Отговори
# 255
Привет!!!

Благодаря за всичко споделено!!!
За снимките, коментарите, споделените книги и начини за приятно изкарване на времето! Heart Heart Heart
За превода, Варна! Heart

Утре имаме серия! Дано късметът да е с нас, така да бъде и другата седмица!
Усмихнат и слънчев да ви е денят!

# 256
Цитат

Имат три серии в запас, сигурно ще ги пуснат.
След това, не знам.Ердоган вчера говореше за три седмици карантина.
Но много, много не вземат нещата сериозно.
Пръскат се с лимонов одеколон.
Хахаха
Дано не са следащата страна като Италия.

# 257
Привет Hug

Добре ли сте всички Hands Pray Gift Heart

Няма да ги видим скоро Хан, Али, Берг... вероятно и Халит, ако не работи нещо друго , освен сериала и си е в къщи...

Варна Gift Heart благодаря за превода.

Не съм гледала още серията с превод, защото съм баба- госпожа в къщи на 6 годишната ми внучка- четем, пишем, смятаме ...Simple Smile
Голямата ми внучка живее в София,  на 13 години- 6 клас, учи дистанционно в къщи трети ден. Първият ден бил пълен провал, учениците не приели  сериозно този начин, но госпожата писа в групата на класа във ФБ, че ще пише отсъствия и за неприлично държание, за нарушаване на дисциплината... от два дни са много примерни. Така, че има полза и от интернета Simple Smile

Скрит текст:
Ето линк и за виртуална разходка в музеи

http://inlife.bg/%d0%bf%d0%b5%d1%82-%d1%81%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0% … GmUsvQC15vlamZXu4

# 258
Цитат

Имат три серии в запас, сигурно ще ги пуснат.
След това, не знам.Ердоган вчера говореше за три седмици карантина.
Но много, много не вземат нещата сериозно.
Пръскат се с лимонов одеколон.
Хахаха
Дано не са следащата страна като Италия.

По въпроса за лимоновия одеколон прочетох мнение на техен лекар, че спокойно може да се позва за дезинфектант, защото е 80 градусов алкохол ( спирт ).

# 259
"Радвай се на това, което имаш, на всеки малък детайл, където и да си.
Не мисли за това, къде не си..!"
Ришел Мийд

Привет, момичета! Heart Decoration

Да сте здрави, спокойни и усмихнати! Пазете се! Hands Pray

В края на краищата най-важни остават хората,
които дават криле на душата във време, в което е страшно да се лети...
Heart Decoration

.................................................................

ВАРНА, благодаря за превода! Flowers Bouquet

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 14:22 от HELEN60

# 260
Гледам 8 серия.
Това гаднярче Хакан се прави на мъж пред Ирфан и Еге Angry
И самопризнания записва... къде и кога ще ги използва... само това му липсва на Ирфан .
Ирфан обаче го изпързаля, а Хакан не се усети ... Simple Smile
Кудрет  и тя не се кротна, тръгна след Айше, ще се усети... Имам предложение- да си купи друго кученце, та дано се кротне малко Satisfied
И тримата са луди от това семейство...
Като прибавим и неуравновесената Еда Simple Smile Вавилон ще се окаже психотрилър...
Най- сладкия психо е Еге , разбира се Simple Smile
Само Ирфан е мъж на място Blue Heart

Дениз ми заприлича на... синът на Фериде и Махир/ не си спомням името/обаче минаха 6-7 години, вече е по-голямо хулиганчето, едва ли е той Simple Smile скоро ми се мярна снимка в туитър от Хулиганът и за това се сетих за него Simple Smile

============

Много тъжен финал на серията... дано операцията бъде успешна.

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 21:05 от Lilims

# 261
Flowers BouquetЧестита пролет,момичета! Flowers Bouquet
Благодаря, на Варна,Галка и целия екип за това ,че в това напрегнато време
ни доставят малко радост и развлечение! Hands Clap
Гледах веднага епизода,дори вчера гледах повторно втората половина на
епизода,но ми е потиснато и не ми се сяда на компа. Ни най-малко не се страхувам за себе си
/сложили са ме под строга карантина/ Smile ,но това състояние в държавата и света ме
напрягат много.
Както писах вече първата половина на епизода беше твърде скучен,но който не е издържал
да гледа до край /видях,че рейтинга е по-нисък/ може само да съжалява.Пропуснал е прекрасни
 и не една  трогателни сцени.
Браво на Халит,Нур и Озан! Наблюдавахме прекрасна актьорска игра!
Еда на моменти успя да ни вбеси с злобата и арогантността си, в друг момент ни разчуства с
мъката и проговорилата си съвест. Възмутително е да правиш сцени на ревност когато живота на детето
ти е под въпрос на човек, който всячески се старае да помогне и зарадва детето независимо с каква
 цел го прави.
Илай макар и метреса на бандит с действията си не може да не ти е симпатична. Търпи обиди от Еда,рискува живота си и всичко в името на любовта.Така и не разбрахме до сега коя точно е причината да се разделят
с Ирфан,но разбрах ме,че любовта и към него не е угаснала.
Егемен- един нехранимайко, който в стремежа си да се радва на хубав живот не се поколеба да вземе парите
дори от  бедни хора, които изтеглиха кредит подлъгани,,че ще спечелят. Жали се на Илай,че е самотен,че никой не мисли за него ,а не си дава сметка ,че със своя начин на живот сам си е виновен. Много обича парите,хубавия живот,но не обича да се труди,а да ги придобива  мамейки хората. Интересно е ,че въпреки всички лъжи и комбинации зад гърба на Илай и Ирфан нашия Остап Бернер ни е симпатичен,поне на мен. Особено сега в осми епизод,когато  вече се разбра окончателно ,че години таи голяма любов към Еда,която иска да крие"дори от себе си"
Хакан,това хубаво момче се справя много добре с ролята си и предстои да видим докъде ще стигне със
своята жестокост и отмъстителност,но и с любовта си към Айше.
Прислужничката на Илай за малко да изплюе камъчето ,но явно се уплаши от страхотиите които ежедневно
я заобикалят .И все пак мисля,че ще се престраши и ще сподели с Илай какво искаше от нея Кудрет.
Ирфан много го мисля как ще понесе удара като разбере ,че Дениз не е негов син като виждаме колко е силна връзката между двамата-"баща" и син. Дениз веднъж не потърси майка си.
 Мисля,че предстоят много интересни епизоди. Не само разкритие на тайната на Еда,но какви действия ще предприемат Сюлейман и Хакан,как ще продължи дейността си "Вавилон"
Ще има затвор със сигурност и то не само за един човек.

# 262
Честита пролет, момичета! Flowers Four Leaf Clover

Да ни донесе здраве и хубави дни!
Скрит текст:

На мене ми остана да изгледам края на преведения епизод.
Прекрасната игра на Халит.

Спокоен ден на всички!

До довечера! Hearts

# 263
Честита Пролет!
Запазете пролетното настроение поне дооо... следващата пролет!

Тя дойде, за да ни пречисти, благослови и обнови, с ухание и свеж полъх, красива и приветлива..
Донася и пръска радост, светлина и любов..
Твореца ни напомня, че няма по-велико нещо от живота, а той е навсякъде и във всичко около нас!
Приемете с благодарност тази велика, животворяща сила към Обновление и Вдъхновение!
Бъдете благословени!
Heart

---------------------------------------------

Хаштаг -  9 серия – "HayatınAnlamı / Смисълът на живота"

----------------------------------

Днес Айхан има рожден ден! Да е честит и успешен! Champagne Balloon Tada

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 15:43 от HELEN60

# 264
От Озан  с хаштаг  #стой си вкъщи JoyJoy

# 265

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 17:32 от HELEN60

# 266
Честита пролет Flowers Tulip

Цитат
От Озан  с хаштаг  #стой си вкъщи

Озан ще си почива в къщи, а Халитко ще сменя памперси Simple Smile

# 267
Добро утро!
Браво на екипа!
Възвърнали сме си позициите!

Ab - 9.63
Abc1 - 7.87
Total - 4.94

Браво на актьорите, преди всичко, защото сценаристите продължават да се лутат.
Имаше цели 5 сцени от предишни епизоди в снощната серия, което е ясен знак, че  се чудят какво да измислят и не знаят какво да пишат.
Само актьорската игра крепи сериала и все още му позволява в две от категориите на рейтинга да е първи.
Режисьорът също има принос в това донякъде да бъде компенсиран  слабият сценарий.

Фрагман 1

Ирфан: Еда, създадох финансова пирамида и всеки миг мога да бъда арестуван.
Еда: Как може да скриеш от мен такова нещо?
Ирфан: Поне веднъж не ме обвинявай. Не ме обвинявай, а ме разбери! Разбери!
Еге: Ирфан все още е влюбен в теб и затова се развежда. Не е ли възможно?
Илай: Сюлейман, не искам повече да бъда заедно с теб.
Еда към Еге: Има само един човек, който може да спре Ирфан. Ти!
Айше: Говори!
Мъж: Не знам, кълна се. Нищо не видях.
Айше: Лъжец! Кажи къде е?
Мерт: Какво става тук?
Еда: Какво стана с мъжа, когото познавах?
Ирфан: Мъжът, когото познавала...Този мъж умря! Умря! Убихте го всички заедно.

# 268
"Познавайте собственото си щастие.
Не искайте друго, освен търпение - или пък му дайте по-вълнуващо име: наречете го Надежда..."
Джейн Остин

Добро утро!

Щастлив, цветен и много усмихнат уикенд за всички вас, приятели! Heart

ВАРНА, благодаря за превода на фрагмана! Flowers Tulip

=================

Да, играта на актьорите е страхотна! Hands Clap

Цитат
Нур сегодня с нами смотрела 9 серию, и всё время выкладывала в сторис восхищения своими коллегами! Браво Нур!!!

=======

# 269
Привет!

Скрит текст:
Хахаха! Написах първо пример, вместо привет! След дистанционното обучение през последните дни всичко може да напиша, ще моля за извинение. Joy

Честита да ни е пролетта! Flowers Tulip Flowers Tulip Flowers Tulip
Да ни донесе нови, различни дни, изпълнени с повече спокойствие и най-вече здраве! Flowers Four Leaf Clover

Варна, благодаря за превода на фрагмана! Heart
Гледах снощи серията, но да си призная, изпитвах скука /да не кажа голяма/ в много моменти.
Успяха да окарикатурят дори и сцената с операцията на Дениз. Тъй ли нямаше друг момент, в който Егемен и Ирфан да се разправят с онзи офис и да ядат бой! Измъчена работа.

Добре, че Дениз ще се излекува и поне сцените с Халит по тази линия да ги сменят. Не може да разчиташ на едно и също нещо.

Липсва ми дълбочина, липсва ми оригиналност, тръпка. Много повторения на сцени с Халит и Озан, Озан-Илай, Халит-Нур и Кудрета, разбира се, с нейните заговори по телефона и т.н.

Не знам обаче, дали този път покачването на рейтинга се дължи на играта на актьорите, или на мерките за заразата с COVID 19?

Факт е покачването, но за мен сериалът не оправдава очакванията ми и най-вече огромната разлика между нивото от първите две серии.  
Това, разбира се, е най-маловажното сега. Хората ще стоят у дома и ще трябва да гледат нещо, за да "убиват" времето, за да "убият" атаката на вируса.
Животът продължава, пролетта дойде.
Бъдете здрави!

Общи условия

Активация на акаунт