Професионални серии за коса 134

• 44 161
  • 782
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, препоръчайте ми по-натурален шампоан за чувствителен скалп. Напоследък забелязвам пърхут, отдавах го на лака за коса (въпреки че вече слагам хипоалергенния на Лореал, около 3 пъти седмично макс), но май ще се окаже от друго.

# 496
Момичета, препоръчайте ми по-натурален шампоан за чувствителен скалп. Напоследък забелязвам пърхут, отдавах го на лака за коса (въпреки че вече слагам хипоалергенния на Лореал, около 3 пъти седмично макс), но май ще се окаже от друго.

Здравей!
Не съм имала проблеми с пърхут, но мога да ти препоръчам шампоаните на Oway. Използвам техният за косопад и спреят им за косопад и съм много доволна. От продуктите им забелязвам доста бърз растеж на косата. Когато забележа, че имам повече косопад, го използвам постоянно, а в другото време по-рядко, когато усетя, че имам нуждата от "по-дълбоко почистване" на скалпа, тъй като има доста охлаждащ ефект.

# 497
Iunna pateka, Преди време бях с изтощена коса и от страх да не се върна в предишното й състояние не мога да свикна, че вече не се нуждае от толкова силни и постоянни продукти. Аз съм нещо като "болна" на тема коса... И околните го забелязват, няма приятели, роднини, които не са ме виждали омазана...А описания протокол го правя на всяко миене😞 Сега малко се плаша чак каква мания ме е обвзела. Ще започна да се поспирам малко

Разбирам те напълно, защото и аз съм с тази мания от 10 години вече... Нооо за тези години разбрах, че прекаляването с грижите за косата също е много вредно. Особено с неподходящата за нашата коса и моментното й състояние грижа... Косата се променя, има периоди на изтощаване и на сравнително подобрение. Трябва да я следим и да й даваме необходимото за момента. Продуктите, които навремето ползвах и много харесвах, сега въобще не ми действат добре и обратно... Преоткривам доста забравени и недолюбвани преди серии. Научих се, че тънката ми коста не иска и не понася силни и тежки серии, в резултат на тях стои като метла - суха, вяла, клечкосана и като немита... Трябва човек да опознае косата си и нейните нужди и да ползва само подходящи продукти, независимо какво се хвали от другите. Ако за едни ефекта е УАУ, за мен например е ужасна коса... И обратно... Така че чрез метода проба-грешка всеки рано или късно открива неговите продукти, ако ли не продължава с експериментите до безкрай... Smile

И да не е спам - напоследък доста добре ми действат ш+м Еликсир ултим на Керастаз, а за финал олиото от серията...
Сега на тази новата серия на Керастаз много й се чудя, просто ми е интересна.. Някой да каже маската на коя друга на Керастаз прилича? Какво е точно усещането при измиването на маската - протеиново уплътняващо или лигаво?

# 498
  • София

ПП: Честно Магнолия ако не знаех какво всъщност работиш щях да се закълна,че си изкараш хляба с писане Grinning.

Еее, че аз с писане си изкарвам хляба Simple Smile Адвокатската работа е огромната част творчество. Но понеже не ми е достатъчно си нопрових скоро страница да си пиша каквото ми хрумне за живота и страносттите му Simple Smile

И за да не е извън темата да кажа, че искам да си поръчам боя на Oway. Понеже се боядисвам между 8 и 9 мисля, че ми трябва 8.0; 9.0 и 8.1 и 9.1 В
В Арлен не виждам каталог, та го търсих в нета и това мисля, че са моите цветове.
Е, те няма да станат така светли и така чисти, но все пак. Какво мислиш?

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 23:06 от Мagnollia

# 499
Благодаря за блога на Магнолия. Има доста полезни неща и ще падне четене Simple Smile

Аз да се оплача,че съм набрала на Рибите. Преди 2-3 седмици имах 475 точки. Сега проверявам - 68. Без да съм ги пипала. А междувременно чакам поръчка за над 100лв от тях. Утре ще звъня. Побеснях.

# 500
Аз да се оплача,че съм набрала на Рибите. Преди 2-3 седмици имах 475 точки. Сега проверявам - 68. Без да съм ги пипала. А междувременно чакам поръчка за над 100лв от тях. Утре ще звъня. Побеснях.
Провери ги отново утре. При мен се получи същото - липсваха точки. Само не мога се сетя кога ги актуализираха (не съм звъняла), при изпращане на поръчката или на следващия ден.

# 501
  • Варна
Мисля,че ще си очарована от резултата. Вземай смело. Ти ползваш 6-ца оксидант тъй,че със сигурност няма да ти изсветли толкова. Много хубави естествени цветове се получават,но заради червения пигмент можеш пак да сложиш грахче коректор. Марката е без значение. Моят поне не е техен.

Ииии...искам да си посипя главата с пепел защото неволно съм ви подвела с писаниците си. В състава на Генезисите няма кьорав протеин с изключение на един заблуден в термото. Протеиновото усещане вероятно идва от аминокиселините в екстрактите от еделвайс и джинджифил. Досега ги нищихме с една моя любима форумна русалка Heart.

# 502
Лелеее, Магнолия .... егати колекцията, уау! Като я гледам и виждам поне три леки коли среден клас, хахахах.

# 503
Провери ги отново утре. При мен се получи същото - липсваха точки. Само не мога се сетя кога ги актуализираха (не съм звъняла), при изпращане на поръчката или на следващия ден.

Въпросът е,че при мен не липсват тези от новата поръчка,ами 400 от старите натрупани до момента. Утре ще ги преслушам Simple Smile

# 504
prinzesata,

И аз се бях учудила как Genesis, особено шампоаните ти идват протеинови, но явно имаме новина: косата ти харесва и хидратиращи шампоани.
Освен да почерпиш с един отзив, като дойде балсамът, защото аз продължавам да си мисля, че това е отличникът на серията.

# 505
  • Варна
Аня категорично не се държат като хидратиращи и двата шампоана. Още повече,че  тоя за тънка коса е и без силикони/има само един поликват вътре/. Срещу такива моята коса обикновено стачкува,а тоя ми е идеален.
Руса мама е човекът,който би могъл да разбули тая мистерия компетентно.

# 506
Днес за първи път използвах меди биокленз и маската с био арган на лакме. Шампоанът е с аромат на паста за зъби 😅 добре де, билков, и с две нанасяния ми преми косата, въпреки масления преуош. Маската действително хидратира много добре, косата става много лигава, мека и подредена. Единствено дето ми мирише на мъжки парфюм. Хаха, май днес на аромат не може да ми се угоди. Е, нещата се оправиха като сложих финишите 😍

# 507
От Златна рибка точките още ли само във физически магазин могат да се обменят ?

На Още една счупена капачка на Термик ми изпрати снимка моя приятелка Simple Smile
Скрит текст:

Магнолия Благодаря за съвета за използването на преуош преди ДПШ , моята коса дори с този на Шу се заплита.
Очаквам с нетърпение статиите за олаплекс, че вече си мисля че не го ползвам правилно.

Боядисах корени тези дни : в 100 мл. готова смесена боя сложих 3,75 Олаплекс. Стоях 40 мин, после 10 мин.  обливка на дължините с разредена боя + капка шампоан. Измивам всичко това без шампоан, сложих Оплекс 2 за 20 мин. Мия с шампоан и после маска.

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 10:13 от Casual

# 508
Аня категорично не се държат като хидратиращи и двата шампоана. Още повече,че  тоя за тънка коса е и без силикони/има само един поликват вътре/. Срещу такива моята коса обикновено стачкува,а тоя ми е идеален.
Руса мама е човекът,който би могъл да разбули тая мистерия компетентно.
Какъв е точно казуса?

# 509
И моята капачка на Термика се счупи точно по същия начин. Наложи се да пресипвам в кутия.

Общи условия

Активация на акаунт