141-ва Пролетна гобленарска с доиграване.

• 31 960
  • 712
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Ау,чудни слънчогледи.От къде е схемата? И аз в момента шия една ваза със слънчогледи, но ми останаха очите в тези.

# 571
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте момичета,имам нужда от помощ.В момента шия тези слънчогледи и ще бъдат подарък за един пчелар.Гоблена е за часовник ,но още не съм ушила цифрите.Та голямата ми молба е ,ако имате схемички за малки пчелички - споделете.Искам някъде по цветенцата да ги сложа или на местата на цифрите на часовника.Приемам препоръки.
Скрит текст:

не знам колко малки да са пчеличките Simple Smile слагам наред
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:

и още много Simple Smile

# 572
  • Карлово
Привет дами! Влизам да се похваля Yum и да се оплача . Disappointed Relieved Готов е още един лист  , но хем шия ,хем ми идва да го хвърля . Тъмните конци са много тънки и не покриват. Все едно са друга марка. Моля се , при прането нещата да се коригират...

# 573
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Тихерула, ще се оправят! При мен - с малкият ми и беден опит, винаги така става. Тъмните конци сякаш наистина са по-тънки, но се оправя.
Според мен е зрителна измама. Просто тъмните цветове така изглеждат. Нали и в черно като се облечем, изглеждаме по-слаби Stuck Out Tongue Winking Eye
Много красив става!

# 574

Помните ли го?

# 575
st. Dobri  благодаря много за бързия отговор.Утре вечер ще пробвам да сложа някоя пчеличка.Нядявам се да се справя.Ще снимам. А пилето е много сладко.                                                                                                                                                                                       
SINEOCKA_D схемата е от нета.Ако искаш ще ти я изпратя ,но ми напиши имеил.

# 576
Не се сдържах да не го постна тук. За усмивка в началото на седмицата.

Дъщеря ми го прати преди малко, а от както съм принудително в къщи, работя по много и нямам време да бодна и едно бодче. Даже си мисля, да сваля гергефа, да не се изкриви панамата от чакане. Хубава седмица!

# 577
  • София
Ето още малко варианти за пчели: https://www.liveinternet.ru/users/4606978/rubric/2447144/page4.html

# 578
  • Пловдив
Галинката много ще съм благодарна за схемата със слънчогледите. kinka@abv.bg

# 579
четвъртък е! четвъртък...
 Simple Smile Simple Smile

И Коледа Simple Smile
получих си поръчката и имам подаръче Simple Smile многомило ми стана.
Благодаря за съдействието Мибобо. Simple Smile

# 580
Ох, бе, Добри, за миг ти повярвах, че е четвъртък. Иначе пилето е много сладичко.

# 581
Simple Smile Simple Smile и нищо не каза за бързината ми.
сама се плаша колко нахъсана съм станала. Simple Smile
и не че някой ме пита, но да си кажа Simple Smile
половината  шито с гергеф, другата половина - както си знам, пейзански.
личи си. Sad не говярвах, но си личи.
където е с гергефа конците са понеосукани, кръстчетата са по-равни...
ама ми е толкова неудобно това боцкане - отгоре... отдолу...

# 582
  • там където има винаги вятър
Ето го и моето пиле Wink

ThinkingRage Уших осмомартенските - нямаше празник.
Уших това - сега и Великден няма има.

Заричам се - никога да не  започвам  да шия нещо рано, рано Angry

Добри, страхотни придобивки Hands Thumbsup чак ти завиждам Flushed

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 11:42 от mama iasi

# 583
Добри,  и мен успя да ме излъжеш , че е четвъртък . Замислих се сериозно. Пилето е супер и бъдещите котета също : ) От известно време съм си казала , че трябва да започна да бродирам с гергеф. Наистина кръсчетата стават по - равномерни. Слагам го в началото на последните няколко гоблена , боцвам 100 - 200 бода , след което се изнервям от това промушване на иглата и аз като теб го зарязвам Simple Smile

# 584
яси, не се ядосвай. ако не сега, по-нататък пак ще има празници.
сега важното е да сме живи и здрави.

аз пък все се нахъсвам да започна коледните картички от Великден, а великденските - от Коледа и все не ми се получава...
Simple Smile и тази година не ми се получи.

момичета Simple Smile давайте по-бързо да изпишем пролетната тема и да захапем великденската Simple Smile
шийте, показвайте, хвалете се Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт