Професионални серии за коса 134

• 45 045
  • 782
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
То в тая истерия всички мъкнат торби с храна само ние мислим за шампоани/моя милост и за парфюми/:grinning:.

# 271
И златна рибка ще работят, скопо няма да останете без козметика за коса.

# 272
В следващите седмици на изолация по домовете нека се отдадем първо на грижа за здравето, после на грижа за косата и кожата! Повече маслени маски и еластисайзъри и всякакви терапии, както и по-малко стилизиране. Нека приемем този период като време за разкрасяване, грижа и почивка и нека бъдем позитивни! Пожелавам ви да сте здрави и спокойни и се надявам всичко скоро да приключи с минимални щети! Heartpulse Flowers Hibiscus

# 273
Любов по време на Корона 👑 вирус 😀,
Ех че хубаво пожелание PeachHoney!
И аз от снощи съм намазана с Еластисайзър

# 274
И златна рибка ще работят, скопо няма да останете без козметика за коса.
Те и да затворят скоро няма да останем без козметика за коса Grinning

# 275
Нищо не бъркаш. Хубав протокол само цимента не ми се връзва след хидратацията.
Благодаря Принцеса Simple Smile Старая се да ви настигна:) Термото ми е такова, защото ми препоръчаха, че е много хубаво. Доскоро не знаех за разликите в хидратации, протеини и т.н., но първата страница на темата е супер полезна, а и всички коментари, които чета тук.
Моля за препоръка кой продукт да ползвам след хидратация като термо или финиш?

# 276
Здравейте, изчетох доста от различните теми, но май отново не разбрах на 100%. След еластисайзър екстрийм (за първи път ще ползвам) мога ли да ползвам шампоана на мароканойл рипеър, а след него маската на епруваж (и нея за първи път ще ползвам). Косата ми е доста зле, родих преди почти 5 месеца, не бях ходила на фризьор след като родих, едва преди месец и половина отидох и я подстригах повече отколкото попринцип, защото беше много нацъфтяла и не седеше добре. Сега не виждам как ще отида в близките 1-2 месеца, затова искам някаква По-специална грижа. Иначе косата ми е изрусявана, преди бях изцяло руса, последните пъти само руси и светло кестеняви кичури, за да я потъмним, преди месец и половина моята фризьорка ми каза, че няма да ми направи кичури, защото е зле и само ме матира. Та освен това с еластисайзъра имам и други въпроси, но като за начало ще питам най-важното, ползвам шампоан и балсам на мароканойл хидратиращите, преди тях ползвах керастаз различни шампоани и маската Resistance, без изобщо да знам какви трябва, просто купувах каквото си харесам в сайта и косата ми не се повлия изобщо към по-добро. Ползвам и маслото на керастаз златното. Сега си поръчах еластисайзъра и маската на епруваж, която да ползвам след него. Какво бихте ми препоръчали след като свърша Ш и Б на Мароканойл, да си взема ли и друга маска, която да ползвам през другото време, когато не си слагам еластисайзър. Косата ми е доста нацъфтяла, малко под рамената и доста често се омазнява, къпя я през ден, всеки ден я изправям , попринцип е чуплива, ако не я изправя не прилича на нищо, така че не знам дали ще мога да спра с пресата. Приемам всякакви съвети 🌷

# 277
  • Варна
Можеш да ползваш еластисайзър,марокан рипеър и епруваж в един протокол да,но не разчитай на резултат дори и с най-добрите продукти ако не минмизираш пресата.
Коса с кичури ежедневно малтретирана с преса не ще цъфти ами и ще върже.

# 278
Благодаря! Не знам какво да я правя, ако не я изправям тя просто наистина не прилича на нищо, като се изкъпя седи толкова бухнала и зле, направо не мога да Се гледам дори и да не излизам никъде пак я оправям, ще гледам Да разредя малко изправянето. А този еластисайзър и в корените ли да слагам или само по дължините, сега ще го пробвам?

# 279
  • Варна
Еластисайзър само по дължините особено на бързоомазняваща се коса. И го загрей под шапка за баня със сешоара. Не очаквай нещо кой знае какво на първо миене. Иска си време.

Моята коса днес е точно такава-приличам на Бетовен Grinning. Плеснах и малко олио на Оway да се поприбере.

# 280
Това значи ли, че преди всяко къпане трябва да слагам? Винаги ли трябва да я слагам тази шапка в такъв случай трябва да си купя още, понеже тази е за еднократна употреба. А какви са тези финиши за които говорите и след маската ли трябва да слагам нещо? Тази маска сега прочетох че се слага 1-2 пъти седмично, може ли да слагам балсама на Мароканойл след еластисайзър или е задължително да е маска. Имам останала малко на Керастаз Resistance, мога ли да я сложа нея след еластисайзъра или не е подходяща, извинявам се за многото въпроси...

# 281
  • Варна
Първите два три пъти слагай Еластисайзър преди всяко миене. Ползвай поне три последователни измивания тези продукти. Протокола е балансиран и мисля,че ще сработи. Дълбока хидратация с еластисайзър,протеинов шампоан и балансирана маска. Някакъв финиш и термозащита нямаш ли? Не ми казвай,че ползваш преса без защита.
 Като прочета "Не ползвам термозащита защото обичам косата си чиста ми идва да си строша монитора"

# 282
Отдавнам заглеждам професионални шампоан и лосион,обещаващи бърз разтеж на косата.
Може ли някой да разчете състава,има ли изобщо съставки,коитп да стимулират?
Благодаря предварително!
Шампоан: AQUA, COCO SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAÏNE, ALCOHOL, ACRYLATES/BEHENETH-25 METACRYLATE COPOLYMER, OVUM SHELL POWDER, SODIUM CHLORIDE, PEG-150 PENTAERYTHRITYL TETRASTEARATE, BENZYL ALCOHOL, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, PARFUM, CITRIC ACID, HYDROLYZED KERATIN, DL-CAMPHOR, PYRIDOXINE HCL, CARBOXYMETHYLCHITIN, PROPYLENE GLYCOL, DEHYDROACETIC ACID, SODIUM DEHYDROACETATE, C.I. 42090, LINALOOL, AMYL CINNAMAL.

Лосион: AQUA, ALCOHOL, PPG-1-PEG-9 LAURYL GLYCOL ETHER, OVUM SHELL POWDER, HYDROLYZED SOY PROTEIN, PARFUM, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, HYDROLYZED KERATIN, CITRIC ACID, CAMPHOR, SODIUM DEHYDROACETATE, CARBOXYMETHYL CHITIN, PYRIDOXINE HCL, LINALOOL, AMYL CINNAMAL.

# 283
Първите два три пъти слагай Еластисайзър преди всяко миене. Ползвай поне три последователни измивания тези продукти. Протокола е балансиран и мисля,че ще сработи. Дълбока хидратация с еластисайзър,протеинов шампоан и балансирана маска. Някакъв финиш и термозащита нямаш ли? Не ми казвай,че ползваш преса без защита.
 Като прочета "Не ползвам термозащита защото обичам косата си чиста ми идва да си строша монитора"

Да, досега не ползвах 🤣🤣🤣 сега съм си взела   Термозащитния спрей на Филип Кингсли. Благодаря за съветите! 🌷

# 284
Екатеринна, кои са тези продукти? Аз не виждам никакви стимулиращи съставки.
https://www.skincarisma.com/ Ето сайт за анализиране на съставките в козметиката.

Общи условия

Активация на акаунт