Професионални серии за коса 134

• 45 048
  • 782
  •   1
Отговори
# 255
Ще си позволя да препоръчам на тези, които пазаруват от Arlen и са с плътни, изрусени, боядисани и дълги коси, да си поискат мостри от серията Marula oil за възстановяване на косата на Paul Mitchell. Ползвам вече месец шампоана и маската и съм много впечатлена.
Подхранващото масло също е много хубаво.

Последна редакция: пт, 13 мар 2020, 17:04 от Аня Филипова 649504

# 256
Гледах това клипче за концентратите и бустерите https://www.youtube.com/watch?v=zegaFX7Q_Hk&t=81s
Поръчах бустер Discipline и концентрат Densifique. Преди съм ползвала заздравяващия бустер и оранжевия концентрат и ми хареса кобинацията.

Искрица Това до спрея на КМ, тестер на Естедерм ли е? Ако си го пробвала, кажи за него и най-вече като количество достатъчно ли е за проба.

# 257
  • Пловдив
Да кажа и аз за Кактус - не си заслужава 40те лева, ама въобще. Снощи косата на дъщеря ми се беше позаплела, взех Кактус, но успях да я разреша, взех макадамия и за нещо време и оправих косичката. За мен Макадамия е независима, на сухо, на мокро, няма никакво скубане.

Последна редакция: пт, 13 мар 2020, 15:18 от *dreamer*

# 258
Аз ползвах ДПШ на Балеа, защото не ми се даваха пари и за профи ДПШ и бях доволна, от Арлен с предната поръчка ми пратиха мостра на ДПШ Paul Mitchell, е мога да ви кажа че разликата е огромна. И веднага взех и цял шампоан. Не знам спрямо хвалените тук в темата (Меди и Лейбъл М) как е, ще ми е интересно да споделите мнение.

# 259
krisi_mccane66,

Погледни серията Mythic oil за плътна коса. Лека е, ще хидратира, ще подхрани, ще предложи блясък. Като за първа среща е подходяща. Маската, крема...
A шампоана за 13 лв. си е за аплодисменти.

# 260
  • Бургас
Серията Mythic oil и на мен ми е любима.

# 261
Преди й аз ползвах ДПШ на Балеа. Ни от както се сдобих с такъв на Лейбъл М, виждам много голяма разлика.

# 262
Еконт и Спиди преустановяват работа, моловете затворени. Добре че сме запасени 😁😁😁

# 263
От Notino ми изпратиха смс, че затварят магазина за неопределено време.😭😭😭 А имах поръчка..😀 Тази паника идва в повече.

# 264
Куриерските фирми от кога преустановяват работа?
В сайта на Спиди пише че продължават работа на нормално работно време .

# 265
Еконт от утре, а Спиди са обявили, че продължават да работят с обичайното си работно време.

# 266
Еконт от утре, а Спиди са обявили, че продължават да работят с обичайното си работно време.
И Еконт писаха първо, че ще работят, но се установи, че принудително ще ги затворят. Спиди ще бъдат в нарушение със заповедта, вероятно ще си актуализират информацията. Няма как да работят.

# 267
Здравейте Simple Smile купих си най-накрая Еластисайзър. Въпросът ми е : правилно ли е? :
1.Мия косата с ДПШ Лакме, за да махна всичките продукти, с които мазах косата, а аз попрекалих тези дни. Поизсушавам леко, мажа с Еластисайзър, държа час-два. След това мия с Лакме Фул Дифенс и слагам същата серия маска. В Рибката ми дадоха тестери от Дифенсите, понеже нямам нищо мое хидратиращо, а тези Фул Дифенс пише, че са хидратиращи. После ще си сложа термо Керастаз Цимент.
Идеята ми на предварителното миене преди Елстисайзъра е да изчистя косата от всичко натрупано, за да може Еластисайзъра да действа хубаво върху чиста коса.
2. Мога ли да ползвам след Еластисайзър Ш Филип Кингсли обем + Маска Керастаз Форс Архитект? Да не объркам нещо?

Благодаря !!! Simple Smile

# 268
  • Варна
Нищо не бъркаш. Хубав протокол само цимента не ми се връзва след хидратацията.

Аз днес съм с бързо миене с ДПШ на Шу и детанглъра на ДМО за всичко останало Grinning. Утре ще се боядисвам и искам коса без екстри по нея.

# 269
Здравейте!

Еконт и Спиди ще работят, можете да видите последният пост в страницата на Еконт, че ще работят, тъй като има съобщение от министъра на здравеопазването, че заповедта не важи за куриерски фирми и няма нужда да преустановяват работата. Simple Smile

Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт