Отговори
# 30
Лош вирус е тоя верно е Sad Дано се е оправила малката сладурка и да не се тревожите повече, хамелеонче! И дано си наваксате за моренцето по-късно!
Аз по повод тоя вирус много се чудих дали да ходим с детето на море, че като знам там каква лекарска помощ е....И питах доктора какво да правим, ама той каза, че то и в Сф може да го пипнем, гаранция няма. А ако се случело да му правя вливания с К разтвори  Rolling Eyes Абе проблема е, че детенце много бързо се обезводнява и това е и опасното. Радвам се, че всичко се е разминало при вас  Hug
Ами Рали, нарекох фотоапарата за журналист/ фотограф, а иконата за духовна личност. Така че едното не изключва другото  Wink
Браво на Бобсъна, че ще играе на воля. И за новата прическа. И нашата е супер къса и мисля преди морето пак да го подстрижем.
Иле, честита ви къща. Май няма да се видим с вас, ама да не бързам да казвам още...
Хайде хубав ден от нас  Grinning

# 31
Имам 1 минута само....и трябва да ходя да я приспивам.
Нансен, видях снимките едва тази сутрин, много бавно ми се отварят този тип албуми и успявам само да ги гледам като са малки, но изчаках малката да заспи и с Божията помощ Wink успях;) Луси има една снимка в полупрофил където дава целувки - много е сладка там. Продължава да е "бащичко" и знае как да го използва с тати, на ръце, на ръце и пак на ръце;) Снимките с теб са мили и нежни, а очите й пронизват...хайде стига толкова, че да не прочете Адам;)
Мона, видях и неговите снимки, СУПЕР е нашия левент! Така искам да го нацелувам...а колко е висок!!!!

Маринчето е силно дете, какви са тези вируси, да изчезват веднага.

Който иска да се виждаме, телефоните на лични;) Мона остави си моля те и твоя мобилен отново!!! и домашния;) или прати смс най добре!!
Хотче аз и Октомври ще стоя. Ако ми хареса казах на мъжа ми че ще отменя полета и за по-късно;)Всичко зависи от вкуса на бозата и колко ще е прясна "шопската"Wink

В СФ мисля поне 3 седмици да стоя. Среща - задължително , минимум 2 пъти ( само дано децата са здрави!)
Маги, в ПВ искам около седмица да стоя, зависи от времето.
Мамите от Пловдив, дайте ми моля ви някаква информация за хотел, за да резервирам, кой е удобен, искам нещо близо до центъра ( може и в стария град - спомням си че там имаше разни частни къщи хотели) Който каквато инфо има ще ми е от помощ. Още един въпрос - кога е пловдивския панаир, колко време продължава...не ми се идва точно тогава че ще е лудница навсякъде сигурно.

Иле честита 3 пъти по голяма къща!!! Много радости и щастие в нея!

ЧУДЕСНА ПРИчЕска на Боби-Хубавеца;)

Нати тази неделя се сдоби със 7ми зъб.
Говори по много но рядко й се разбира. Мама каза че образованието не ни стигало да разберем това толкова интелигентно дете...
Казва баба, бау-бау на кучето, папа на патето,  Идо ( от Дидо - вуйчо й, всяка сутрин му гледа снимката)На Джон незнайно защо му редува обръщенията - един път е "дада", друг път е "тата".  Казва на мотора "бръм" с много отчетливо "р". "Мама" казва само ако е много изморена и иска да я вдигна, или плаче за нещо...Най честата дума и най любимата й е " така" Винаги я казва двойно - "така-така" Употребява я поне по 10 пъти на ден, когато аз й кажа " Не така!!" тя ми отговаря с "така-така" и ръкомаха насреща ми с малката ръка....
Друго какво...търсач на силни усещания е - не се страхува, не желае да я държат за ръката, иска да си ходи сама, ако й сложа каиши с ластици за разходка, ще се тръшне на земята да реве.
Музиката постоянно трябва да е усилена, ако я намаля, тя сама ходи и завърта копчето.
Тук когато влезеш в заведение за хранене с дете над 1 г. докато чакаш поръчката му дават лист с форми за оцветяване и пастели. С мъжа ми се опитваме да й рисуваме разни драсканици, а тя хваща пастела и ми го подава към устата...колко пъти обясних че мама не яде пастели, не питайте, но накрая се оказа че тя всъщност е убедена че пастела е вид червило...което е добре защото от червилата има вид пастелни, аз обичам гланцирани, така че няма да си ги бъркаме;)

В СФ има ли детско заведение където да не се пуши и да се сервира храна?

