не мога да свърша

# 310
Освен стандартни къщни задължения, сега съм се отдала на наваксване със знания. Влязох да чета темата Рапунцел за пускане на дълги коси Grinning Извадила съм един тефтер и съм си разграфила... маски, финиши, правила, протоколи и т.н. Мъжът ми е сърдит, че не му обръщам внимание Grinning
Тук идва моментът да благодаря на всички, които участвате в тези форуми и давате супер ценни съвети! Благодаря момичета!
Сега прочетох, че Принцесата има блог и сега ще се спукам от четене.
И после влизам да купувам ... заканила съм се яко на банковата си сметка Grinning

# 311
Освен стандартни къщни задължения, сега съм се отдала на наваксване със знания. Влязох да чета темата Рапунцел за пускане на дълги коси Grinning Извадила съм един тефтер и съм си разграфила... маски, финиши, правила, протоколи и т.н. Мъжът ми е сърдит, че не му обръщам внимание Grinning
Тук идва моментът да благодаря на всички, които участвате в тези форуми и давате супер ценни съвети! Благодаря момичета!
И после влизам да купувам ... заканила съм се яко на банковата си сметка Grinning
как се казва блога?

# 312
Пратих ти го на лично, че четох, че не е позволено да правим реклами. Wink

# 313
  • Бургас
С протеинов шампоан се получава при мен. В частност с тоя за обем е супер.
Ох момичета какво правите по цял ден в къщи. Лудите ме хващат вече,а гледам да не излизам и да съм дисциплинирана....
Ти пък бива ли такъв въпрос ,парфюми поръчваме много ясно.Kissing HeartHug

# 314
Не купувай. Сега не е моментът да се харчат готови пари. Не се знае какво ще стане утре. Чети и записвай и ще купиш после.

Общи условия

Активация на акаунт