141-ва Пролетна гобленарска с доиграване.

• 32 112
  • 712
  •   1
Отговори
# 330
  • Norge
Хибискус, много е красив! Отдавна го заглеждам, той често върви с едно другарче, ако не бъркам. Честито завършване и успех с новото! Simple Smile

Орехче, ти само ако знаеш и какво още се спотайва в моя килеееер….Wine GlassWine GlassWine Glass На прибиране (през границата) си носим позволената квота, но тъй като сме големи пияници у дома, запасите само се трупат и растат. Една дружка във Фейса точно на подбив ме беше взела с безценния ми килер Joy

Както и да е, много по-важно в момента е да ти пожелая бързо оздравяване и още по-дълбоко нагазване с крайниците в крейниците и там каквото.
Оправяй се! Misc SyringeGift HeartFlowers Four Leaf Clover

# 331
  • на Мелмак
Е, Хибискус, то без нагаждане - за къде?
Прекрасен е!

# 332
  • Пловдив
Съжалявам, не можах да се сдържа. Joy Колежка гобленарка ми го прати по вайбър, сигурно циркулира по разни групи.

А искам да си завърша листа и ще дам отчет за етап. И ще се върна да гледам красоти. Hug

# 333
АниГаст, мога да ти сваля схеми на Тайната вечеря. Оригинални, Вилерови. Моля те прати ми мейл за да ти ги изпратя.
Орехче, добре дошла!
Хибискус, много ми харесва твоя гоблен.
Нелка, и аз като теб, интересно ми е докато шия, после в килера.
Новата седмица мисля да почна един Коледен чорап, дано да успея, че  с последния се изложих. Уших го, но нямах подходяща подплата и гръб за окончателен завършек.
Та горе долу 4 месеца нито в темата влизах, нито ших, но вече имам желание. Горе-долу след 10 дни дано да има какво да покажа.

# 334
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
след 9. Simple Smile за да влезе в пролетната игра.
не сте забравили, нали? Simple Smile
краен срок - 31. март. Simple Smile

# 335
  • София
Много благодаря, момичета! Хубав е гоблена, но иглата ми хич не е турбо, просто от мнооооого време не бях публикувала етап. Бавно го ших, но малко остава и съм се мобилизирала:-) Следващият още не се знае кой ше е, но на вас ще кажа първо! Хубава вечер и приятно шиене на всички!

# 336
остана един цвят Simple Smile Simple Smile Simple Smile и контура.
ще показвам утре, че вече нищо не виждам. Simple Smile

# 337
Петя, поздравления!
Весито ми беше препоръчала една дама от FB, която внася Дим директно от щатите. От нея купих пазара, който шия в момента. Пратих ѝ запитване за следващата поръчка за гоблена, който Петя е завършила, както в последствие и за една китайка, но мина месец и нямам информация и обратна връзка от нея. Имах желание да ги шия и двата и не знам дали имам приета поръчка или нямам.  Поне още два месеца ще имам какво да боцкам, но не искам да оставам с "празен" скрин. На там вървят нещата, предвид ситуацията в момента.

Момичета, за 10 дни имах 250 непрочетени мнения, фурии сте! Бъдете здрави!

Добавям един линк с великденски минита с конци Анхор. Линк

И още едни сладурски гобленчета.

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 07:29 от Анонимен

# 338
Здравейте, момичета-пчелички! Animal Bee Вероятно пак сте накацали по гобленчетата и се зареждате с енергийна амброзия! Flowers HibiscusFlowers Hibiscus  И аз да надникна, и малко търтейски да се заредя от вас .Animal BugHeart
Ръцете ми се налага да мързелуват, но сетивата си искат своето. А вие просто подарявате красота!:hibiscus:

Нелка, ответът ми е към теб със закъснение.
Относно факта, че и отговорите ти са  подобие на целия ти изискан стил на поднасяне, на персонално отношение, на премереност и добра дума, направо си мислех как неочаквано човек среща нечия въплътена мисъл в действие. А в случая мисълта на Чехов -     В человеке должно быть все прекрасно: и лицо, и одежда, и душа, и мысли.. Когато си пиша с някого, когото не познавам, несъзнателно градя и визуална представа за него. Не е задължително тя да е истина естествено, както се получи примерно с Добри- имах илюзията да е тотално различна, а от детската ѝ снимка за 8март, надникна внучката ми.
Но за теб съм изградила твърда чеховска визия, иреална естествено, но във всички случаи аристократична и с много нежен натюрел. Нещо от сорта на дама със задължително чадърче, рози, финес  и обноски. Пишейки с теб си представям това
Скрит текст:
. Rolling Eyes