съжалявам че е така накъсано, но ми се спи

Накрая честити зъби на малчовците;) Марти май е победител!Сега 16 - скоро 32;)

Последна редакция: вт, 08 авг 2006, 12:15 от Jungle

# 32
Здравейте на всички,
Хамелионче добре ,че бързо се разминах те с вируса.Тука около нас децата минимум по седмица ги държи.Жалко за почивката, но е най-важното детето да е добре Peace
Таня - Хрис спи едни път дневно.Вечер ляга в 20 часа и сутрин става в 6-6,15 часа.После заспива в 12 и спи до 14,30-15 часа.Сам си направи режима.
Ние си имаме 12 зъба.Шесте избиха за около 3 седмици.

Вече си имаме християнче.Ето за желаещите да гледат снимки
Кръщенето на Хрис!

Бренин - Хрис още от самото начало не ходи , а бяга.

# 33
hamelionche, ужасно съжалявам за случилото се! HugДано бързо го забравите!Целувки на Марина Heart Eyes
Хрис е много, много сладък!Ина, има много хубава устичка. Да ти е жив и здрав!
Jungle, радвам се, че ще имаме възможност да се запознаем на живо!Ще поразпитам за мнения за хубави хотели и ще ти пиша на лични. Ето тук можеш да разгледаш
http://www.plovdiv-hotels-bg.inn26.bg/

# 34
Хамелионче, много ми е мъчно за Маринка! Дано бързо всичко премине! Ние вируса с повръщането и разтройството си го изкарахме вкъщи, така че никъде няма спасение от него, добре че премина за 2-3 дни.
Джънгъл, как изписа толкова само за 1 минута  Laughing Права е Нати да мисли, че пастела е вид червило - трябва да си горда, че е толкова логична  Simple Smile
Поздравления за кръщенето на Хрис, нашата бъдеща кръсница все е заета и започвам да побеснявам  #Cussing out

# 35
Аз си мислех че преминава ама днес бяхме при лекарка - нашата джипка на море, та я замества друга лекарка. Попита ни да избираме между в болницата и в нас. Решихме да сме си в нас и всеки ден 3 дни трябва да ходим да ни бият гентамицин. Само на лечебна хумана сме и минерална водичка. Дано вече да минава този вирус че ми побеля косата вече. Свалила съм 3 килограма за няма и 10 дни и се чувствам като пребита. Пералнята постоянно пере повърнати одеяла и чаршафи.  Praynig Боже дано да се оправим по-бързо че искаме да видим и баба и дядо и вуйчо.  Cry

# 36
Хамелеонче, много ми е мъчно...Виж това дано ти помогна. София ми изкара такъв вирус, когато тръгна на ясличка. За три дена се оправи.Това приложих аз при вирусна инфекция (ентеровирус - повръщане с разстройство и температура) по препоръка на моята педиатърка. Храната е лекарството в случая. Недопустими са млечни продукти, мазнини и сурови плодове и зеленчуци. Тази диета трябва да продължи два дена след овладяване на положението. Примерно меню - кисели, варени картофи, ориз с листни подправки (копър). Може супичка без мазнина, като слагаш по една чаена лъжичка сварено пилешко месо от гърдите.
Nacitrici  1 по1
Entеnol 2по1прахче
Arsenicum album 9CH  4*5гр.
Paracetamol 3по1ч.л. при температура
Ако повръщането продължи по дълго се дава ¼ хапче Деган против повръщане
За да не се обезводни, се дава с лъжичка Sol. Glucosae 5 %, като за 12ч.да се изпие
Vit.C 2ml. 2 на ден по една ампула.
След излекуването, трябва задължително да се взима детски витаминен комплекс
Стискам палци бързо да се оправи душичката! Hug

# 37
Хамелионче, чакаме по-добри вести за Маринка! Дано Маги ти е помогнала!
Аз съм толкова бясна от нашата евентуална кръстница, която пак е заета, че мисля да я сменя!! Всичко ми е готово за кръщене, вкл. това, което от нея се очаква, искам да е преди кака да роди и по-добре на 15ти, защото е Богородица, а тя не може за 1 ден да си прекъсне морето или пък да си дойде по-рано  #Cussing out Предния път беше женски футбол, никаква организация, никакъв интерес  #Cussing out За мен е важно Марки да е кръстен и кръсницата му да гледа сериозно на задълженията си! Ето, излях си душата, надявам се да не изпитвам после угризения, че не е тя, защото по принцип ми е най-добрата приятелка...
Джънгъл, има заведения за непушачи и със обособен салон или етаж за непушачи, а също и това, където празнуваха 1рожден ден нашите юнчета - то си е за детски сбирки и празници.

# 38
  • София, център
Tanya, имам конструктивно предложение:

Вземаш кака си и кръщавате Марки на 15-ти!

Нека тя му стане кръстница!

А пък на нарочената за такава, не й се сърди много!

Честно казано, ако и аз разчитам на морето, за да си почина от целогодишен труд, и аз няма да го прекъсна!

Но не знам дали в нейния случай е така, или си е просто несериозна!

# 39
Здравейте Simple Smile
Маринка бързо да се оправя  Hug Heart Eyes много много я гушкаме малката красавица. Хамелеонче и за теб  Hug .
Джънгъл, как успя за минутка да напишеш толкова дълъг постинг. Аз ги пиша по няколко дни  Mr. Green. Много ще се радвам да направим една (или още по-добре две) юнски срещи докато сте тук  Hug . Честити цели 7 зъба на Нати. Това  с червилото е готино Party. Не престават да ни изненадват децата. На мен пък ми носи ластик като види, че се реша  hahaha
Таня не се ядосвай на кръстницата. Ако няма деца, значи просто си мисли по различен начин. Детето много променя майка си и старите приятели седят и се чудят  newsm78 . Аз също мисля, че кръстницата трябва да е много близка с детето. И да поддържат връзки. И един ден детето да знае, че може да разчита на този човек. Кръщаването си е един вид сродяване. Сериозно нещо си е. Каквото и да решиш не се притеснявай, не мисля че някой има право да ти се сърди  Hug
Честно казано, ако и аз разчитам на морето, за да си почина от целогодишен труд, и аз няма да го прекъсна!
И аз мисля така. Ако датата не е определена от по-рано (преди да си организирам отпуската) разбира се.

Ники днес имаше лош ден Sad И половината хора с които се чух се оплакваха от главоболия, та сигурно е нещо от времето. Иначе си има нова играчка пиано Simple Smile Не мога да го снимам, защото сме му сложили батериите от фотото Simple Smile . Като купим батерии ще го снимам и ще кача и снимки от село, че все не остава време.

Целувки на всички  Heart Eyes

# 40
Ники днес имаше лош ден Sad И половината хора с които се чух се оплакваха от главоболия, та сигурно е нещо от времето.
Има пълнолуние, може от това да е  newsm78 Една луна като ми пекна снощи в лицето...ужас направо. На някой хора им влияе, аз например трудно заспивам.
Хамелеонче, съжалявам много Sad Дано скоро ви отминава гадния вирус! Тези неща дето Маги ги е написала за срама не ги разбрах всичките, ама за витамините 100% подкрепям. Скоро Ади като ми вдигна Т веднага му взех Мулти Саностол и почнах да му давам, а отделно и по една амп. Вит С във водичката.
Маги, ако обичаш да ми преведеш първите три неща в списъка ти. Второто май е Ентерол, ама с грешка, нали? Третото е нещо хомеопатично, май.  newsm78 Абе ти кажи!
Дени, защо се нервираш излишно? Избери си някой по-близък за кръстник и готово. Богородица е чудесен празник, аз много го уважавам и смятам че е супер време за кръщене  Wink

