🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 26

• 13 206
  • 736
  •   1
Отговори
# 420

Цеце, като изключа цената, не ме впечатлиха особено тиарата и колието. Затова и не успях да намеря най-подходящите снимки, за да те редувам.

# 421

"Синя красота Азия"
Според легендата, тази диамантена огърлица със син камък от 392 карата през 1937 г. е трябвало да бъде подарък за кралица Елизабет, съпруга на Bowes-Lion, съпруга на британския монарх Джордж VI, в деня на коронацията, но бижуто изчезнало и никой не знаел къде е разположено огърлицата в продължение на 35 години, докато не падна на дилъра на швейцарския скъпоценен камък Теодор Хоровиц. През 2014 г. тя е продадена на търг в Christie's в Женева за 17,6 млн. Долара

Диамантена огърлица (11 млн. долара)
Тази диамантена огърлица има 75.36-каратов капковиден камък в основата, а цената й е 11 милиона долара.

# 422
# 423
# 424

Баща и син - 25 епизод на "Шампион".

# 425
     Снощи от нямане какво да правя се загледах в "Ранобудната птичка" по bTV - пълно разочарование! Не стига, че сценарият в тези епизоди издиша отвсякъде, но сменили и актьорите, които дублират на български език. Баууу, такава боза се е получила, толкова са се обезличили образите и на Джан, и на Демет - не се изтрайва.
Еми, напълно споделям мнението ти. То не става за гледане. Аз не мога да различа гласовете, кой говори. Голяма каша. И като гледам бледото копие на моменти от "Сега и завинаги", като отвличането в планината, толкова фалшиво и нескопосано е.

Феми, тук ти слагам няколко снимки на Танер като по-млад, чаровен е, пич.

# 426
Здравейте, момичета!

“Ако не ви харесва нещо, променете го. Ако не можете да го промените, променете начина, по който мислите за него. “
Мери Енгълбрайт

Много слънчеви усмивки и спокойствие да радват деня ви!

# 427
Здравейте!

"Когато човек обича,
предава в чужди ръце всички ключове на душата си.
И не прави сметки като лихвар, който се е затворил на тъмно и трепери да не изгуби даденото. Любовта не е сделка. Любовта е отдаване. Даваш всичко, без да мислиш какво ще получиш в замяна.”

# 428
Настроение ....

Една "тиха лудост" ме е обхванала ... Седя вкъщи, кръстя ръце и не ми се занимава с нищо! Книга не мога да подхвана, мисълта ми бяга към ... коронавируса. Новини се опитвам да не гледам, ама ме чопли отвътре да разбера какво става по света и у нас. Опитвам се да убивам време със сериали, но все попадам на едни бози и разочарованието ми се засилва.
      Еййй, луднах тотално и го ударих на велико Великденско почистване! Cry Яхнах прахосмукачката, въоръжих се с препарати и ... ще гоня скуката около прозорци, врати, под и т.н. де що намеря вкъщи,  докато се събера и мозъкът ми започне да функционира нормално. Stuck Out Tongue Winking Eye
      Пак ми се ходи на мореееее ... Joy Joy Joy

# 429
Еми, не така.. От четири дни вече не гледам новини, изгледах един странен сериал и няколко леки филмчета.

И днес мисля да ви разсея със скъпи чанти

Mouawad’s 1001 Nights Diamond Purse, Цена: 3.8 милиона долара

Сертифицирана от Книгата за световните рекорди на Гинес като най-скъпата чанта в света, тази чанта е произведена от  10 професионални бижутери, които са вложили 8 800 часа да я завършат. Сребърната чанта е изработена от 18 каратово злато, но цената й се определя от скъпоценните камъни, които украсяват нейната повърхност, а именно 56 розови диаманта, 105 жълти диаманта и 4 356 безцветни диаманта.

# 430

Цецеее, маниак съм на тема чанти. И когато си харесам някоя нищо не е в състояние да ме спре да я купя. Много често на бърз ход подминавам магазините или щандовете с чанти, защото в момента, в който се спра, вече съм похарчила парите си за нова чанта. Stuck Out Tongue Winking Eye
    Нур ми е много сладка с раничката.

# 431
Еми, аз също си мислих за раничката и онзи прословут червен куфар, който обиколи къде ли не, понякога дори сам.. Ще потърся нещо и за тях.

А сега поредната скъпа чанта

Hermes Birkin Bag by Ginza Tanaka, Цена: 1.9 милиона долара

Тази чанта е резултат на блестяща съвместна работа на компанията с японския дизайнер Гинза Танака. Изработена е изцяло от платина и 2000 диаманта. В центъра има 8-каратов крушовиден диамант,  който може да бъде свален и носен като брожка. А самата верижка на чантата може да се свали и да се носи като колие или гривна.

# 432
# 433

Chanel “Diamond Forever” Handbag, Цена: 261,000 долара

Направена е от фина кожа на бял алигатор, а символът на Chanel е изработен от 334 диаманта. Верижката е от 18-каратово бяло злато. Всичко това разбира се изисква тежка цена. Произведени са само 13 броя.

Urban Satchel Louis Vuitton Bag, Цена: 150,000 долара

Един напълно различен модел. Тази чанта буквално е направена от боклук – цигарени кутии, бутилки от вода, дъвки, пликчета чай и др. Произведени са само 12 броя от нея и са разпродадени още на предпродажба.

# 434
Еми, и аз се притеснявам за кантара, затова нещо по-лекичко и скромно.

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 16:00 от Цвети &

Общи условия

Активация на акаунт