Отговори
# 480
Честит рожден ден на Халит! Birthday

Да е здрав, обичан и успешен !

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 08:27 от ВГ

# 481
Честит рожден ден на Халит! Heart
Честита 50-та годишнина!

Преди 12 години

Реп: Как си се представяте на 50 години?

Халит: Препускащ на кон през гората. Така се виждам в мечтите си. Много обичам конете. Може би до мен ще бъдат децата ми. Искам две деца, но няма как да знаем отсега дали това ще се случи."

Винаги се радвам, когато съдбата е щедра към добрите и смислени хора, когато им помага да сбъднат мечтите си.
Халит е такъв човек.
Заслужава всичко хубаво, което има в живота си- децата, красивата любов, уюта и топлината в семейството, професионалните успехи, обичта на приятелите, уважението и признанието от страна на хиляди обикновени хора.
Нека бъде здрав и има всичко това още дълги години!

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 09:32 от varna_2

# 482
# 483
Текст от Халит в някогашната вестникарска рубрика "Как съм се родил?"

Не мога да си спомня точно часа. В шест или седем вечерта започнаха родилните болки на майка ми. Веднага отидохме в болницата. Контракции на всяка минута. До сутринта. Спомням си, че бях завързан за нещо. Мързеливо бебе съм. Моментът настъпи,  но честно казано, аз никак не бързах. Бях на топло, хубаво място. Не знаех какво ме очаква, затова не бързах да се появя навън. Но на сутринта в девет и половина, насила ме подмамиха да изляза.  За първи път виждам света... какво стана, къде дойдох, нямах никаква представа. Наоколо нямаше много кръв. После усетих надежда. Заплаках, но в сълзите ми имаше й щастие. За лекарите всичко случващо се беше нещо рутинно. Тъй като не съм бил особено хубаво бебе, бързо загубили интерес към мен. В интерес на истината,  бях ужасно грозен. Поглеждайки ме, всеки щеше да каже: "Ау, това ли излезе от теб, Инджи?" А майка ми, милата,  се опитва да покаже обичта си към мен, отвръщайки: "Няма значение, и то е хубаво!"
В това  време баща ми имаше репетиции в градския театър. Някой друг му съобщи радостната вест.  Той имаше две дъщери от първата си съпруга. Виждайки ме каза: "Е, този път се получи!"    

От интервюта на Халит

Бях мечтател. Исках да бъда шофьор и да плувам с делфини. После да бъда авиационен инженер.  Не съм си и помислял да ставам известен.  Даже да бъда актьор. В гимназията си мечтаех да бъда певец.
Майка ми искаше да стана учен, а татко театрален актьор.
Бях дете, което непрекъснато задаваше въпроси. Включително и на себе си, опитвах се да си обясня случващото се в живота. Успях да излекувам болката и страданието, които ми причини разводът на родителите ми, с помощта на психолог. Не гледам с гняв назад, помирил съм се с миналото си. Защото днешната си чувствителност, емоционалност, нежност, мекия си характер, дължа именно на него. Ако бях имал съвсем спокойно детство, вероятно днес нямаше да бъда толкова състрадателен.

Берг за Халит

С Халит мога да разговарям за всичко,  да му разкажа всичко. Това е нещо, което много ми липсваше преди. Между нас има едно спокойствие, идващо от дългите години, в които с него бяхме само приятели. От Халит се научих да разговарям спокойно и така да разрешавам проблемите.
В него има и нещо детско. Много е весел, изпълнен с ентусизъм, вълнение, въодушевление. С него навсякъде може да намерите нещо забавно. Ако се отвори дума за нещата, които го влекат, може да разказва с часове. Много обича да говори за морето, за подводните си приключения , за спомените си от детството.

Халит беше част от миналото ми, ще бъде част и от бъдещето ми. Той и никой друг! Преживели сме много болки, много радости, много щастливи мигове. Дори тогава, когато всеки си вървеше по своя път, винаги сме били приятели. Много добре се познаваме, много добре знаем кой как ще реагира в определена ситуация, кой как преживява определени неща. Много съм плакала на неговото рамо. Аз съм слушала него, той е слушал мен.
Това, което изпитвам към Халит, е отвъд любовта.  Всяка сутрин излизам на балкона и благодаря на Бог, че дишам въздуха, който диша той, че мога да видя онова, което виждат неговите очи. Говоря съвсем сериозно. Наистина го правя всяка сутрин.

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 11:14 от varna_2

# 484
Честит 50-годишен юбилей на Халит!

Пожелавам му  здраве, за да продължава да ни радва с още много успешни и вълнуващи роли  и любов, за да е светъл и пълен със семейно щастие дома му !
И поне още 50 години  да бъде щастлив и успешен, да се чувства незаменим и полезен сред хората!

https://www.instagram.com/p/B_mDHWrJLmp/

# 485
Варна, благодаря, че ни припомни тези интервюта ! Flowers Hibiscus

Не му е било лесно детството на Халит , но е успял да загърби миналото и да стане добър човек.
Уважава всичките си братя и сестри.
Обожава децата и съпругата си. Hearts

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 13:24 от ВГ

# 486
"Халит беше част от миналото ми, ще бъде част и от бъдещето ми.
Той и никой друг!"
Blue Heart

Варна Flowers Tulip  благодаря Gift Heart

# 487
Честит юбилей на Халит! Heart
Пожелавам да бъде преди всичко здрав - дълги години!
Децата да му носят само радост.
Любовта на Берг да го сгрява и вдъхновява, да му носи спокойствие.
В професионален план - да избира онова, което му носи удоволствие.

# 488
ВАРНА, БЛАГОДАРЯ! Heart
МОМИЧЕТА, пожелания за чудесен празничен ден -  радост,
приятни емоции и случване на малки хубави нещица ДНЕС!
Flowers Rose

Колко малко ти трябва да живееш със надежда,...
Да сбъдваш дните си със любов и нежност,
а накрая да се усмихнеш, че те има.
И да целунеш света.
Heart

Поздрави от фенове

https://www.instagram.com/p/B_kxH7KFCXX/

https://vk.com/feed?q=%23%D0%91%D0%B5%D1%80%D0%B3%D1%8E%D0%B7%D0 … l-158123700_24530

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 12:38 от HELEN60

# 489
Здравейте, момичета! Flowers Rose
Иска ми се и на мен да се присъединя днес към празничното настроение в темата. ЧРД на Халит! За мен това е първият турски актьор, който съм гледала и нито веднъж от тогава не ме е разочаровал с роля, позиция в обществото и отношение към любимите хора и зрители. Hands Clap Желая му  да опази щастието, което има. Simple Smile

# 490
Честит Юбилей на Халит! Sparkling Heart

Щастливец е Халит. Обичан е от красива жена с благ и състрадателен
характер.Има си вече две дечица.Уважаван е не само защото е много
талантлив актьор,а защото е прекрасен  човек.
Желая му да  съхрани любовта и топлината в своя дом,да научи синовете
си да обичат,ценят и уважават любимата жената така както той го прави.
Нека всички мечти и желания му се превърнат в реалност!Той го заслужава.

Благодаря ,момичета за всичко публикувано! Flowers Bouquet

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 13:48 от nadejda2639

# 491
Притеснява ли Ви напредването на годините?

Халит: Никога не съм имал  проблем, свързан с напредването на възрастта. Защото се променям и това ми харесва. Би било ужасно, ако сме все едни и същи. Даже  са ми предлагали да си присадя коса. Никога не съм искал. Любопитно ми е как ще ме промени времето.

Как Ви промени бащинството?

Халит: Чувствам се много по-свободен. Нямах това усещане, докато не взех Али в обятията си. Но на следващия ден след раждането му усетих, че не са ми останали никакви притеснения, свързани с мен- нито от материално, нито от духовно естество. Чувствам се волен като птичка. Али изпълва цялото ми съзнание, цялото ми сърце.  Когато на човек му  се роди дете, една страница от живота му се затваря, друга се отваря.

Да говориш за бащинството е лесно, но да си баща е трудно. Прекарваш безсънни нощи, но една единствена усмивка ти е достатъчна.  В един момент се отказах от всички неща, за които преди това си бях казвал „Това трябва да е мое, това трябва да го има в живота ни с Бергюзар.” И аз останах изненадан, как всичко това се случва за един миг. Появата на дете освобождава човек. Изведнъж  приоритетите ти се променят  и се чувстваш свободен от собствените си грижи и тревоги.

Помагате ли на г-жа Бергюзар? Сменяте ли памперси, например.

Халит: Сменям ги от първия ден. С Бергюзар си партнираме във всичко. Редуваме се през нощта, когато детето се събужда, за да бъде нахранено. В началото, когато започнеше да плаче, се притеснявахме, чудехме се „ А сега пък защо плаче?” , но вече свикнахме.

Бракът убива ли любовта?

Халит: Не, точно обратното. Детето сближава двама души. То е тежък изпит за двамата родители. Постепенно свиквате с бременността, с нарастването на корема, с хормоналните промени в тялото на жена ви. Всичко се случва много бавно, а в един миг ставате родители. Преди секунда е било в утробата на майка си, след секунда се появява на бял свят и ти ставаш родител. Не си напълно подготвен за това, не си свикнал. Става дума за много труден процес. Но докато трае той, мъжът и жената  научават много  един за друг и ако преодолеят успешно това изпитание,  връзката им укрепва изключително много.

В какво се изразява  любовта?

Халит: Любовта е една  магия. Нещо, което не на всеки е дадено да изпита. А ако ти се случи, след това  имаш нужда непрекъснато от това чувство.
Аз не вярвам, че можеш насила  да накараш някого да се влюби в теб. Ако другият не те обича, не можеш нищо да направиш. Принудата отдалечава, а не сближава двама души. Принудата, придружена от жестокост, е знак за отчаяние. Слабите хора прибягват до жестокост и насилие.

Ревнив ли сте?

Халит: Да, ревнив съм. Не деля с никого жената, която обичам.  Но не става дума за това да я затворя вкъщи или  да я увия в забрадка. Може да се вижда с когото  иска, да прави каквото  иска. Моята ревност се пробужда, когато започна да долавям, че се случват определени неща. Може да са направени умишлено или неволно, но тогава ме обземат съмнения и ставам неспокоен. Докато вътрешно в себе си имам доверие на жената до мен,  няма никакъв проблем. Не ме дразни това, че е излязла да обядва с други хора, да се позабавлява или да се разходи. Усетя ли обаче, че става потайна и подмолно вървят някакви неща, ме обзема  тревога.

Мъжете изневеряват ли?

Халит: Изневеряват, но не казвам, че всички мъже задължително го правят. Първо трябва да си изясним  какво означава изневяра. Защото много хора си казват, че се обичат, но на практика в отношенията им няма любов. Изграждат си някакъв общ свят, но  тях ги няма  в него. Това също е изневяра. На първо място към самия себе си. И това се прави от толкова много хора. Не е необходимо непременно да тръгнеш с друг, за да кажем, че има изневяра. Един мъж е с любимата си, вижда друга жена и й прави комплимент- за някои това е изневяра, за други  не е. Има мъже, които изневеряват с десетки жени, но после се прибират вкъщи при съпругите си, а те  приемат това. За тези, които се примиряват, могат да живеят с това и са доволни,  то не е изневяра. За една връзка са нужни двама души, те заедно  имат грижа за отношенията помежду им . Каква ще бъде тя, как ще я живеят си решават те двамата. Никой не знае какво очаква от живота, какво иска една жена, която по цял ден си седи вкъщи  и от сутрин до вечер се занимава домакинска работа. Никой не знае какво й се върти в главата, с кого е в мислите си. Така че,  не е нужно физически да бъдеш с някого, за да кажем, че си изневерил.

Лесно ли избухвате?

Халит:  Не. Аз съм уравновесен човек. Имам търпението да чакам нещата да се случат бавно. Мога  да го сравня  със селскостопанската работа. Припряните хора хвърлят в почвата препарати, химикали, на място за две дръвчета, посаждат десет, само и само да им приберат плодовете. А аз съм за чистото земеделие.  Две дръвчета да имам, но плодовете им да бъдат вкусни, да бъдат истински.

Танцувате танго...

Халит: Бях учител по танго. Това е танц, който или обичате, или не. Средно положение няма. За да решите дали ви харесва,  трябва да опитате. Гледайки как танцуват двама души танго, може да познаете колко голяма е  любовта им и колко ще продължи връзката им.

Искате да кажете, че  от начина, по който танцуват се разбира, така ли?

Халит: Известно време давах уроци по танго и съм видял невероятни неща. Препоръчвам на любовните двойки, вместо да ходят на семейни терапевти и консултанти,  да се видят как танцуват танго. Когато потанцуват известно време, може дори да се разделят с  половинката си,  да усетят, че не си подхождат. И това наистина се случва. По време на уроците по танго  двойките  се отдалечават от познатия им живот. Всички стойности, стандарти, баланси, които са си създали в него, престават да съществуват. Трябва  да изградят  всичко отново на танцувалната прощадка, на място, където искат, не искат трябва да бъдат заедно. А това не е лесно. Много често съм казвал,  разбира се по деликатен начин: „ Тангото не ви се получава, не продължавайте с уроците, ще се разделите.”

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 14:29 от varna_2

# 492
Халит: Любовта е една  магия. Нещо, което не на всеки е дадено да изпита.

# 493
Варна, Flowers Bouquet момичета Flowers Bouquet Purple Heart 

# 494
Халит: Никога не съм имал  проблем, свързан с напредването на възрастта.
Защото се променям и това ми харесва.

В МЕДИИТЕ

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 18:34 от HELEN60

Общи условия

Активация на акаунт