Отговори
# 75
Цитат
Анна Брадулова предлага, бебето да се казва Халит Ергенч- младши

Те нямат такава традиция.
Сигурно има подобни случаи.
Но не е популярно.

# 76
И да имат традиция, Халит е толкова скромен и земен, че едва ли ще се съгласи Simple Smile
Само писах за настроенията в руския форум.
Всички се вълнуват по своему.
Но и всички сме обединени в радостта си , защото обичаме сем. Ергенч! Gift Heart

# 77
ЩЪРКЕЛЪТ ДОЙДЕ!

Бергюзар Корел стана за втори път майка! Heart

Известните актьори Халит Ергенч и Бергюзар Корел станаха за втори път родители след 10 години.
Тази нощ Бергюзар Корел роди момченце.

Heart EyesHeart EyesHeart EyesHeart Eyes

ЧЕСТИТО на Берг, Халит и Али!

People Angel People Angel People Angel

Варна, да си жива и здрава! Two Hearts
Донесе ни прекрасната новина!

Още вчера когато се появи снимката ми се стори, че Халит е в болница, обаче имаше коментари, че е на сета.

Той изглеждаше много щастлив и предполагам, че бебчето още вчера се е родило.
Сега ще чакаме да разберем името. Grinning

# 78
Цитат
Той изглеждаше много щастлив и предполагам, че бебчето още вчера се е родило.

Новината, че бебчето се е родило излезе след полунощ.
Първо писаха само, че Берг е постъпила в болницата.

Но 8-ми / 9-ти няма значение.
Аз харесвам нечетните числа и си бях избрала 9-ти или 11-ти, но не е много важно.
Да е живо и здраво.

Е, за изкушените от астрологията сигурно има значение, но аз не съм от тях.
Хахаха

# 79
Да, така е!
Няма значение кога, важно е да са добре!

На работа съм, а не ми се работи. Joy
Празнува ми се. Grinning

# 80
Цитат
Още вчера когато се появи снимката ми се стори, че Халит е в болница, обаче имаше коментари, че е на сета.

И на мен ми се стори, че са от болница, но нали писаха, че са от сета, не се задълбочих особено.
А и бях заета.
Много хубави коментари прочетох за един от лекарите в родилния екип.
Може да е бил и на раждането на Али.
Професор Алтай.
Във всички коментари жените отбелязваха, че притежава завидна емоционална интелигентност, разбира психологията на пациентите и е много човечен, с позитивен и ведър подход.
И двамата професори преподават в Медицинския факултет на Истанбулския университет.

# 81
Привет!

Честита радост на Халит и Берг! Прегърнаха втората си рожба след толкова години! Али си има вече братче - близка душа, което е прекрасно! Нека са благословени! Да бъдат дълги години заедно! Revolving Hearts
Няма по-голямо щастие от това на земята!

Варна, благодаря за прекрасната и дългоочаквана  вест! Purple Heart

Честно казано и на мен ми мина подобна мисъл след една от вчерашните снимки. Видях две нови, за едната определено си го помислих, но тъй като обикновено веднага тръгва слух откъде са, отхвърлих мисълта.
Халит имаше по-особено излъчване, не работно. И това също ми се стори различно, все пак дълги години са пред нас.

Както казват съседите, здраве на ръцете и на екипа! Пожелавам на Берг бързо възстановяване! Да се гледат с бебчето с радост, с търпение. Да се насладят на всеки миг заедно! Heart

# 82
Flowers BouquetВарна,благодаря за благата вест,която я съобщи още в полунощ!
Да е честита втора рожба на семейство Ергенч!
 Нека вторият подарък, който им поднася живота, донесе още любов, безценни мигове и поводи за гордост и мотивация… да потретят!   Smile Sparkling Heart

# 83
Несравнимо е, че "ставаме" свидетели на всичко това...Откъде започнахме и докъде стигнахме. Хубава приказка сме си избрали. С герои, които ни вълнуват и след толкова години - и на екрана, и в живота. Пожелавам си още дълго да "сме заедно". И все така да ни се случват хубави неща!
Нямам търпение да видя и чуя нещо от семейството!

# 84
Несравнимо е, че "ставаме" свидетели на всичко това...Откъде започнахме и докъде стигнахме. Хубава приказка сме си избрали. С герои, които ни вълнуват и след толкова години - и на екрана, и в живота. Пожелавам си още дълго да "сме заедно". И все така да ни се случват хубави неща!

# 85

Даааа!
Много е хубаво!

Всичко, което се е случвало през тези 10 години около Берг и Халит, винаги е било в унисон с представата ми за тях.
Нито веднъж не съм си казала "Е, това не го очаквах от тях".
Бях сигурна, че няма да оставят Алишко сам, само това не се случваше, но си казвах, нищо, това е много лично решение и избор.
Но ето, че и това ми очакване се сбъдна. Heart

# 86
Един сайт съобщава, че бебчето се е родило в 00. 30 снощи.
Значи все пак е 9 февруари.

Ей, тия турски журналя, като папагали са.
Всички преписват едно и също.
Размърдайте се малко, научете нещо ново.
Joy

Бебчето се казва ХАН

3.5 кг, 51 см

ХАН ЕРГЕНЧ!

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 10:03 от varna_2

# 87
Миналият път излязоха от болницата  на третия ден , ако не се лъжа. Това означава, ако всичко е наред, сега да се случи в сряда.
Лелеее! Халит с още двама мъже - сигурно е на седмото небе!
А Берг - усещането, че си дал живот и подарил радост на любимия мъж...Халит и в сериала много се вълнуваше, когато говореше за бащинството. Изобщо не него това му е много специална тема, очите му грееха от щастие, когато беше с Дениз. Затова и сцените с детето са толкова хубави.  Дано видим и Али поне за секунди в цялата ситуация...

# 88
Актриса Бергюзар Корель, которая вышла замуж за Халита Эргенча в 2009 году, стала мамой во второй раз.🐥
Вчера ночью актриса родила мальчика. Пара назвала своего мальчика Хан. Малыш родился с весом 3,5 кг = 51 см.
Во время родов, ее взволнованный муж, Халит Эргенч ни на минуту не оставил свою жену наедине. Известно, что состояние здоровья матери и ребенка хорошее.

Хан Grinning , ако е вярна информацията.

И аз искам да видя Али.

# 89
Цитат
Бебчето се казва ХАН

Познааааах!!! Аз предложих името Каан Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт