Професионални серии за коса 134

• 45 039
  • 782
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Освен един хидролизиран кератин другото всичкото е стандартна химия. Засилен растеж имам единствено от добавки аз и от масла. От началото на декември до сега косата ми е порастнала едни 7-8см.През миене маслен преуош на скалпа с хубави масла.

# 286
Благодаря!
Козметиката е Jazz,много я хвали моя позната а и във Фб съм залята с реклами..

# 287
Това е доооста растеж, prinzesata!
Аз от твои стари постове знам долу горе какви масла използваш, но за добавките🙄 Биотин ли използваш?
И съм се чудила винаги, "химията" (серуми, спрейове), която е за растеж не е ли "с по-силно действие" от маслата?

# 288
Принцеса Simple Smile Може ли да споделиш какви са маслата? Опитвах се по едно време да прочета голяма част от темите, но са 134 Grinning и по едно време доста забих. Моля, сподели и ритуалите си с имена на продуктите направо, че съм доста начинаеща в кое е балансирано и кое е протеиново. Моля! Моля! Моля! Simple Smile

# 289
Отдавнам заглеждам професионални шампоан и лосион,обещаващи бърз разтеж на косата.
Може ли някой да разчете състава,има ли изобщо съставки,коитп да стимулират?
Благодаря предварително!
Шампоан: AQUA, COCO SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAÏNE, ALCOHOL, ACRYLATES/BEHENETH-25 METACRYLATE COPOLYMER, OVUM SHELL POWDER, SODIUM CHLORIDE, PEG-150 PENTAERYTHRITYL TETRASTEARATE, BENZYL ALCOHOL, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, PARFUM, CITRIC ACID, HYDROLYZED KERATIN, DL-CAMPHOR, PYRIDOXINE HCL, CARBOXYMETHYLCHITIN, PROPYLENE GLYCOL, DEHYDROACETIC ACID, SODIUM DEHYDROACETATE, C.I. 42090, LINALOOL, AMYL CINNAMAL.

Лосион: AQUA, ALCOHOL, PPG-1-PEG-9 LAURYL GLYCOL ETHER, OVUM SHELL POWDER, HYDROLYZED SOY PROTEIN, PARFUM, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, HYDROLYZED KERATIN, CITRIC ACID, CAMPHOR, SODIUM DEHYDROACETATE, CARBOXYMETHYL CHITIN, PYRIDOXINE HCL, LINALOOL, AMYL CINNAMAL.
Яйчени черупки и камфор, протеин... Няма чудеса тук.

# 290
Изи, подготви се за дълго подхранване. И моята коса беше в лошо състояние след балеаж. Успях за около година лека полека да изрежа изгорените части, като запазя косата в приличен вид.
Ако държиш на пресата, те съветвам да се въоражиш не с една, а поне с 2 термозащити.Добър помощник ще ти е и серумът на Маракеш за връхчета.
Ползвай си с еластайзъра и следвай съветите на Принцесата Simple Smile

# 291
Само аз ли не видях кой знае какъв ефект от Маракеш сплит ендз? Въпреки, че вече използвам 3та опаковка.Но нали си викам е хвален продукт във форума, харесва, не харесва, ползвам.
Някак втвърдява косата.

# 292
  • Варна
Аааааааа мацки роман трябва да напиша смилете се Grinning.

Showbeauty не пия биотин защото от него ми расте задника Grinning. На всичкото отгоре съм и на някакъв мой си режим почти кето,но не съвсем де,че без ябълки не мога......... Изпих една опаковка допълхерц януари друго нищо.
Моята коса си расте горе долу по толкова постоянно. Затова казвам,че вероятния виновник са маслата.
ЯЧРМ,марула,облепиха с няколко капки розмарин. Това нанасям по скалпа веднъж седмично и обикновено спя с него. Много добре ми се отразява на скалпа.
Иначе профи чудесии тествам де що излезе. Изклепах един интенз серум голям на GG,не съвсем де има сигурно още 30мл. ама ми дойде Генезиса и сега съм с него. Преди това ползвах Меди целаген,Епруваж,Ланза....

А маракешкия серум сигурно е най-ползваното нещо при мен. Никога не оставам без него. На последните намаления отърмъчих голям от Коса БГ пак.

# 293
Prinzesata, значи в обобщен вид-Постоянна грижа за скалпа!
Успех с кето режима! Никак не е лесен, особено в началото!

# 294
Showbeauty, и при мен нямаше никакъв ефект от Маракеш ендз, даже имаш усещането, че косата ми се заплита повече с него.
Да венага след нанасянето е супер, но след няколко часа е тотална сухота, заплитане и късане...

# 295
  • Варна
По едно време и аз имах проблем с маракеш. После открих,че за да се разбираме непрекъснато не трябва да е последен продукт. Винаги го ползвам с някой от термиците след него.

Showbeauty единственият ми проблем е с мазното Grinning,но наваксвам с авокадо,маслини и кашу. Пък и не се вживявам много де.

# 296
При мен със серума на Маракеш  се получава много интересен ефект - първия ден след нанасяне и сушене краищата стават твърди, но на следващия ден се усещат много приятно, някак си твърдостта изчезва.
От много време ме тревожи нещо - ако непрекъснато даваме на скалпа някакви продукти против косопад, в един момент, когато ги спрем, дали няма да се получи косопад?

# 297
Някой пробвал ли е този крем на Алфапарф?

Искам нещо за чуплива коса без фиксация или да е ниска, и да ми оформя добре вълните.

# 298
Някой пробвал ли е този крем на Алфапарф?

Искам нещо за чуплива коса без фиксация или да е ниска, и да ми оформя добре вълните.
Фризьорката ми го използва. Гледах как го слага на клиент, не на моята коса. Твърди, че е хубав.

# 299
Сигурно само аз не харесвам маската на Макадамия. Е, няма такава гадост за косата ми. При все, че косата ми е много суха, с твърд и дебел косъм, тази маска така перфектно ме слепна, че нямам думи.
Друга бира са шампоаните на Макадамия-разкош!

Общи условия

Активация на акаунт