Има ли по-хубаво от това да си вкъщи и да се занимаваш с нещата, които най-много обичаш? За най-активните, упражненията у дома са не по-малко ефективни от тези във фитнеса. Всичко в домашна обстановка е по-сладко: и грижата за тялото, но и разходките до хладилника. Точно затова ти предлагаме нашите лесни съвети да поддържаш форма вкъщи. Не забравяй, че може да ни изпратиш и твоите идеи за домашен фитнес. Ще те чакаме да ни впечатлиш и да станеш една от видео звездите на Lidl. Ето ги и нашите нестандартни идеи за уелнес у дома.Книги вместо гири, цветя вместо клекове
Спортът у дома може да бъде забавен и нестандартен. Певицата Мадона, известна със суперформата си, твърди, че у дома няма нито един фитнес уред, но за сметка на това библиотеката ѝ е снабдена с дебели книги, които често използва като гири. А Стинг пък се упражнява с клекове в градината и на балкона вкъщи, където отглежда цветя. Ако и вие имате нестандартно фитнес предложение за вкъщи, изпратете ни видео!

Кето, кето, кето!
Да си кажем честно: броенето на калории е почти невъзможно у дома, но пък не е задължително всички вкусотии, които приготвяме, да бъдат калорични. Мнозина се кълнат в ефекта на кетодиетата и обещават, че това е идеалният начин да поддържаме теглото си в норма. Какъвто и хранителен режим да изберете обаче, не забравяйте да се консултирате със специалист и да се храните пълноценно.

Да се поглезим с вана и чаша вино
Според легендата египетската царица Клеопатра си вземала вана с етерични масла поне три пъти на ден. Топлата вана е най-комфортна и полезна, като температурата на водата не трябва да превишава 36 градуса. Здравните ползи от водното удоволствие са добре известни – доказано е, че 10 минути във ваната отпускат мускулите. Релаксацията на тялото и ума са гарантирани, а и какво по-хубаво и разтоварващо от дълга вана и чаша вино преди лягане!

Кандидатствай с твоите уелнес съвети и стани водещ на YouTube рубрика!
Изпрати ни клипче с твоите идеи за спорт у дома до 05.04.2020 г. на https://www.lidl.bg/casting и ако видеото ти ни грабне, ще те поканим на среща и ще имаш шанса да си един от тримата избрани. Oчаква ни епично сътрудничество!
От теб таланта и свежото съдържание, от нас яката публика и мечтаното студио.
Включи се. Заслужава си!

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 14:48 от Редактор**