Отговори
# 510
Семейство  Ергенч гледа сериала заедно с нас?! Simple Smile Супер!

Много заинтригуващо свърши, да.  Ще има продължение, но кога ще го видим? Сниман ли е 2 сезон или не?
Какво ли е станало със Синан? Той ми е любимец.

И Алеф се каня да гледам, но чакам да излезе превода на всички серии, защото изглежда е криминален?
И той ли е 8 серии?

Клипчето е много яко, Нямам търпение да го видя цялото.
Като видя Халит да бяга по стълби и се сещам за 13 епизод, когато Шехерезада и Керем зеседнаха в асансьора Sweat Smile

# 511
Цитат
Като видя Халит да бяга по стълби и се сещам за 13 епизод, когато Шехерезада и Керем зеседнаха в асансьора

И други са се сетили, Лили. Joy

https://vk.com/halit_berguzar_ergenc?w=wall-158123700_24690

И на мен Синан ми е любимец.
А Синан и Ъшък любима двойка.
Какво да се прави, комбинацията лошо момче + отличничка винаги е била привлекателна. Grinning
Четох някъде, че през юли ще снимат втори сезон, но кой знае кога ще излезе.
По Нетфликс винаги се чака много.

# 512
"Каквито чувства изпитваш днес, такива ще привлечеш утре.
Тъгата привлича тъга. Щастието привлича щастие.
Ти избираш!"

Аз избирам Щастието  и ви пожелавам много щастлива съботаHeart

Здравеѝте!

Чудесна изненада  са подготвили Берг, Халит и приятелите им.
Цитат
Клипчето е много яко, Нямам търпение да го видя цялото.
И аз, Лили

OT ПРИЯТЕЛИ

Цитат
Отзывы и пожелания видеоклипу Бергюзар Корель "Son Mektup" 💃🥰

Хатидже Шендиль: Обожаююю, обожааааю!!! Я не смогла быть с вами в тот день, хотя я так этого хотела... Вы были источником радости для всех нас в этом процессе. Мои дорогие друзья, я так рада, что вы существуете.🌹 Бергюзар, ну какая же ты красивая.🎈

Боран Кузум: Дорогая Бергюзар, отличная интерпретация, в которой мы сопровождаем видео с нашими прекрасными друзьями... в эфире в понедельник!❤

Мирай Данер: Привет❣ "Последнее письмо" в восхитительном исполнении моей любимой Бергюзар выйдет в эфир в понедельник! Я получила невероятное наслаждение сопровождать ее. Это были наши дни еще без социальной дистанции. Мы смеялись, веселились, танцевали, обнимались. Жду с нетерпением понедельник.

Бурджу Куш: Бергюзар, благодаря тебе у нас были такие восхитительные моменты.💥 Я так скучаю по вам всем.

Гизем Кизил: Этот понедельник станет для нас праздничным.💚 И в дополнение, этот клип стал для меня вершиной огромного сердца БЕРГЮЗАР Корель🌹

Мерве Диздар: от Мисс "Шоу Голос" Бергюзар Корель. Это очень забавный, приятный и счастливый клип. Вы можете посмотреть его в понедельник.❤
Наши дни без социальной дистанции. Дорогая моя, дорогая... 🧿Клип Бергюзар в эфире в понедельник. Это было прекрасно, мы обнимались, смеялись, веселились. Пусть эти дни снова наступят.😘
[/center]

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 12:22 от HELEN60

# 513
# 514
От Инстаграма  на Берг, 2.05.2020... Yellow Heart Heart Eyes

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Цветен и слънчев късен следобед, момичета! Nature High Brightness

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 18:01 от HELEN60

# 515
Добро утро !

3-ти Май- Международен ден на Слънцето. 

Да ви е усмихнато и слънчево!

# 516
Не е достатъчно просто да кажеш добро утро, за да започнеш деня!

Нужна е усмивка, уханието на кафе и прегръдка, дори и виртуална. Най-важното е да можем да усетим топлината на грижата и обичта..
Уютна и слънчева Неделя, приятели!

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 12:04 от HELEN60

# 517
"Не забравяй да заспиваш с мечта, а да се събуждаш с цел", ни каза  Берг.

Вчера ни потопи в слънчево жълто, днес в бебешко розово.
Joy

И още една снимчица ни е подарила- с креватчето на Ханчик. Heart

Берг:

От дълго време си го мисля...
Всички мебели за бебешката стая на Али, които преди 10 години поръчахме  на Инджи Тунджел, са все още здрави. Това не е реклама. Просто тогава нямаше Инстаграм, а от сърце искам да им благодаря. За това, че работят качествено, че обичат клиентите си и се отнасят с уважение към тях. Имаме толкова спомени около тези бебешки мебели  и е невероятно вълнуващо, че сега, 10 години по-късно, можем да използваме същите неща, отглеждайки втората си рожба. Да, пазила съм  всичко това, включително и дрешките  на Али, цели 10 години и сега отново ги ползвам.
Чувството е прекрасно...

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 14:02 от varna_2

# 518
Hug

Благодаря за всичко споделено Gift Heart

Хан скоро ще навърши два месеца, днес видяхме креватчето Simple Smile дано скоро видим и бебчо Hands Pray
Косата на Берг расте, предполагам, че вече ще си пусне дълга коса Thinking

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 15:24 от Lilims

# 519
Привет!
Благодаря за всичко споделено! Heart

Прекрасна Берг! Heart
Дори и от снимката мирише на мама и на бебе...А от думите и, както винаги - на любов.
Толкова много исках да смени късата прическа и ето, че това се случва...
Нека са здрави и много щастливи! Heart

Вие също! Heart

# 520
Колко жилища смениха за 10 години.
Разнасяли са цялата бебешка стая на Алишко напред- назад. Grinning

Или много са вярвали, че ще имат второ дете, или са смятали да пазят всичко до гроб. Heart

И още нещо

Берг: Торбичките под очите ми не са свързани с бебешката стая. Joy
Просто времето след раждането...
За него ще разкажа друг път.🤪

Когато е обърната снимката, вляво се вижда възглавничка, на която е извезано името на Хан.
Много обичам такива, както ги наричат, персонализирани декорации.

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 14:44 от varna_2

# 521
# 522
Сърдечни благодарности и от мен за  преводите,  Варна!  Sparkling Heart Flowers Hibiscus

Момичета

https://www.instagram.com/p/B_uaNbqlIjp/

===========================================================================

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 20:10 от HELEN60

# 523
Турските деца, подобно на нашите, също са на дистанционно обучение.
Държавната телевизия и Министерството на образованието имат ютюб канал, в който качват уроци.
От днес стартира нов проект, наречен "Източни приказки".
Известни личности четат приказки на децата.
Сред тях е и Халит.
Видеото с него все още не е излязло, но ще го пусна като се появи.

# 524
Привет,Дами!
Варна,с благодарност за превода  едно виртуално букетче Flowers Bouquet
Е,поне креватчето видяхме с възглавничката на Хан.Следващия път някое терличе или гащички. Smile
 Нищо, ние сме търпеливи.
По думите на Берг ,че причината за торбичките под очите не е бебешката стая съдя,
че бебе Хан е добричко,не плаче и остава мама и татко да се наспят.Или казано по друг начин
 не се налага мама и татко да го люлеят в "розов чаршаф."
Ако заключението ми отговаря на истината мога да кажа :"Браво на бебе Хан!" Hands Clap People Angel
Клипчето е много приятно.Разбира се най ми хареса началото. По стълбите слиза тинейджър,а не мъж
 на 50 год. Всички се сетихме за момента от 1001 нощ,/стигнала съм до 31 еп./а аз и за един друг момент
 от хотела в Белград ,когато го видях на живо.Беше объркал мястото за закуска и беше отишъл в кафенето. Пак така като момченце слизаше по стълбите.Бях го отбелязала в темата тогава.
Виждам,че Халит май отново Дениз му е подстригвал брадата  Smile Той го прави най.добре.
Сега е с катинарче и според мен така му е най-добре.
Майдрим е доволна от косата на Берг,а аз от брадата на Халит. Satisfied Stuck Out Tongue Closed Eyes

С малко закъснение и мама Хуля

Общи условия

Активация на акаунт