🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 26

• 13 181
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
# 496
Среднощно ...  

"Извънредно положение в Йорданови"

Премиерът въвежда извънредно положение. Браво! Ще забавим вируса и ще се порадваме на семеен уют.
Откога не сме оставали цялото семейство заедно... ей сега ще минат две седмици...

Ден не знам кой - срастнах се с кухнята. Не спират да ядат. Вече готвя и рева. Печката и съдомиялната пуснаха колективна жалба до ИТ за експлоатация. От цял ден готвене, не ми се яде нищо (за разлика от другите).
Отслабвам.
Пускам пост в групите с въпрос как да напълнея.
След 10 мин. - 675 сърдити човечета и 763 коментара "Омри кучко"
Ден 10 - отваря се едната врата вкъщи, излиза ходещият хормон.
Честно, бях забравила, че имам тинейджър. Беше се сраснал с леглото. 10 дена спи този човек, как няма да го забравя.
- Ще имаме онлайн обучение. Никой да не ми влиза в стаята, ще пиша.
След малко получавам съобщение от него "това са ми домашните, напиши ги по-бързо, че днес трябва да ги изпратя"
П. п. - донеси ми храна в стаята.
Майкооо, полудях. Влязох с вратата и такъв концерт изнесох, че Пайнер, пасти да ядат.

Скрит текст:
След пет дни, още не си говорим. Кеф. Сега ако мога да се скарам и с малкото, ще бъде супер. Не спира да мрънка и да се инати това дете. Обаче, се сещам какъв инат е и ме хваща шубе. По-добре да си мрънка.
След няколко дни, отворих вратата на детската. Заля ме лавина от дрехи. По средата се мъдри тийна с джойстик в ръка. Тихо, вика, че цъкам. Питам го кои дрехи са за пране, помириши ги вика. Да се благодари, че преобладава на ръст, щото щях да го набия.
Ден12 - поръчах си фередже, че ме мързи все да свалям и слагам маска.
Съседката излезе на терасата да си бъбрим. Кихна. Напръсках я със сода каустик.
Ден 14 - решаваме кръстословица с кучето. Той позна 5 отговора, аз - 3. Ще пратя тийна при него на частни уроци.
Ден 15 - смея се на вицове от вестник "Трета възраст".
Ден 16 - умирам за кръчма. Пускам си Кондьо в хола, качвам се на дивана, късам тоалетна хартия и хвърлям на земята. Нека ме мислят за богаташка.
Ден 17 - кучето се прави на умряло, за да не го изкарваме вече на разходка.
Ден 18 - лъжа мъжа си, че вируса е минал да заминава на камиона.
Ден 19 - мъжът ми стои до мен и гледа телевизия. Майкооо, как силно мига. Иде ми да го удуша.
Ден 20 - мъжът ми вкара детския самосвал на малката и го кара вътре. Мисли си, че е на работа. Дано се пренесе в него да спи.
Брат ми не може да се прибере с камиона от Европа две седмици вече. Вчера го питам дали е тръгнал. Вика"да, ама към лудницата"
Заплашвам го с убийство, ако не вкара връзки и мен да приберат.
Ден 21 - правя закуска на децата, обаче ме мързи да стигна до зърнената закуска. Гранулата на кучето е по-близо. Хареса им.
Ден 22 - тийна се скара с мен защо съм го родила, след като след 16 г ще има вирус и ще се налага да стои само вкъщи.
Ден 23 - разглеждам един онлайн бутик. Поръчах си 10 пижами. Явно това ще е дрескодът това лято.
Ден 24 - поглеждам се в огледалото. За боядисване съм. Мисля, боичките на детето дали ще свършат работа.
Малката звъни и пише наред на контактите ми в месинжър. Качва странни снимки в историята ми. Не ми пука.
Вече не броя дните, чудя се колко ли години ще ми дадат за убийство на мъжа ми?

Ралица Йорданова

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 02:32 от Emiliya

# 497
# 498
Емиии, среднощно ме разсмя. Но за ден 23, май всички трябва да последваме примера.

# 499

Flowers Four Leaf Clover

Green Heart Flowers Four Leaf Clover

Revolving Hearts

Добро утро и бъдете здрави!! Hands Pray

Heart Heart

Joy Ден 15 - смея се на вицове от вестник "Трета възраст".. Hands Clap

Скрит текст:
Съпруг към жена си:
- Жена, днес имаме годишнина от сватбата, мисля да заколя прасето.
- Че какво ти е виновно прасето, той брат ти ни запозна..*
......................................................

Yum

# 500
Здравейте!

"Приятелството не се планира, за любовта не се говори и истината не се доказва."

Фридрих Ницше

# 501
Здравейте, момичета!

"Всяка усмивка те прави с един ден по-млад."
Китайска поговорка

С пожелание усмивката да не слиза от лицата ви!

Позитивен Велики четвъртък!

# 502
# 503

Nature Boom

Nature Boom

Flowers Bouquet ЕМИ*  за Мурат и Туба, като Аси и Демир от *Гордата Аси*
става въпрос..не съм гледала целия сериал но често попадам на техни клипове
и като цяло са страхотни,флуидите са на макс.*
двамата имат и други сериали  с други партньори,
но мисля че този е най-успешен и за двамата!!
Heart Eyes

Скрит текст:

Revolving Hearts

Animal Paw Prints Не знаех че са били приятели с Толга
нито че има издънка с религията..всеки го избива нанякъде..
Thinking

# 504
    Софи, благодаря ти за уточнението около Мурат и Туба.  Не съм гледала "Гордата Аси" и не мога нищо да кажа. Ще ми бъде интересно обаче да видя Мурат и Есра Билгич в новия им сериал "Рамо" - по необясними причини винаги свързвам Есра с Амине. Намирам нещо общо между тях!

Скрит текст:

Скрит текст:

http://www.infodnes.com/seriali/71-artisti/946-tolgahan-sayashma … iyatelstvoto.html

Истината май е някъде по средата ... скрита за хорските погледи!

http://www.infodnes.com/seriali/71-artisti/1056-tolgahan-murat.html

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 15:21 от Emiliya

# 505
Харесвам Мурат, погледа му е толкова нежен, топъл, мил, добър и любящ, че може да развълнува всяко женско сърце.

# 506

Аз пък си харесах този образ - Кемал от  Клетва/Yemin - сериал, който продължава да се снима в Турция и се излъчва всеки делничен ден от 19:00 ч. Абсолютна боза и главни герои с история банална, сълзлива и изтъркана.
     Прехвърлих няколко епизода по диагонал с мишката и ми допадна визията на Джан Верел - Кемал и партньорката му във втори сезон - азербайджанката Ягмур Шахбазова, която изпълнява ролята на Нарин.
     Интересни герои и история, която доста ме заинтригува. Продължавам да следя от сериала само развитието на действието при тази екранна двойка. Много добре ми стоят на екран, пасват си и играта им ме вълнува.

Кемал - самовлюбен,  високомерен, деспотичен и педантичен адвокат, баща на 5-годишно момиченце, за което се грижи сам.
     Нарин - бежанка от Азербайджан, работи като сервитьорка в ресторант. Лекарка, която бяга от страната си, подгонена от мафията, решила да си отмъсти на хирурзите, виновни за смъртта на един от членовете им.
     По доста нестандартен начин се преплитат съдбите на Кемал и Нарин. И ако се разказваше само тяхната история, сериалът щеше да бъде доста по-гледаем и интересен.
Скрит текст:

BAKU / Trend Life / - Начинаещата азербайджанска актриса Ягмур Шахбазова играе една от главните роли в новия сезон на популярния телевизионен сериал Клетва/Yemin  по турския канал 7, както и по телевизионните канали в други страни.
Продуцентите на сериала забелязват актрисата, след като са изгледали няколко нейни творби, в частност, азербайджанския сериал „Vicdan haqqı“.  Момичето впечатли създателите на проекта и тя бе поканена в Турция.

"Много съм благодарна на продуцентите, на моите колеги актьори, на целия екип за топлото посрещане и помощ. Турция става вторият ми дом благодарение на искрените хора около мен. Много е лесно да работя в такава положителна среда. Надявам се публиката да хареса моята героиня", казва Yagmur.
Според актрисата, която играе азербайджанско момиче в сериала, тя се гордее с възможността да работи в турското кино и ще направи всичко възможно, за да отговори на очакванията на продуцентите на лентата.
Ягмур Шахбазова е актриса на Държавния драматичен театър Иреван, дъщеря на почетната актриса Есмиралда Шахбазова.

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 19:03 от Emiliya

# 507
Ново от Толга!
Красавец!

# 508
Здравейте!

"Животът е добър търговец.
Разбере ли какво искаш – вдига цената."

# 509
Здравейте, момичета!

Не можем да имаме всичко. Стигат ни здравето и щастието.
За останалото да не мислим. То само ще дойде!

Слънчев и усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт