Щъркелът лети към нас, НОЕМВРИйче 2❤️2❤️ чакам аз - Тема 1

• 41 741
  • 760
  •   1
Отговори
# 405
Момичета, днес бях на втори преглед. Всичко е наред. Бебчо отговаря на 9+4г.с. и вече ще се записвам за БХС. Цитонамазка и микробиология не ми взе. Имам папилом на шийката и в 12г.с. трябва да го намаже с хим. емулсия за да го изгори. Това малко ме притеснява. Странно, но ми каза, че не било необходимо да си пускам кр. картина и урина. Чудя се дали да си пусна на своя глава. Вие какво мислите?

# 406
Момичета, днес бях на втори преглед. Всичко е наред. Бебчо отговаря на 9+4г.с. и вече ще се записвам за БХС. Цитонамазка и микробиология не ми взе. Имам папилом на шийката и в 12г.с. трябва да го намаже с хим. емулсия за да го изгори. Това малко ме притеснява. Странно, но ми каза, че не било необходимо да си пускам кр. картина и урина. Чудя се дали да си пусна на своя глава. Вие какво мислите?
Поздравления!! Моят преглед е чак в четвъртък и много се надявам всичко да е наред също.

Аз на твое място бих послушала доктора и не бих ходила много-много по лаборатории в момента, защото кой знае колко болни и там вече има.

# 407
  • Sofia
Здравейте, момичета.

Аз днес също бях на втори преглед. Всичко с бебето е наред. Отговаря си на 10 гс. Даже го видях как мърда. Много сладко. Heart Eyes и пак му пусна сърчицето да го чуя.
Понеже аз повръщам стабилно АГ каза да си пусна кръвна и урина, че иска да ми види стойностите след повръщанията.

Записах си час за БХ и ФМ за 22.04. Не е задължително на гладно. Т.е. може да съм хапнала. Еми, това е.

Надявам се всичко при вас да е наред. Heart

# 408
Момичета, така се радвам, че всичко с бебчовците ви е наред! Вече броя дните до другия вторник и се надявам и аз да пиша после, че и с нас всичко е точно. Вдъхвате ми страхотна утеха и кураж!

# 409
Момичета, така се радвам, че всичко с бебчовците ви е наред! Вече броя дните до другия вторник и се надявам и аз да пиша после, че и с нас всичко е точно. Вдъхвате ми страхотна утеха и кураж!

Моят втори преглед е в Сряда, тези дни се чувствам доста добре, та пак започвам да се притеснявам. Опитвам се да не го мисля толкова, нямам болки и кървене, видях го преди две седмици и си беше наред, така че шансът този път всичко да е наред е голям. Пък и да не е наред, нищо не може да се направи, та остава само да чакаме. Надявам се всичко да е наред и скоро всички да се радваме на втория триместър.

# 410
Мен повръщането ме мъчи яко, само вечер. Симптомите при мен се появиха в края на втория месец😊 а май е време да почнат да отшумяват. Аз съм на преглед на 21 и се надявам да ме запише. Каза че ще ми даде картон и ще ме впише, както и гладна и жадна за изследвания. Ще ми взимат кръв за БХС и ще се разберем за дата за феталната морфология. Чакам с нетърпение да чуя отново сърчицето ❤️❤️❤️

# 411

Моят втори преглед е в Сряда, тези дни се чувствам доста добре, та пак започвам да се притеснявам. Опитвам се да не го мисля толкова, нямам болки и кървене, видях го преди две седмици и си беше наред, така че шансът този път всичко да е наред е голям. Пък и да не е наред, нищо не може да се направи, та остава само да чакаме. Надявам се всичко да е наред и скоро всички да се радваме на втория триместър.
Аз съм в четвъртък на втори преглед и съшо като теб ми минават някакви мисли.
Днес ходих за направление и личната ми даде направо за Женска консултация,ще видим дали ще стане. Навсякъде има различна информация

# 412

Аз съм в четвъртък на втори преглед и съшо като теб ми минават някакви мисли.
Днес ходих за направление и личната ми даде направо за Женска консултация,ще видим дали ще стане. Навсякъде има различна информация

Току що съзрях една голяма разлика между нас тринките и другите майчета. Другите нямат търпение да чуят пак сърчицата (оптимизъм), а на нас само странни мисли са ни в главите (песимизъм). Я, по-ведро!!! Другата седмица ще си видим пак грахчетата( те вече са по-големи, де). Всичко ще е наред и след прегледа ще ходя да си купя панталони за бременни, че едва търпя моите. Само като усетя ръбовете, или копчето около корема ми и край!
P. S. НИКЪДЕ няма да ходя, де. Забранено е-ще поръчам онлайн исках да кажа Blush Hug Innocent

# 413
Понякога си спомням едно нещо, което прочетох. Не помня дословно, но идеята беше, че сега, когато вече си бременна, първо ще се притесняваш дали се е хванало където трябва. После ще се притесняваш дали ще чуеш сърчице. След това дали всичко ще е наред на първата ФМ. И т.н. и т.н., докато родиш - и тогава още повече ще му трепериш. Отсега нататък ще имаш нови и непознати притеснения, защото това е част от това да си родител.

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 12:19 от Сладко с лед 💙

# 414
Хайде по- ведро! Всичко ще е наред! И аз се бях притеснила, че рязко ми се подобри състоянието с гаденето, но ето че всичко е наред. Очаквам да споделите как са минали прегледите и спокойно!

# 415
Здравейте казвам се Ивета и съм на 27, в 8 г.с. съм и ми предстои втори преглед на 21.04 пожелавам на всички бъдещи мами лека и спокойна бременност!!!

# 416
И аз май съм от тревожно-негативните:( Особено вечер ми нахлуват разни мисли. Пресен пример - моят човек много обича животни и се радва на едно улично коте на блока и го приласкава да се качва на прозореца ни. Ей полудявам.  Изнесох му лекция за токсоплазмозата. Една колежка не можа да има второ дете от такова заболяване, а за бременни нали знаете всичко е опасно. За всичко дудна и мърморя, ей не бях такъв човек !! следя го като цербер, мие ли си ръцете, и т.н., което не е нормално .

Знам, че вероятно прекалявам , надявам се втория триместър да се успокоя.

Много позитивно ми действат хубавите новини от прегледите ви, а моите ги чакам всеки път с огромно нетърпение и вълнение .

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 00:47 от Анонимен

# 417
Аз много мнения съм прочела, знам, че не трябва толкова да се вглеждам в симптомите и липсата им, нямам причина сега да си мисля, че нещо не е наред. Обаче след като някои от нас сме преживели загуба, просто няма как да гледаме толкова розово и оптимистично на нещата поне през първите три месеца. Или поне за мен е така, трудно ми е все още да се зарадвам и да приема, че ще имам дете. Иначе ми е пределно ясно, че притесненията тепърва предстоят, особено след раждането. Надявам се и се опитвам да се настроя, че миналият път е било просто случайност и този път вече ще се получи, обаче хич не е лесно. Хубаво е, че мога тук да си споделям притесненията, че на никой все още не съм казала.
Иначе прегледът ми е чак другата сряда, ще съм 10+5. След това още две седмици за следващият, когато ще ми е БХС. Аз иначе не спирам да мрънкам като ми е лошо, пък като не ми е лошо, пак не съм доволна 😄 нямам угодия хаха. Успех на всички!

# 418
Разбирам те, и аз имам една неуспешна бременност. Трудно е в някои моменти. Flowers Hibiscus

Успех на всички момичета, пожелавам на всички ни спокойна бременност и здрави, пухкави бебчовци наесен!

# 419
А и аз съм от тези дето се тревожат. Два дни не ми беше лошо и бях полудяла. На мен продължава все още да ми е лошо, тия двамата смятат да ме изцедят 😁. На преглед съм чак на 22ри, тогава ще съм 11 г.с + 5 дни и нямам търпение вече. Но сте прави, те тревогите тепърва започват Wink Любопитен ми е и полът им, ама ще почакам 😊 Надявам се при всички нещата да се развиват наред! ❤
Иначе рано е, ама ми се иска в следващата тема да направя списъче с  никовете с датата на термина. Та ако искате изпращайте ми го на ЛС Wink
И последно ако имате идеи за следващото име на темата, давайте 😊

Общи условия

Активация на акаунт