🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 26

• 13 749
  • 736
  •   1
Отговори
# 180

Малкият бонбон проходил и бърза към хладилника ... Сладкиш - бащата също!

Скрит текст:

Феми, тези снимки предполагам са от фотосесия, не вярвам Толга просто да е позирал, защото не обича много да се снима.

# 181
Софиии , започваш да се шегуваш  , това е добре .
Под форума има забавна тема за короната и ми действа добре като я четем.
Ето колаж на Криско певеца  с глас се смях :Joy
 Генерала с брифингите ще опрай короната и със забраните . Държи строго.

нема се докосваме и целуваме .

това наистина ме разсмя Joy
 Момичета дано и вас съм усмихнала

Мамоо,мамооооо, как се появихме ние със сестра ми ?
-Тихо,стига вика, Карантинио,ще събудиш Вируслава .

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 12:12 от femmi2

# 182

Феми, добре си разведрила обстановката и аз се посмях от сърце. Веднага те разреждам с Ийт Козан - гифчета от епизодите, които в момента съм си пуснала.

# 183
Емиии,добре си разредила поста но ми се доспа и не ми се пише .
Ще го оставим за утрешния ден .
Чудни гифки си наредила Heart Eyes от епизода .
Ефехан проходил . Хладилника повече сосове има ,зеленчук мернах.  Албанката може да сготви някво албанско ястие.  
Толга след почивката и карантината да не натрупа кила.  Всички ще сме така.Кво да правиш вкъщи ядеш ,тв гледаш ,четеш ,играеш си с децата който има.  Чистиш .Това обучение през нета на учениците не знам сработва ли ?
Има места и деца които нямат нет вкъщи .
Спокойна нощ на всички !

# 184

Да пием по една студена вода с Ийт Козан - той разяждан от въпроса откъде Нур се познава  с Фатих, а ние - докъде ще ни докара коронавируса.

# 185
# 186

Mask

Цитат
..Феми*..Това обучение през нета на учениците не знам сработва ли ?

и още малко *народно творчество* Joy

Скрит текст:

Joy Mask Flowers Four Leaf Clover

# 187
Здравейте!

''Когато свърши търпението, започва издържливостта.''
Конфуций

# 188
Здравейте, момичета!

И няма значение какво е времето извън прозореца ... Важното е, че има близки хора, които ни топлят с Думи ... Действия ... Усмивки.

Да се насладим на домашния покой,  да се отърсим от напрежението на отминалите дни и да се заредим с усмивки и надежда!

"Когато свърши търпението, започва издържливостта."
Конфуций

# 189

Heart Eyes нашите сладури добре си изкараха в Адана..
жалко че доведоха още една змия в къщата..!!
Cry

# 190

Завърши и "Любов на показ"

Страхотна песен
https://vk.com/video-134132368_456239754

Скрит текст:
Момичета, научете ме как да качвам музика - аудио и видео, на лични!

# 191
    Към тази съблазнителна тортичка да прибавя фрагмента и резюмето от 25 епизод на "Шампион" и да ви уведомя, че тази вечер ще излъчат повторението на 24 епизод, а кога ще видим 25-ти епизод - не се знае!

Şampiyon 25.Bölüm 2.Fragmanı

„Шампион” епизод 25
Резюме

Загубата на треньора Яман довежда всички до отчаяние! Фърат, Зафер и Несли страдат най-много. Завещанието на Яман се появява по време на погребението.
От друга страна, Суна, която се опитва да разкрие истинското лице на Елиф, ще разбере цялата истина за нея! Зафер продължава да се бори в клетка, за да изплати дълга. Тансел научава за това и подготвя нещо лошо за Зафер.
Елиф открива къде са парите. Тя не знае какво да прави. Суна признава любовта си на Фърат и че няма намерение да се отказва от Керем, който се опитва  да стане на крака възможно най-скоро. Керем  казва, че не иска да вижда нито Несли, нито Суна и вярва, че те са тези, които пречат на неговото възстановяване.
Фърат научава, че Дервиш е оставил парите на Гюнеш, но за тези пари той има собствен план. Тансел и Думан го проследяват, когато отива да вземе парите и възнамеряват да му направят „лош сюрприз“, за което той дори не предполага.  Суна показва всичко, което е разбрала за Елиф! Фърат е в шок.

Цвети, пиши по-подробно откъде искаш да свалиш музика и за какво точно става въпрос (само музика или музикален клип). И във форума ли искаш да я качиш.  Ако мога с удоволствие ще ти помогна.

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 16:49 от Emiliya

# 192

Эфехан Сайышман проводит генеральную инспекцию закромов мамы и папы. Готовы ли они к карантину?
 oх , тия рускини JoyЕфехан прави инспекция в хладинкита , пу , сладурче:heart_eyes:

така добре ли е двамата пият студена вода
 горещи питиета както пожела  Софи  

Скрит текст:

зашеметяващо красииив Blush

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 18:10 от femmi2

# 193

Nature Boom Феми* и вода като пият пак са сладури..
Толга и Чачо са супер,всичко правят с лекота,чар и любов,
проверката на Ефехан показва
 че Тати е зареден с протеини поне за седмица!
Joy

# 194
Софи ,съгласна съм. Тези турски актьори ни изненадаха поне мен ,щото си казвах и смях, като моя ми вика че ще загледам турско и турците са нормални хора .
Преди си имах друго мнение .
Редактирах поста с огнени питиета.
Наздраве момичета !

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 19:21 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт