Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 394

• 48 710
  • 740
  •   1
Отговори
# 645

Каквото и да прави Халисето, Санджар няма да живее с Менекшето.Или той в конака, или тя.

А той, има намерение да се маха, но дали и това ще стане.

Проблемите на Менекшето ще се затулят с парички, към което и тя се стреми.

# 646
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1241698640688799744

От сайта продължават да ни подгряват:

Ще свърши ли болката в сърцето на Каврук?

Мартааааа - ???
Спокойно....

# 647

Мартааааа - ???
Спокойно....

Няма спокойно...
След всичките изговорени приказки,  "Не си се променил, същият си" "Загуби ме завинаги" и т.н.
Непрекъсното му показва колко е виновен и как няма прошка за всичко което е сторил...

Сега, когато Санджар иска наказание както за Акън, така и за себе си - наобратно.
Палачинкова работа...
Като казах палачинки...

Скрит текст:

# 648
Турската преса съобщава, че Кадир се тревожел много за Неслихан покрай заразата с коронавируса и затова решил да се премести и той в Мугла, където е тя и където и в момента продължават снимките на Дъщерята на посланика.
Там той щял да й помага с миенето на ръцете след контакт със Санджар и др. колеги от сериала. Stuck Out Tongue
Целувки няма да има или ще се осъществяват под строг негов контрол Smiley

# 649
Турската преса съобщава, че Кадир се тревожел много за Неслихан покрай заразата с коронавируса и затова решил да се премести и той в Мугла, където е тя и където и в момента продължават снимките на Дъщерята на посланика.
Там той щял да й помага с миенето на ръцете след контакт със Санджар и др. колеги от сериала. Stuck Out Tongue

Скрит текст:

Juls1  Two Hearts
Направо да го вкарват в сериала, след като Санджар се разплати с Акън, баща ѝ, майка си и уреди сделките и забегне изгнаник в планините.
Ще продължат втори сезон Неслихан, Кадир и Ураз...

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 16:50 от Не се сърди, човече

# 650

Скрит текст:

То това си беше ясно, не съм имала никакви илюзии Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз видях един туит,че нашите спират снимките в други ден - последно днес и утре.

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 16:50 от araselia

# 651

Juls1  Two Hearts
Направо да го вкарват в сериала, след като Санджар се разплати с Акън, баща ѝ, майка си и уреди сделките и забегне изгнаник в планините.
Ще продължат втори сезон Неслихан, Кадир и Ураз... 

Марта, мисля, че Кадир най-после е прочел сценария на "Дъщерята на посланика", разбрал е, че предстоят снимки на епизоди, касаещи любовта на Наре и Санджар след легендата и е решил да покаже на всички чия всъщност е Нарето Smiley

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 16:50 от Не се сърди, човече

# 652
  • Пловдив

От нет пространството: Секси петък...
Днес сме неделя - пак важи...

Ако ще спират снимките, дано ни уведомят.
За колко врме, как ще продължат???

# 653
Здравейте,дами! Аз съм нова тук тъй като съм развълнувана от сериала и го следя с голям интерес,но чак сега събрах смелост  да се включа надявам се ме приемете.В другата тема бяха така любезни да ме изгонят понеже не са сегласни с моето мнение. Дано тук е различно чакам с нетърпение утрешната серия хубав ден 🙂🙂

# 654
Добре дошла, Йорданова Simple Smile

А това е един от любимите ми цитати:

"Не приемай нищо лично.
Това, което хората казват или правят, е проекция на собствената им реалност.
Когато не приемаш нищо лично, когато разбереш, че животът на другите е резултат от техния избор, тогава ти ще имаш имунитет срещу мнението и действията им и няма да станеш жертва на ненужно страдание..."
Дон Мигел Руис, мексикански писател

Хубава вечер на всички!

# 655

"Жаждата е необходима, защото тя единствено ни подсказва, че имаме нужда от нещо.
...................................................................................................Понякога може да се успокоим само когато срещнем някакъв поглед, а понякога един поглед може да успее да ни припомни, колко силна жажда изпитваме."

Радослав Гизгинджиев, бг писател

# 656
  • Пловдив

Ох, това легло, и двамата, Санджар и Наре го избягват...
Дано махнат проклятието от ПБН. Но пък създадоха Мелек.

yordanova_0618, сериалът ни е много хубав, радвам се, че ти допада. Споделяй мнения и впечатления.

Неслихан на сета с Чаатай Гьорген - сътрудник от продуцентската компания NGM.

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 18:37 от mariana51

# 657
да това легло им напомня за онази нощ. Никак няма да му е лесно на Санджар да си прости дано се бори за любовта си😔😔  А сега Гедиз с неговите думи и Менекше която май ще пометне незнам какво ли ни очаква утре.

# 658

"Общуването се случва, когато освен размяна на думи има и послание от Душата."
Анри Бергсон, френски мислител

# 659

да това легло им напомня за онази нощ. Никак няма да му е лесно на Санджар да си прости дано се бори за любовта си😔😔  А сега Гедиз с неговите думи и Менекше която май ще пометне незнам какво ли ни очаква утре.

Първо трябва да получи прошка от Наре, а той самият никога няма да си прости.
И на тази база, няма да се бори за Наре.
Сега тя за да запази живота му, казва че ще прости - но това не е истинско. И той много добре го знае.
Затова подготвя всичко  за своето "заминаване".
Не ми идва нищо логично на ум, което би го спряло от отмъщението. Не само Наре е потърпевша, сестра му също.
Акън и посланикът, както и Санджар в крайна сметка са виновни за всичко което е преживяла Наре.
Всички се вторачихме във вината на Санджар, а тази на другите двама някак остана на заден план.
Всеки ще си получи заслуженото накрая. Аз някак се примирих, че още един герой на Енгин ще финализира с лош край.

Сега се сетих още нещо. Наре сама го каза.

Баща ѝ ще остане единствено с това анатемосване, защото той супер добре си прекарваше живота както изминалите девет години, така и сега - комфортен апартамент, хубава храна, спа процедури -  без да плаща и стотинка, още повече му се осигурява възможност и за провеждане на търгове и гушене на милиони пари.
Засега в Ада гори само Санджар.

А на Акън наказанието какво ще е - пощада от Санджар и оня ще си живее доволно в затвора /ами то за него това ще е супер - спане, храна, саз, песни и ако успее да подкупи някого, накрая може и да избяга.

Общи условия

Активация на акаунт