Отговори
# 135
Варна, благодаря ти за всичко!!! Gift Heart

"Нашите хора"  пазят Хан бебек. Хахаххах! Сигурно се редуват на пост да не пропуснат някой на входа на болницата.

# 136
Озан на излизане от болницата.
Опитал се е да се измъкне от задния вход, но пак са го хванали.

Хаха

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 12:06 от varna_2

# 137
Блокадата е от всички страни!

# 138
Още едно видео

Хатидже Шендил:  Всички са много добре. Ние още вчера бяхме тук. Днес отново дойдохме. Видяхме ги за кратко и сега се прибираме вкъщи.

https://vk.com/berguzar_korel?z=video-29037595_456242398%2F83595 … pl_wall_-29037595

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 12:13 от varna_2

# 139
Семейство терористи- психопати Sad
Сюлейман, Кудрет, Хакан...
Кудрет разследва Айше, а Хакан... отвлече доктора.
Ирфан знае, че е убиец, но не си пази гърба.
И сега - какво!? Професорът, ще откаже операцията, отново ще търсят друг ли?!...
Денис  скоро няма да бъде опериран.
И всичко заради един шамар! Заради шамара, Хакан открадна парите от Сю, Ирфан го отсвири...и отвлякоха професора... толкова е непредвидим животът...
Комисарят и той друг- не вярва за Кудрет! Ако я беше проследил, щеше да види , че Айше е в опасност...
Филм да става...

По въпроса, който дискутирахте- за Ирфан и жените.
Когато разбере, че Дениз не му е син, Ирфан ще отпише Еда.
За Илай не мога да дам прогноза, защото там е имало голяма любов... нищо не се знае....
Но наистина, с кого би могла да има връзка Илай, поне за сега няма такъв персонаж, който да е подходящ за нея.
Айше. В началото исках Айше да се влюби в Ирфан, дори и да няма взаимност, в опасните моменти би могла да му помага, например да избегне арест...
Но сега си мисля друго- ако сценаристите нямат идея за хепи енд, то тогава Айше би могла да бъде тази, която ще арестува Ирфан... представям си изненадата на Ирфан, когато Айше му щракне белезниците...

И нещо друго бих искала да споделя.
Ако бях сценарист, щях да сътворя друга драма, вместо отвличане на доктора. Друга драма, която да предизвика или покаже човещината в Ирфан. Например, би могъл да научи /случайно/ от разговор в къщи , че Дениз не е негов син! Е, тогава ще видим, че въпреки всичко, Ирфан няма да остави Дениз на произвола на съдбата , а ще се бори за неговото излекуване... това исках да видя, защото Ирфан загърби себе си, стана престъпник за да излекува  Дениз, сега искам да покажат, как Ирфан връща човешкият си образ...
Той така или иначе, ще научи, но аз искам преди операцията...

# 140
Още едно видео с Шюкран Овалъ.

Шюкран:  Всичко е наред. Добре са. Бергюзар изглеждаше много добре. Бебето също. Халит и той.

Другото съм го превела с предното видео.

https://www.instagram.com/p/B9jGiIAnsCz/

Цитат
Ако бях сценарист, щях да сътворя друга драма.  Друга драма, която да предизвика или покаже човещината в Ирфан. Например, би могъл да научи /случайно/ от разговор в къщи , че Дениз не е негов син!

Това със сигурност ще го има, Лили.
Но още не му е дошло времето.
Обаче докато превеждах и гледах сцените на Ирфан и Дениз, си казах "Не искам никога да научава истината"
Никога!
В последната серия още по-силно усетих колко голяма и тежка е дилемата пред онези, които знаят тайната.
Сигурно и аз нямаше да имам сърце да му кажа.

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 12:51 от varna_2

# 141
И според мен е рано за научаването на истината от Ирфан /чий син е/, но нищо не се знае какво се върти  в главата на сценаристите. Може това да е поредната спънка в някой от следващите епизоди, за да отлагат операцията, макар че става банално. Не бих се учудила!
В лъжите се оплитат не само Еда, Ирфан, Егемен, но има и по-лошо - Кудрет и Хакан. При тези двамата положението е трагично. Едната нагласи убийство чрез взрив, поръча го, плати за него. Майка. Жена. Без коментар. Другият - абсолютен психопат. Лепна се за Ирфан, но тежко и горко и на Айше.
Сюлейман изобщо не го слагам в класацията. Той е убиец, измамник, бизнесмен, зад чиито печалби стоят мръсни сделки и какво ли не. Те и без друго го следят - той е пътник.
Кой ще умре, кой ще оцелее и кое ще е по-добре за оцелелите - живи или мъртви, не бих могла да кажа отсега.
Пред мен обаче стои въпросът - всичкото, което се случва, само заради Дениз ли ще бъде. Разбира се, че животът на детето е много важен, но другите животи не са ли?
В този смисъл се моля да се даде шанс на Ирфан - все още е много човек с главно Ч.

# 142
От гримьорката на Берг Чидем.
Явно и тя е била в болницата.

На едното шоколадче пише:

“Али стана батко” Heart

# 143
Здравейте!

Прекрасно начало на днешният ден за всички нас!!!
Варна, огромно благодаря за всички новини и преводи! Всеки ден успяваш да ни усмихнеш! Blue Heart
Момичета , за всичко споделено!

Blue Heart Blue Heart Blue Heart

Добре дошъл Хан! Heart

Дълъг и светъл живот бебче! Да пораснеш с родителите и близките си. Heart Eyes

Честита сбъдната мечта на семейство Ергенч! Flowers Bouquet

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Благодарности на екипа за превода на епизод 7!

Щастлив и позитивен вторник с безброй усмивки, момичета!

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 13:48 от HELEN60

# 144
Привет,дами!
Благодаря на целия екип подготвил 7 епизод на сериала. Hands Clap
Варна, Flowers Four Leaf Clover Flowers Bouquet има ли друг линк, защото този
не ми се отвара?

# 145
Здравейте, момичета!

Благодаря на всички, които участват в превода на ,,Вавилон,, !
Скрит текст:

Много ми се искаше Халит да каже няколко думи за новото човече, както беше при раждането на Али.
Това бузанче дали наистина е Ханчик?
Феновете от цял свят сигурно разнасят тази снимка, а може и да не е той. Grinning

# 146
https://cloud.mail.ru/public/3LAn/2LfyyBt6W

Цитат
Феновете от цял свят сигурно разнасят тази снимка, а може и да не е той.

Никой не я разнася.
Има я само във форума на украинката Анна Брадулова.
Тя обича да бъде "първа и екслузивна" Joy
Ако снимката беше истинска, медиите също щяха да я пуснат.

Цитат
Много ми се искаше Халит да каже няколко думи за новото човече, както беше при раждането на Али.

Думите за Али ги каза при изписването.
А сега са още в болницата.
Има още надежда репортерите да ги хванат, макар че аз си мисля, че те ще се постараят да ги избегнат.
Ще видим утре или в четвъртък.

Цитат
Варна, има ли друг линк, защото този не ми се отвара?

Няма, Наде, за съжаление.
Всички преводи на "Вавилон" масово се трият.
Не знам как е с другите сериали, но нашия го следят много строго.
Не знам защо, може би защото в момента се излъчва и в други страни.
Това е последният оцелял сайт.
Ако и него докопат, не знам дали ще има превод.
Не съм веща по техническата част, но къде ще го качват момичетата?

Опитай все пак линка. Трябва да се отвори. Не съм имала проблеми досега.
Там има опция и за сваляне на серията.

Забравила съм вчера в цялата суматоха да благодаря на екипа.

Благодаря на Галка, Алекс, Нели, Дерин, Лава и Мартина.
HeartHeart

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 17:28 от varna_2

# 147
Интересно,на компа не се отваря,а на айпада се отвори
Още веднъж благодаря!

# 148
Много мил, много семпъл, но вълнуващ репортаж бяха направили журналистите от Канал Д при изписването на Али. Успяха да предразположат Халит и Берг, самите репортери говореха с уважение за събитието.

Дано имаме късмет да чуем и видим нещичко в деня на изписването на Хан.

Халит сигурно ще стои известно време вкъщи, все пак имат наснимани серии в аванс.
Ако през това време не се появи нищо,за радост на феновете, той е с проект, рано или късно репортерите ще го пресрещнат някъде.

# 149
Вчера и днес също имаше снимки.
Сигурно правят сцени без Халит.

Но е хубаво, че имат няколко серии в запас.
Поне една седмица Халит може да отсъства.

...................

Още два отговора от "подсказвачката".

Ирфан ще остане без своя "харем".

Истина.

Еда ще отнеме детето от Ирфан.

Лъжа.

............................

Марина от руския форум е дала малко информация са болница Acibadem Maslak, където са родени Али и Хан.
Позволих си да я взема назаем.

Болницата отваря врати през 2009 година и се намира  в деловия и финансов център на Истанбул Маслак.
Построена е в  горски масив и има разгърната площ от 106.000 кв.м.
Болницата разполага с 15 операционни,  364 легла, 39 легла в интензивна терапия и 9 луксозни апартамента.
Технологичната инфраструктура е изцяло дигитализирана, цялата медицинска информация се предоставя на пациентите и лекарите само в електронен вид.
В болницата има няколко кафенета, магазин, ресторант и книжарница.

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 19:22 от varna_2

Общи условия

Активация на акаунт