Относно веждите на Мона Лиза се убедих, че липсват на схемата. Ама не ги намерих на гоблена за клоунски, даже хич, дори ми харесаха. Но съм станала излишно пунктуална, защото бая си повися и при мен тая леонардова героиня. Всичко е свалено отдавна.
За Пармската дама се изложих, защото не ми е позната, откъде ми влезе тая Луиз Бурбон да ме пита човек. Един клик сърч ме домързя да направя..Много красива жена е била, класически черти, умни очи. Огромна сложност и умение се иска в един гоблен да грейне цялото това излъчване.
Гобленът с лобстера, плодовете и съда за вино/предполагам само/ е изключително богат.Ушит е  перфектно, излъчва пищност и богатство, и едни по-засилени хранителни навици, които подхождат на дами с извивки.  Smiley
Скрит текст:
Имах мечта подобно нещо да имам в кухнята, но така и никога не съм шила натюрморт. Както и цветя.

А относно скривалището в килера, то не било килер, ами пещерата на Али Баба! Flushed Yum Нищо чудно и тайна дума да имате за влизане.Smile
Благодаря за пожеланията от сърце! Ще, ще...

На Зори етапчето - великолепно! Уж семпло, уж не виждам чак толкова работа, а красота! Наистина съм започнала да търся красотата най-вече в по-освободените от детайли неща. Поздравления и очаквам да видя цялата картина.

.♥.Петя.♥.
  Прекрасен,  динамичен и великолепно ушит гоблен! Непременно трябва да го сложиш в рамка, за да му се наслаждават и други освен нас. Също за първи път го виждам.

Хибискус, всички момичета са казали тук това, което аз преповтарям . Един чуден винтидж, едно усещане за лежерност, ухание на мечти, кафе и рози!../ех тия рози бее, направо съм луднала по тях във всякаква форма, сакън Кремена Халваджиян да не  е сама/. Пак ще ни го покажеш вече костюмиран гоблена за да го видим в целия му блясък. /икона за възхита/

Добри, Heart я да те питам госпожо Шива, ти докъде стигна с Рангел Вълчанов? Ама и да не върви, си напълно оправдана с всичкото това домашно, което теб чака. Аз хем питам, хем да си оправдая бездействието, че нещо правя като чета. Та я свърших, набих доста лафове и изрази оттам..Много ми пасна като възгледи и начин на приемане на света. Велик интелектуалец. Но сега си отворих работа да изгледам  филмите му. И чета биографичната книга на Илия Ангелов за  Георги Парцалев. Хем нищо не правя, хем не ми стига времето.
Важното е, каквото и да правим - да оставаме здрави. Това е. До писане!

# 339
Simple Smile от домашна работа, домашно учене, домашно готвене и домашната рИкия не остана време за вълчия рАхангел, но "ще, ще...", както казваше баба Керана, дето не ми е баба, ама е съвсем като такава.
Simple Smile

# 340
Здравейте момичета, голяма активност в темата тези дни браво! Simple Smile Видях много красоти и големи етапи.

Да покажа участието ми в последната игра във ФБ и вече нищо дребно няма да шия а само иконата си.

# 341

остана контурът Simple Smile 7 цвята.

# 342
Simple Smile от домашна работа, домашно учене, домашно готвене и домашната рИкия не остана време за вълчия рАхангел, но "ще, ще...", както казваше баба Керана, дето не ми е баба, ама е съвсем като такава.
Simple Smile
Ти ме разбра от една дума за всичкото включено в нея. Хобито, което успяваш да движиш извън всички домашни дейности, както ти и всички момичета тук, се получава само по силата на голямото желание. И тогава времето става еластично. Но домашна рИкия в домашна обстановка е пак вид дзен. Добре, че той занулява нелюбимите-задължителни неща за вършене още в момента на включването му.

Божее, докато напиша горното и пиленцето грейнало! Колко много си напреднала за няколко дни само?! Миличкото дживгарче, толкова е изразително, чак очаквам да залюлее клончето.  Hug  Вече телцето му изпълнено и станало истинско.  Браво,Добри !

# 343
  • Пловдив
Здравейте.От къде мога да купя конци Ариадна онлайн ?

# 344
  • sof
Страшно красиви завършени вече, Хибискус и mibobo, а етапите са чудесни! Тук е толкова хубаво, бе хора, и аз чак се чудя толкова ли е зле да си поседя отговорно (някой месец) с бродерия и вашата компания на дивана!

Мога да покажа за консултация и мнения проби на 36ct с една нишка мулине и с перле #12, аз като че ли клоня към 1 нишка. Чудно ми е колко време би ми отнело да ушия таковО неЩо; преди време ших на Ink Circles Cirque de Circles, приготвих и други от серията, ама спрях до там. Тази Жаба е доста по' голяма, а и самата жаба собствено ме колебае (не съм им любител на тези земноводни). Докато стигна до нея може да я променя или заместя с друг мотив все пак.

Общи условия

Активация на акаунт