🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 26

• 13 159
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
      Софи, благодаря ти за тази нежна музика и прекрасната трапеза!
       Историята на една любов ...

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 17:28 от Emiliya

# 541
Честит Великден ! Бъдете Здрави и благословени Hug

цветно настроение Flowers Tulip

Софиии , много нежна мелодия и песен за любовта
от мен едно танго:heart_eyes:

# 542
Здравейте! Честит празник!

Много здраве и благоденствие на всички!

# 543

Какво да правим у дома в дните на принудителния престой
 съветват ни шампионите с откъси от сериала.

# 544

Амине е необикновено фотогенична. Тя може да бъде различна: нежна, уязвима, съблазнителна, елегантна, уверена, изискана, дръзка. Но винаги остава невероятна.

Феми, според информацията на журналиста Месут Яр, Демет Йоздемир е най-вероятният кандидат за главната роля в новия филм на Чаатай Улусой. Знае се, че ще има филм, но какъв, тайна голяма.

# 545
Хммм ,Деметката и Чачо.  Не знам дали ще ми харесат двамата Thinking Демет си химичи с партньорите. Енергична ,усмхната в комедийте я бива. Драматична роля не съм я гледала.

Демет не е типична красавица  ,но има чар.  Устните и не ми допадат ,малко са ми пухкави и удебелени. В темата на птичката мернах мнение имала корекции.
Нещо не вярвам да ги съберат с Ча .
Демет има договор с компания . Сериала й с Ибрахим Челиккол ще има продължение . Рейта на дизито е с добри резултати. Заради пандемията всички продукции спряха . За филма на Ча и аз не знам ,пълна мъгла . Предполагам е собственият му който ще режисира и ще играе главната роля . А може да е съвсем различен проект.  Казвали ти някой ?

Еми си гледа маминият ,пуска фото ,клипчета вкъщи .Новата му снимка е много  хубава с тези очи.  Ча така сме му набрали феновете изобщо не мисли че всичко живо се е пренесло в мрежите. Даже и концерти изнасят в дом .условия .

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 23:12 от femmi2

# 546
# 547

Nature Boom Феми* защо ли се е покрил така Чачо..
шаманката нали пускаше по нещо от време на време да дразни,
падругите също ли не знаят..като се замисля, последното ново*
май беше от казармата..
Thinking

# 548
Амине е необикновено фотогенична. Тя може да бъде различна: нежна, уязвима, съблазнителна, елегантна, уверена, изискана, дръзка. Но винаги остава невероятна.

Цвети, напълно съм съгласна с теб! Всички фотографии на Амине са невероятно въздействащи. Жалко, че престана да се снима!
     Чачо също се "окопа" дълбоко - забравихме му физиономията!
      Но маминият хубавец продължава да ни изненадва и радва. Заслугата май е на албанката - жената обича да е център на внимание. Ама това ме устройва - стига само Толга да е до нея, а после е лесно - изрязвам дразнителката и се наслаждавам на красавеца. Stuck Out Tongue Winking Eye

Снимки на великолепната къща на актьора Толгахан Сайъшман и съпругата му Алмада Абази бяха излъчени в турската мрежа в предаването '2.Sayfa' на Kanal D.
Толгахан Сайъшман купи вила с басейн в района на Beykoz, с изглед към Босфора, преди 5 месеца, за 8 милиона TL, за да живее със съпругата си Алмеда Абази.
Толгахан Сайъшман, получава  по 100 хиляди TL на епизод от сериала „Шампион”, в който играе.
На въпроса: "Мислите ли за брат или сестра на Ефехан?" Алмеда Абази отговори: "Защо не, мислим!"
Приликата на 11-месечния им син с баща му не остана незабелязана.
Известната двойка, която използва социалните медии доста активно, често публикува фотографии на щастливото си семейство.

Скрит текст:

Нова кола
Преди два месеца Толгахан Сайъшман купи автомобил Мерцедес, класически модел от 1994 година. Той постави главните букви на името на сина си върху табелите с номер - ES (Efehan Sayışman). Популярният актьор купи този автомобил за 300 хиляди турски лири (45 000 $).

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 23:27 от Emiliya

# 549

Да си спомним  и някои други  от участниците в Сега и завинаги

# 550
Здравейте, момичета!

Дарявайте усмивки, бъдете слънце в очите на другите и носете светлината със себе си!
И не забравяйте, че най-добрият начин да започнеш деня е, събуждайки се сутрин да си помислиш колко е хубаво да донесеш радост поне на един човек днес…

С пожелание тази седмица да ви донесе това, което предната е пропуснала в бързината!

Хубав ден!

# 551
Малко клюки от Инстаграм, които не са нещо ново за нас
Турските медии твърдят, че:
 Толгахан е имал връзка с Берак Тюзюнатач  от 2007 до 2008 г., по време на снимките на "Сбогом, Румелия". По вероятно е да е била реклама за по-висок рейтинг на сериала.

Толгахан и Мелве Болугур излизат от май 2009 г. до 2010 г.

През 2010 г. Толгахан започва връзка Серенай Саръкая с която играе заедно в "Lale Devri", но връзката не продължава дълго.

През 2012 г.  в сериала "Lale Devri" Серенай Сарикая е заменена от Селен Сойдер като главна роля, Толгахан започва да се среща със Селен Сойдър,  но връзката  трае само 2 години и се разделят.

Печелившият билет изтегля Алмеда-

В публикацията обаче се споменава нещо, за което чувам за пръв път - през 2012 г. Толга е изпълнил УМРА (мюсулмански обрядни действия за хаджийство), а  през 2015 г. Толгахан и Мурат Йълдъръм  са ходили на поклонничество, по време на което е имало бедствие в Мека, и Толгахан оцелява при този инцидент (срива се мост).

# 552
Да нарадя нашите  боксьори

не мога да отлепя очи Heart Eyes

Емиии  , хареса ми клипа направен от фен
Заповядай  Ча - Сарп
https://www.youtube.com/watch?time_continue=116&v=jHdNdcI8qf … ;feature=emb_logo

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 16:07 от femmi2

# 553
Еми, сподели за сериала Клетва. После ще драсна за него.
    Фемиии, сега сколасах да споделя за "Клетва" - мъка голяма е там. За главните герои Емир и Рейхан нищо не мога да ти кажа - не ги гледам, но чета коментарите на рускините. От тях разбрах, че актрисата в ролята на Рейхан приключва участието си в сериала след втори сезон, подписала е нов договор за друга продукция. Пускам ти някои от коментарите на рускините, с които съм напълно съгласна:
   "Актрисата  избяга от такава роля в друг сериал, измъчена бедната от всички нещастия, плачейки във всичките 230 епизода до тук."
   "Емир е глава на семейството -  от горещ ориенталски мъж, какъвто беше в началото на поредицата се превърна в банален кокошкар."

"А сценаристът е мазохист, вероятно почитател на римския император Калигула ... много обича жестокостта."
"Сценаристът в миналия живот вероятно е бил фашист на Третия райх или самият Хитлер."

"Ооо, турците обичат да убиват главните герои. Жалко ... много жалко"

Аз продължавам да следя само историята на Кемал и Нарин - интересно ми е, но сценаристите, както са тръгнали може и да ми занулят един от двамата - тогава ще се ядосам.

Да сложа и аз нашите красавци!

# 554

Heart Eyes Е-хаа,каква красота и клюки сте пуснали..
млади,красиви,богати,известни и сърдечни..
Hands Ok Hand

Общи условия

Активация на акаунт