🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 26

• 13 152
  • 736
  •   2
Отговори
# 570
Здравейте, момичета!

„Предизвикателствата правят живота интересен, а преодоляването им е това, което прави живота смислен.“
Джошуа Дж. Марин

Слънчево настроение и прекрасен ден!

Софи, много ти благодаря за това вълнуващо видео. 80 годишната дама ме развълнува, очарова и окрили. Страхотно изпълнение, невероятен дух и оптимизъм!
     И още малко настроение!

Толгахан Сайъшман и Алмеда Абази планират второ дете. Актьорът много обича децата и винаги е мечтал за голямо семейство. Двойката има син Ефехан. Оказва се, че Алмеда е готова да стане майка за втори път и да даде на съпруга си още едно дете. Толгахан Сайъшман е много щастлив! ✨

# 571

Flowers Bouquet ЕМИ* възрастната дама от танца ме шашна..
няколко пъти го гледах за да се уверя че е наистина
 от Британските награди за талант*
а не шоуто *Като две капки вода*..
 някоя млада, гримирана танцьорка..!!
Hands V

Хубаво е че албанската пиявица
 сбъдва мечтите и желанията на Толга, защото го заслужава!

..време е и другия красавец да се появи,
да каже какви планове има  - професионални и лични..
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 572

Aşk Tutulması
Uğur
(2008 г.)

Хареса ми това видео от филма "Мач за двама" - единственият филм на Толга, който не съм гледала заради партньорката му. Тази актриса ми е антипатична, груба и недодялана. Сравнявайки външния й вид от преди 12 години и сегашната й визия - добре се е потрудила. Joy Бие албанската пиявица по брой пластични интервенции. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 573

Лале девриии с турската Пенелопе Круз

Емии , резни това Hug
https://twitter.com/hashtag/CagatayUlusoy?src=hashtag_click

да цитирам Бел да не го разказвам , щото е същото
Скрит текст:
Има много хубаво видео на Ча докато репетира с Бурчин сцената в която се биха като мъже а е с дълга коса, още не са го окастрили за ролята, може би е около времето преди или след посещението му в Грузия, тогава беше такъв дългокос. Какво е сладурче накрая, имах чувството че като някоя горила ще си удари 2-3 юмрука в гърдите  Mr. Green Става за гифче.

дългокоскооо , ама най ми харесва с късо оформена коса и прическа . По принцип рядко харесвам мъже с дълги коси , само Джан Дивит. Сега в птичката хептен е обрасъл
.https://twitter.com/Ulusoy_cao/status/1252900817763479554
Емии ето и битката

гифките с котките  са супер , гушка го , а бялото спазва дистанция по нареждане Joy

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 20:05 от femmi2

# 574

Феми, за теб:

Аз продължавам да проучвам миналото на Толга, сякаш ще пиша реферат на тема: "Маминият красавец" Joy Но за тези две снимки още не мога да намеря нищо.

Оказа се, че тази снимка е колаж. Това е оригиналът - реклама на облекла и шапки.

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 20:27 от Emiliya

# 575
Мерси Еми ,като вълшебна фея си Flowers Bouquet
Какво ще кажеш за дълкокосия красавец?
Проучвай щом си му истински фен . Ти си първата, която направи тема заТолга у форума . Поне не се сещам да е имало такава преди .

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 20:59 от femmi2

# 576
Ново от Толга.

Цитат
На първо място нашите малки сърца, красиви деца и T.B.M.M. (Ефехан 1-ви 🐣🥳) Честит 23 април Национален суверенитет и Ден на детето. Деца, Вие сте тези, които ще завладеят родината. Помислете колко сте важни и ценни и работете съответно. “M. K. Atatürk 🇹🇷
Google преводач

# 577
Баща и син пу че са сладки Heart Eyes
Толга е много шик с тази визия и въпреки карантината е във форма.

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 08:10 от femmi2

# 578

Kissing Heart Уауу,страхотна снимка на баща и син,
невероятни!!
Hands Clap

# 579
Сега и завинаги

# 580
Здравейте, момичета!

„Ние не разрешаваме живота като проблем, а го изживяваме като преживяване, какъвто и да е крайният резултат.“
Алберто Моравия

Много настроение, спокойствие и обич през целия ден!

Ефехан и Толгахан Сайъшман поздравиха децата

Изпълнителят на ролята на боксьора Фърат Бюлюкбаши в сериала "Шампион", актьорът Толгахан Сайъшман сподели  в Instagram снимка със сина си Ефехан. Припомнете си, че момчето участва в някои сцени от поредицата като син на боксьора. Сега можем да видим колко много е пораснал Ефехан оттогава.
Ефехан Сайъшман е роден през май 2019 г. Поздравявайки всички деца за Деня на детето и Националната независимост на Турция - 23 април, актьорът каза: „Поздравявам всички деца от името на моя син и от мое име за Деня на детето и националната независимост на 23 април! Малки дами и господа! Всички вие сте символ на бъдещето, зората на Родината. Опитайте се да бъдете такива, каквито се виждате и го оценявайте!”

# 581
# 582

Всички турски актьори се изтрепаха на днешния ден да пускат снимки с децата си и да отправят пожелания за празника. Само Месут и Амине упорито мълчат - пълно покритие, сякаш се срамуват да демонстрират народността си, да покажат "щастливите" си физиономии на млади родители и да поздравят сънародниците си.
     Не видях никъде и Буракови - и те упорито крият сина си (изключвам единствената снимка, която все още не мога да разгадая - детето във въздуха ли е застинало, облечено като космонавт). Но за Бурак не се изненадвам - той ще се появи със сина си само срещу солидна сума пари и сключен договор - няма да се хаби безплатно, я. Joy
     И нещо необичайно за мен - харесах албанката на тези снимки - непринудена, усмихната и естествена. Не усетих присъщото й позьорство.
     Ефехан е сладкиш - усмихнат и палав в прегръдките на майка си и сериозен в ръцете на красивия си татко.

Скрит текст:

# 583

Heart Eyes Красота и щастие!! Flowers Four Leaf Clover

Hands Ok Hand

..сигурно е  с вуйчото, малкия брат на албанката Thinking

Kissing Heart

Flowers Bouquet ЕМИ* същото си мислех и Аз като разглеждах снимките..
защо се крият от всички и не споделят нищо влюбените Йозил!?
Rolling Eyes

# 584
Хайде на  сладичкото виртуално ммм каква вкуснотия

гледам я пак тази снимка  , невероятни са Heart Eyes
Да са живи  и здрави всички деца  обградени с любов !
 от другия красавец снимки с деца

Скрит текст:
тук е в началото на кариерата си , мисля че момичето  му е роднина

Хазалка с Фико , стана на пет месеца.

Селих Бадемджи с новородената му дъщеричка . Играе в Невестата и в любов под наем . Харесва ми като актьор , но с мустаци  не !  Невестата играе  лош брат .  Съпругата му е една актриса , която играе любовница в сериала.

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 19:14 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт