🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 26

• 13 127
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Казвате без лоши свекърви . Ама ако барабанисчето се окаже с приятелка  ,Еда и Мариса и куп съседки дето му се точат ще им бъде трудно . Първо трябва да я разкарат и да видим в сценария ще има ли любовни интриги. Сексапилния съсед ще бъде ли верен или ще е Дон Жуан .

Продължавам ....
Мариса разбра ,че Еда не си губи времето,но тя имаше план . Докато си пиеха кафето съседа сподели, че рибарството му е страст . Мариса беше решена да си купи въдица . Ще се учи да лови риба ,беше готова да се вмирише ,да търпи твари но си струваше.
Така .... в един слънчев ден красивата съседка изненада комшията . Готово ще се ходи за риба . Комшията може да е свикнал сам ,но нямаше как да откаже на милата съседка да се учи на риболов .Animal Tropical Fish

# 631
Цитат
След като свърши с упражненията на барабанките ми каза ще си взема душ, нали нямаш против да ме изчакаш, не си тръгвай.
Аз онемяла измънках Ок . Докато си взимаше душ си мислех съседа дали ме харесва, какво ли ще стане..

Animal Paw Prints ..Мариса с право се безпокоеше какво ще стане,
защото Еда* не си губеше времето и вместо да пие кафе с него,
започна да се учи да свири на барабани с голямо желание
 при най-добрия* учител - Чачо!
Joy
- Какъв е този шум посред нощите? Безумие ... и кой е барабанистът, позволил си да смущава спокойствието на съседите! Не издържам, време е да проверя ...

Мариса разбра, че Еда не си губи времето,но тя имаше план. Докато си пиеха кафето съседа сподели, че рибарството му е страст. Мариса беше решена да си купи въдица. Ще се учи да лови риба, беше готова да се вмирише , да търпи твари, но си струваше.
Така .... в един слънчев ден красивата съседка изненада комшията. Готово ще се ходи за риба. Комшията може да е свикнал сам, но нямаше как да откаже на милата съседка да се учи на риболов. Animal Tropical Fish
Да стягаме въдиците - ще вървим за риба! Joy

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 22:38 от Emiliya

# 632

Hands Clap Hands Clap

Да стягаме въдиците - ще вървим за риба! Joy

.."Да стягаме въдиците - ще вървим за риба"..
се провикна някой зад Чачо и Мариса и когато се обърнаха..видяха Толга*
братовчеда на Чачо*..брей-й какви племенници имала съседката..
Joy
..двамата рядко се виждаха но лятото риболова винаги ги събираше. Heart Eyes

# 633
.."Да стягаме въдиците - ще вървим за риба"..
се провикна някой зад Чачо и Мариса и когато се обърнаха..видяха Толга*
братовчеда на Чачо*..брей-й какви племенници имала съседката..
Joy
..двамата рядко се виждаха но лятото риболова винаги ги събираше. Heart Eyes

За риба с тези красавци - Мариса и Еда са щастливки! Разположили се удобно в луксозната яхта, момичетата забравиха, че ще ловят риба! Joy Наслаждаваха се на тези изваяни тела, чар и сексапил, който струеше отвсякъде! Племенниците си ги биваше! Не са за изпускане! Време е за флиртуване ...

# 634
# 635
Здравейте, момичета!

Добро да е утрото, ведър - денят, успешна – седмицата!

"Каквото и да правите, недейте да зацикляте върху това, което разваля деня ви.  Животът е прекалено кратък, за да го губите в негативност."

Много обичани и усмихнати бъдете!

Скрит текст:

Цитат
🥊 Tolgahan Sayışman saati: Часовникът на Толгахан Сайъшман
Franck Muller Black PVD Croco - 8880 CH BLK CRO

# 636
Flowers Bouquet ЕМИ* колажите с красавците от снощи са фантастични,
благодаря ти от сърце,уникални Толга и Чачо!
Kissing Heart

..гледам ги с удоволствие и се надявам вдъхновението
със сценария* да продължи..риба ли ще ловим,племенниците ли..или
екшън ша се завърти,не знам..сега само гледам!!

# 637
..гледам ги с удоволствие и се надявам вдъхновението
със сценария* да продължи..риба ли ще ловим,племенниците ли..или
екшън ша се завърти,не знам..сега само гледам!!
    Софиии, подхващайте нещо с Феми, че от скука главата ми ще гръмне! Толкова съм зациклила - не ми се подхваща и домакинска работа, нямам идея и с какво да продължа в темата. Пък и клюки няма, за да се "закача" за някоя. Омръзнаха ми всички сериали и филми! Излиза ми се на разходка, искам да седна в някое кафе с приятели, пътува ми се, но ... седя пред компютъра и ръся негативизъм! Извинявай!

"Актьорът със зашеметяваща мъжка харизма и кадифен глас!" - по-добре не бих могла да опиша този красавец - Толгахан Сайъшман!

Как е възможно толкова да му приляга брачната халка?!

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 12:23 от Emiliya

# 638

Flowers Bouquet ЕМИ* съгласна съм с всичко което си написала и описала..
все едно аз съм го писала - на мен отдавна всичко ми омръзна и нищо не правя
защото няма и какво..скука отвсякъде,единственото хубаво нещо е ,че сме здрави
на фона на всички останало.. в къщи,на вилата,на улицата,в нета..нищо не ме задържа,
абсурдно но факт!!
Rolling Eyes Mask

# 639
Здравейте !
Емииии ,дръж се.
На мен също ми е скука и терсене .

За сценария да приключим първата част и продължението и флитруването и квото измислим да са във втора част ,сезон . Действието бързо го развихме ,гА се запознахме ,пихме кафета ,барабани ,уроци Smile

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 12:49 от femmi2

# 640

Joy Феми* мноого бързаш ве жена..още сме на Еп 1*
какъв втори сезон..Чачо и Толга
нЕма ли да ги видим в екшън сцени
докато ловят риба..!?
Sunglasses

# 641
    Софиии, как успя да ме разсееш и разсмееш?! Не бях гледала това видео! Хареса ми!
Благодаря ти!

Скрит текст:
🎯 "Corona Chao" е кавър на известната Bella Ciao, издадена от Brestet Skopje, направена за добро забавление. Версията е направена за един ден, от идея до реализация, с много любов Simple Smile Видеото е записано в карантина, в дома на участниците, без използването на професионални камери и светлини. Записано на телефони и също редактирано от музикалния екип. Тази песен е част от поредицата за Дац и Александър и техните ежедневни „карантинни“ онлайн изпълнения във FB.

Насладете се и пейте с нас Simple Smile

КОРОНА ЧАО

Колко беше хубаво
Преди карантината
Корона чао, хао чао, нека хао чао чао
Дайте кръчма, отбран екип
В противен случай ще полудеем!

В четири стени
Къде да отида,
И отново, старост, дълго живеят хората
Е, ще се преродим!

Носим маски
Сякаш сме хъски,
Покажете лице, нека ви чукам,
Ще се движим без любов!

Като веригите
Поддържа разстояния
Липсват ни тълпите, липсва ни компания
Нека се прегърнем!

Не кашляй там
Млада дама
Той се изнервя от същата поза
И просто яжте!

Но ще мине
Животът ще дойде
Липсва ни плажът, шума и суматохата
И сякаш нищо не се е случило!

Липсват ни тълпите, липсва ни компания
просто бъдете щастливи!
"Колко беше хубаво преди карантината! Дайте ни кръчмата, с отбран екип, в противен случай ще полудеем!
Носим маски, сякаш сме хъски. Покажете лицето си, нека ви целуна, без любов ще се побъркаме!
Липсват ни тълпите, липсва ни компанията! Нека се прегърнем! Липсва ни плажът, шума и суматохата!"

Фемиии, не бързай със сценария, рано е за втори сезон! Аз ви чакам да развихрите въображение, да вкарате племенниците в интересни ситуации, за да мога и аз да размърдам мозъка си върху новия сериал и племенниците! Joy Joy

# 642
Добре ,да завършим еп .1
Много се разтегли . Сценария ще е за нет платформа да има любов и пасииион ,страст ,може и екшън.

Дори да не е идеално това е за удоволстие и разтоварване от скуката покрай карантината . Останалите момичета ако желаят да пишат и дават идеи .

Предлагам Еми да е редактор да оформи текста ,пунктоация. Ще стане нещо като роман . Досега не съм писала такива неща ,интересно е .

Еп.2  Риболова е в разгара си . Бяха на яхтата на братовчеда на съседа .
Мариса искаше да са сами с красавеца но и това ще стане Grin
Чачослав я учеше да държи въдицата и как се слага стръв Joy
Докато я държеше ръката и пръстите й се докоснаха с неговите . Тя изтръпна ,той леко се усмихна и каза готово . Трябва да пазим тишина и наслука . Имал съм много добри улови за завиждане.
Братовчеда също беше готов и Еда стоеше до него с въдица .
Тези красавци изкушават ,но и съседките си ги бива .
Докато стояха Мариса гледаше и си мислеше Боже ,какъв мъж ! Ще бъде мой! Ами ако си има приятелка ,чудеше се как директно да го пита Smirk
Не го беше питала с какво се занимава,знаеше само че е на гости на ляля си и че има разностранни хобита .

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 15:01 от femmi2

# 643

Еп.2  Риболова е в разгара си. Бяха на яхтата на братовчеда на съседа.
Мариса искаше да са сами с красавеца, но и това ще стане Grin
Чачослав я учеше да държи въдицата и как се слага стръв Joy
Докато я държеше ръката и пръстите й се докоснаха с неговите. Тя изтръпна, той леко се усмихна и каза: "Готово. Трябва да пазим тишина и наслука. Имал съм много добри улови за завиждане."

Братовчеда също беше готов и Еда стоеше до него с въдица.
Тези красавци изкушават, но и съседките си ги бива.

Докато стояха Мариса гледаше и си мислеше: "Боже, какъв мъж! Ще бъде мой! Ами ако си има приятелка, чудеше се как директно да го пита. Smirk
Не го беше питала с какво се занимава,  знаеше само че е на гости на леля си и че има разностранни хобита.
- Късметлия е Чачо, богат улов! Я да го фотна и да изпратя снимките на Емма, че да я подразня! Stuck Out Tongue Winking Eye
С този богат улов можем да направим страхотно парти!

Чачо се съгласи, явно е голям купонджия, а аз веднага започнах да мисля коя рокличка да си сложа довечера. Трябва да задържа вниманието му и да разпаля апетита. Ще поканя и приятелките - да ме гледат и завиждат. Joy
- А къде ли се запиля Еда? И какво правят с Толга?

# 644

Цитат
Братовчеда също беше готов и Еда стоеше до него с въдица.
Stuck Out Tongue Winking Eye

Nature Boom Уауу..мислеше си Еда*..че то стана по-бързо отколкото предполагах
и в най-смелите ми мечти..вЕрно че Чачо ми хареса от пръв поглед но и втория* е страхотен..
не ми се мисли к,во ша стане ако съседката има още племенници*..
Joy Joy
..с въдица в ръката,Тя прецени да не си губи времето и ако
ша лови нещо ,това ще е Толга*..Чачо сигурно ще хване достатъчно за партито..
Joy

затова бързо заплете* въдицата в едни храсти,започна да я дърпа силно
и си изкълчи ръката..Толга се втурна да помага,притесни се  и ..бързо стигнаха до колата..
Еда с облекчение забеляза, че не е лимузината.
- Под наем е, докато съм в града - каза и завъртя ключа.

- С какво се занимаваш? - попитах небрежно, докато колата набираше скорост..
...мълчание... и после - ..."С теб...в момента"!
Изчервих се леко и казах: - Хитруваш, а?
- А по принцип.. каква ти е професията? - попитах аз сериозно..
Joy

Общи условия

Активация на акаунт