Професионални серии за коса 134

• 45 088
  • 782
  •   1
Отговори
# 240
След ДПШ какъв продукт трябва да се използва,протеин или хидратация?
И имам спомен еластисайзър ,че не трябваше да се ползва на същото миене, или се бъркам нещо?

Дано не греша и не те подведа,но след ДПШ,аз ползвам протеинов реконструктор и след това хидратираща или балансирана маска.

# 241
При мен от фузио дозите действаше най-добре комбинацията - концентрат за заздравяване и бустер за заздравяване. Но за жалост вече никъде по бг сайтове не виждам наличен  зеления бустер .
Също и комбинацията отново от концентрат за заздравяване и бустер за суха коса.
От другите често казано не виждам смисъл, защото този за блясък си запазва резултата  само 48часа.

# 242
# 243
aiki_ira, ако не се бъркам видях в колецията ти ампулите за сгъстяване на Doori. Какви са ти отзивите за тях? Една влогърка доста ги хвалеше, едва ли не чудеса да очакваме от тях, но те рязко им вдигнаха цената и ми се иска да чуя някакви мнения.🤗
Имам ампула и една тубичка в червен цвят на снимката, която се води протеинов шампоан и е добре да се ползва с ампулката, ОБАЧЕ, не съм стигнала до тях Flushed и не мога да дам отзиви. Взех само една ампулка за проба, тъй като ми беше любопитно. Като цяло съм изненадана много приятно от продуктите, които съм ползвала на Doori, особено от тоника с анти-ейдж действие против косопад, в някоя от колекциите го мярнах, при мен даваше много приятно, свежо усещане на скалпа и след време бях като таралежче в главата от нови растежи.
Когато пробвам ампулката ще пиша, обещавам Simple Smile

# 244
  • Варна
Разгеле наканиха се Grinning. Тя остаря вече Joy.
След ДПШ какъв продукт трябва да се използва,протеин или хидратация?
И имам спомен еластисайзър ,че не трябваше да се ползва на същото миене, или се бъркам нещо?

След ДПШ можеш да ползваш всичко ,от което се нуждае косата ти.
И да тотално безсмислено е да се ползва Еластисайзър и ДПШ на едно миене освен ако нямаш кофа от еластисайзъра за изхабяване.

# 245
  • Някъде там
Поръчах си концентрат за мигновенно заздравяване на фибрите плюс бустер за суха коса.
Термото за суха коса ще ги редувам с това за дълга коса и така ще преценя кое харесвам повече.
Взех си и боя за дължините на косата артего в цвят 7.1 И реших да спра с поръчките докато излезе Генезис Grinning

# 246
# 247
  • Варна
И с изключение на шампоаните всичко е с по 10лв. по-скъпо от в немския. Да си имаме стандарта Cry.....

# 248
Отчитате ли разликите в ДДС в различните държави?

# 249
Hug 

Здравейте! Не съм сигурна, че точно така се прикача снимка, но съм нова-извинете ме. Blush Има ли някой наблюдения, за тези нови четки за коса - Cactus hairbrush, които така усилено рекламират последно време?

Последна редакция: пт, 13 мар 2020, 10:31 от bubanka

# 250
Аз имам четката Кактус, с дръжката, ми не я ползвам, бодличките и са по-дълги. то и в описанието пише, че е за гъста коса. Пробвах я и на гъстата и дълга коса на дъщеря ми, за разресване-няма проблем, но да й оформя някаква прическа, връзване на опашка-не ми е удобна. И не е вярно, че не наелектризира косата. Четката Tangle Teezer ми е фаворит, макар че имам и на Макадамия, и на Епруваж. Иначе-всички четки разресват добре, но за мен я важно, да мога да си оформям косата с тях, гребени отдавна не ползвам.

# 251
Имам я в розово, купих я от разпродажбата на един салон (непомня вече кой) за 15 лв. Хубава четка, не скубе и не къса косата толкова като обикновенните четки. 15 лв си заслужава за мен, но редовната цена от 40 и нагоре - не. Други професионални четки нямам, ползвам на Титания голяма кръгла и дървен гребен. Нямам база за сравнение с други скъпи.
Hug  

Здравейте! Не съм сигурна, че точно така се прикача снимка, но съм нова-извинете ме. Blush Има ли някой наблюдения, за тези нови четки за коса - Cactus hairbrush, които така усилено рекламират последно време?

# 252
  • София
Имам четки Кактус - с дръжка и с капаче за чантата. Ползвала съм и Тангъл Тийзър, и Макадамия, и Десата и не знам още какви, но Кактус са ми любими. Косата ми е гъста, но с тънък косъм, бодличките са по-дълги от на другите, които съм ползвала и ми е много удобна, разресва страхотно.

# 253
Странно... И аз имам Кактус с капаче още откакто ги пуснаха в Арлен, но категорично бодличките й са видимо по-къси от четката на Макадамия. Отделно - не са толкова гъвкави и съответно водят до малко повече скубане (поне при мен). За носене в чантата е супер удобна и много практична Кактус четката, но други предимства, честно казано, в нея не намирам.
С тънка, рядка, дълга коса съм.

# 254
  • София
Бодличките на Кактус с дръжка са по-големи от тези на Макадамия, права си, джобната е с нормална дължина Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт