Отговори
# 195
Привет!

За мен подсказката на това момиче, че между Айше и Ирфан няма да има отношения по-така ми е невярна. Всички сцени между тях водят натам и се върви стъпка по стъпка, защото както всички сме съгласни, няма как да е по друг начин в тази ситуация. Може и да греша, но според мен ще има нещо между тях.Сега дали това ми харесва, дали ги възприемам един до друг, дали ще дойде ред да ги възприема е/са друг/и въпрос/и.

# 196
Много интересни отговори.

# 197
Хаштаг - за епизод 8

...............................................................................

Последна редакция: пт, 13 мар 2020, 18:39 от HELEN60

# 198
Тази снимка я публикува Бирсен.
От репортаж е на телевизията, за която тя работи.
Още от времето, когато Берг беше бременна и непрекъснато ги питаха как ще се казва бебето.

Бирсен:  Ами той Халит ни казал как ще се казва бебето още преди месеци, ама кой да види.
                 Шегувам се, разбира се.

JoyJoyJoy

# 199
Интелигентно момче.
Варна ,благодаря!

# 200
Сцена от новата серия

https://www.instagram.com/p/B9rSbt8pm0A/

Еда: Какво е това сега? Какви са тези подаръци и жестове? Какво изобщо търсиш тук? Ако нещо се случи с Дениз, ще подскачаш от радост. Ох, Ирфан  е свободен!

Илай: Как си позволяваш да ме очерняш така?

Еда: Престани да се правиш на добрата жена. Идваш на свиждане на детето само, за да можеш да си върнеш Ирфан.

Илай: Сърцето ти е изгнило. Цялото е почерняло.

Еда: Илай, стой далеч и от сина ми, и от съпруга ми.

Илай: Ти наистина не заслужаваш това хубаво дете и този мъж със златно сърце, Еда. Наистина не ги заслужаваш.

Еда: Всеки има живота, който заслужава. Виж, ти си успяла да станеш любовница на цял мафиот.

Илай: Искаш ли да ти кажа нещо? Ако поне малко познавам Ирфан, рано или късно, ще види грозното ти лице, Еда. И знаеш ли какво ще стане после? Ще те намрази. И ще те напусне.

........................

Много хубаво й го каза.
Точно това ще стане.
Ей, не се спря бе!

# 201

Тази вечер - в еп.8 ще гледаме и актрисата Гизем Кала. Smile

Приятна киновечер, момичета!

# 202

Красива е с коремче (това е преди да роди)    

# 203
Много се натоварих тази вечер.

Последните 40 минути не съм спряла да плача.
От сцените на Озан с детето до сцените на Халит.
Голяма каша е забъркала Еда, голяма драма и за Ирфан, и за Егемен.
Не знам как ще се оправят.
Сюлю пък подписа смъртната присъда на Ирфан.
Само да му върнел парите и бил мъртъв.
Ама проблемите със Сю ще са песен в сравнение с драмата около детето.

Ядосах се, че толкова се мотаха с този доктор. Хората може да са изгубили търпение. Но за мен имаше много хубави сцени тази вечер. Благодаря на актьорите! Благодаря на Халит за финала на серията!

# 204
Точно така. В началото ме хвана яд за отлагането на операцията заради  кьопеците на Сюлейман - едни от други по-противни - Хакан и хрътката Ялчън. Много сполучлив избор на актьори за отрицателни образи. Изобщо цялото семейство начело с Кудрета са ми много анти, плюс Ялчън и Бюшра ли беше помощницата на султанката?!
Но последните 40 минути бяха разтърсващи по много причини - и Ирфан с неговите мисли за греховете, Егемен със скритите си чувства и неосъзнатата близост с Дениз, Айше, която всъщност е причината Ирфан да излезе от полицията толкова бързо и най-вече за връщането на доктора...Илай разбра окончателно за Еда и Егемен...

# 205
Леле Еда се беше разбесняла и в яда си май е казала на Ирфан, че детето не е негово.
Но във фрагмана ни дават само репликата й "Пошегувах се".
Почти съм сигурна, че преди това му е креснала, че детето не е негово.

Фрагман

Ирфан: Егемен, бях си обещал. Оздравее ли синът ми, сам ще приключа със себе си.

После казва на детето: Прости ми.

????

Какво ще прави този човек?

Обърканият поглед на Ирфан, когато Еда му каза "Пошегувах се".

Ужааасно, просто ще бъде ужасно.

Последна редакция: пт, 13 мар 2020, 23:35 от varna_2

# 206
Два коментара от туитър, които резюмират всичко изписано за Халит тази вечер:

Халит, нямаш право да ме разплакваш така!

Наш ще ни довърши не корона вирусът, а “Вавилон”.
Съсипахте ни.
Халит аби, какво  беше това актьорско изпълнение?

Heart

# 207
Добро утро Hug 

Нищо не разбирам без превод от серията, но от актьорско изпълнение и да не разбираш, ще се възхитиш!
 Халит е гений в актьорската професия!
  Blue Heart Blue Heart Blue Heart

Цитат

Скрит текст:
Два коментара от туитър, които резюмират всичко изписано за Халит тази вечер:

Халит, нямаш право да ме разплакваш така!

Наш ще ни довърши не корона вирусът, а “Вавилон”.
Съсипахте ни.

Heart

# 208
Да ме извинява “подсказвачката”, но и аз не вярвам, че между Айше и Ирфан няма да има нищо.

# 209
Привет! Става страшничко! Който се е забъркал с мафията, нищо хубаво не е видял! Ирфан е готов на всякакви грехове заради Дениз, но цената, която ще плати е безумно висока, защото в тази игра са въвлечени много хора. Сюлейман и семейството му са луди и жестоки. Еда също е луда. То и няма как  след такава тайна да не си разрушен до основи от страх и угризения, от мисълта, че рано или късно целият ти свят ще се срути на главата ти.
Тайната на Егемен също не е вече тайна. Илай както каза на Ирфан, че Егемен е довел доктора, така в някакъв момент ще му ' сподели", че обича Една, затова постъпва така ...Като гледам фрагмана, може да не и се наложи...Летим към все по-голяма пропаст.Операцията, заради която става всичко, ще изкара наяве тайните и всички страни - хубави и лоши на героите. Айше се очертава ангел-спасителят на Ирфан. Сто процента има нужда от такъв.
Благодаря за превода на фрагмана и коментарите!!! Heart

Общи условия

Активация на акаунт