Раждане във II САГБАЛ Шейново (2 тема)

• 65 260
  • 815
  •   1
Отговори
# 645
И аз имам още няколко въпроса
1 Каква е цената,която се заплаща на фотографа ?
2.Предварително ли се свързваме с него или е там всеки ден ?
3.Изписванията в какъв часови диапазон са и всеки ден ли са/ визирам Събота и Неделя / ?

Какъв е редът от нова година във връзка с ковид
1. Багаж от таткото как може да се остави
2. По време на секцио трябва ли родилката да е с маска както е в майчин дом
3. Има ли фотограф на изписванията
4. Допускат ли се близки в болницата при изписване
5. В реанимация все още ли е позволено свободно да си използваш телефона
6. Има ли етаж за ковид
Вече са ви отговорили на въпросите.Да има фотограф и снимките се правят в двора на болницата.Близките чакат отвън.
Моето бебе не ми го показаха в реанимация,а всичко си беше наред,снимахо го и на другия ден си беше при мен в стаята.

# 646
И аз имам още няколко въпроса
1 Каква е цената,която се заплаща на фотографа ?
2.Предварително ли се свързваме с него или е там всеки ден ?
3.Изписванията в какъв часови диапазон са и всеки ден ли са/ визирам Събота и Неделя / ?

Какъв е редът от нова година във връзка с ковид
1. Багаж от таткото как може да се остави
2. По време на секцио трябва ли родилката да е с маска както е в майчин дом
3. Има ли фотограф на изписванията
4. Допускат ли се близки в болницата при изписване
5. В реанимация все още ли е позволено свободно да си използваш телефона
6. Има ли етаж за ковид
Вече са ви отговорили на въпросите.Да има фотограф и снимките се правят в двора на болницата.Близките чакат отвън.
Моето бебе не ми го показаха в реанимация,а всичко си беше наред,снимахо го и на другия ден си беше при мен в стаята.
Фотографа стои отвън и снима,които иска 30лв. струва,ние си взехме диска по еконт.Няма нужда от предварварителна уговорка.Изписването е всеки ден след 13:00 часа.

# 647
На изписването таткото не може ли да влезе?

# 648
В никоя болница никой не може да влиза освен пациента.

# 649
А в реанимация трябва ли да сме нон стоп с маска?

# 650
На изписването таткото не може ли да влезе?
Не може той те чака от вън

# 651
А в реанимация трябва ли да сме нон стоп с маска?
Когато влиза персонала трябва да сте с маска.Аз докато бях сама си я свалях,но и после с момичетата доста време бяхме без.Някой питаше за операцията,анестизиолога ми каза да я махна,когато започна операцията.

# 652
Това е нелепо. В западните държави позволяват таткоти да присъства както на раждането, така и да е при майката, ако стаята го позволява. Това допълнително натоварва психиката на майката.

# 653
  • София
Таткото може да присъства на раждането, може и да е с майката , ако е във ВИП стая, разбира се.
Но в момента обстановката е такава и в западните държави, епшдемична, Ковид!

# 654
Таткото може да присъства на раждането, може и да е с майката , ако е във ВИП стая, разбира се.
Но в момента обстановката е такава и в западните държави, епшдемична, Ковид!
Сега е пандемия и не позволяват никой друг да влиза във Родилното камо ли бащата.

# 655
Независимо от Ковид ситуацията в Германия, например, бащите продължават да присъстват и на раждане, и на следродилно време. Там в това отношение нищо не се е променило. Там дори присъстват по време на секцио, за разлика от БГ, където и без корона, не може да присъстваш.
Аз лично не смятам за ОК да не може таткото да присъства на раждането. Но това е само мое мнение, разбира се. В крайна сметка, таткото живее с майката, и ако той има ковид, е вероятно и тя да има, и обратното (в случай, че не знаят). Не виждам причина поне на раждането той да не може да е там.

# 656
Наскоро гледах някакви американци в ютуб и раждане. И мъжа придружаваше жената също. Беше с нея и на раждането и след това в стаята. Явно си зависи от държавата.

# 657
  • София
А моя приятелка в щатите роди в 29гс щот лекаря й я преглеждаше дистанционно.

Май на някои хора не им е ясно какво е пандемия и защо се налагат тези ограничения.
Ако няма ограничения, таткото се допуска във ВИП стаята. Сега обаче има ограничения и не може.

# 658
Момичета, има ли такова животно като планово секцио без избор на екип? В стари теми намерих постове от 2019 на няколко мами, родили така, но вече дали се практикува? И ако да, как става? Кога се отива, кой определя датата за секцио и изобщо каква е процедурата? Една позната е решила да ражда така (секциото е по медицински индикации, не е глезотия), но мен ме съмнява дали съществува подобна практика...
Благодаря предварително! 💐

# 659
Имате ли впечатления от доктор Димитър Спасов, има ли в темата раждали при него?

Общи условия

Активация на акаунт