# 41
Здравейте!
От много време не съм писала, нито пък съм чела. Направо ме е срам от себе си. Компютърът вкъщи почти не се включва. Не зная вие как се оправяте, та и време за това ви остава, но при мен това е невъзможно.
Ние сме добре. Летния вирус го мина Никол на два пъти само с Т, а аз и с разстройство. Зъби има 8 броя, последните излязоха с много ред и дъвкане на всичко.
Храни се добре, даже понякога ми се вижда множко. Спи по два пъти на ден, но нощното спане го намали от 22 до 7. говори много, но най-вече за животните. Те са й любими, а същото така и "тати", "тати".
Ние бяхме за 5 дни на Обзор, но малката я оставихме при майка ми, защото точно преди да тръгнем й избиха пъпчици от горещината и непосмях да я взема. Беше ми мъчно, но поне се наспах.
Ние правим много разходки и почти не си стоим вкъщи. Когато е будна в горещините правим бани в басейна и така време за домакинстване почти не ми остава, а не говорим за интернет.
Септември наближава, а на мен сърцето ми се свива с мисълта за яслата. Вие подготвяте ли децата по някакъв начин? Режими въвеждате ли? Никол е много зле с режимите и заспива много трудно, направо съм се изплашила.
Засега това се сещам, надявам се като стане по-хладно тези дни да имам малко повече време за вас.

# 42
Маги, ако обичаш да ми преведеш първите три неща в списъка ти. Второто май е Ентерол, ама с грешка, нали? Третото е нещо хомеопатично, май.  newsm78 Абе ти кажи
ooooh!Как ще разбереш?!Аз толкова се побърках, докато четях постинга на Хамелеончето...представях си ужасии и цитирах по памет EmbarassedМислех си да се консултира и с друг педиатър с тази информация. Учила съм латински, но медицински...
Прахчето е Enterol 250 \ sachets\, което се разтваря в малко вода и се дава на няколко пъти през деня. За първия ден е изписана една ампула Natrium Citricum, която също се пие на няколко пъти. А arsenicum album e хомеопатично при повръщане и разстройство.
Мона, благодаря, че ми обърна внимание  bouquet
И да добавя, че порциите с храна са малки и се дават начесто.
Силвия, аз подготвям Васил, а пък и себе си за ходенето му на ясла още от раждането му Laughing Цялостно отглеждането му и възпитанието е свързано с това да сведа стреса от посещението на яслата до минимум.
Таня, а мислела ли си за кръстник, който ще го заведе зад олтара (не съм сигурна, че това му е името Embarassed - там дето само мъже влизат Laughing). Кръстницата няма да може да влезе там.
Лека вечер на всички!
PS И аз съм с главоболие

# 43
  • Варна
Пак много неможах да прочета, ама обещавам че ще си наваксам!!
Мона що така?
Маринка, бързо да и минава, а може пък и да се видим Wink
Браво на Прощъпулниците!!!  И на нас ни предстои.
Ние сме добре, и Зара не искам да ходи за ръка иска сама, и вече се опитва да бяга, гони по-големите деца и ако и бягат си умира от смях!
Ето малко снимки http://community.webshots.com/user/bebe_velizara
Ние сме с 5 зъба , сега ни избиват два едновременно, Ужас!
Пете пак ме разсмя!
Целувки от нас!

# 44
Привет и от мен
на Маринка много целувчици, дано бързо премине гадния вирус  Praynig .Теди, щом ви дават да избирате къде-винаги е по-добре у дома.Прегръщам ви, да оздравява малката скоро  Hug
Иле, честит ви нов дом, да е пълен с много любов, детски смях и лудории.Бъдете много щастливи в него.Зара е страхотна на плажа  Heart Eyes
Таня и Лорка е кръстена на 15.08, ако си държиш на датата викни някой друг за кръстник.Само не се ядосвай, че полза няма  Laughing наистина ако приятелката ти е без деца приоритетите й са други, а ако и почивката отдавна си е планувала...та не й се сърди.

За прощапулника не помня дали пусках линк с инфо, ако да-сори  Rolling Eyes , ако не-ето  Wink :

http://www.bg-mamma.com/site/content/view/286/0/

Общи условия

Активация на акаунт