🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 26

• 13 148
  • 736
  •   2
Отговори
# 600

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 01:10 от Emiliya

# 601
# 602
Здравейте, момичета!

"Чудесата започват да се случват тогава, когато спреш да отдаваш енергията си на страховете си и започнеш да я влагаш в мечтите си."
Филип Уилкинсън

Слънчев и ползотворен ден!

# 603

Nature Boom

Nature Boom ФЕМИ* за вчерашното видео -
артистите и песента са индийски
но  ги виждам за първи път..
еротиката е страхотна и не съм много изненадана -
знаем за произхода на Кама сутра..
Blush

Heart Eyes

# 604

Софи, днес само двечките се разхождаме из темата.На Цвети и Феми ще им пишем неизвинени отсъствия, а Цеце отсъства по уважителни причини - така се е захласнала по една трилогия за вещици, че глава не може да вдигне. Разбирам я, чете и преживява. Но ние търпеливо ще я изчакаме да си довърши романа и да ни разказва след това.
    Аз редя и пререждам новата тема, но ровя и из сайтовете за новини. Чета за светия месец Рамазан и се питам дали и младите са толкова силно вярващи и спазват на 100% всички забрани около този празник. И това гладуване наистина ли трае цял месец или през нощта си похапват стабилно?!

Скрит текст:
Мюсюлманите започнаха светия месец Рамазан

От днес започва светият месец Рамазан, по време на който вярващите мюсюлмани спазват пост, тоест те не ядат и не пият през деня, започвайки да се хранят само след тъмно. По време на гладуване също е забранено да се кълне, да мами, да краде, да пие алкохол, да пуши. Постите не трябва да се провеждат от деца, възрастни, болни, бременни жени и пътешественици.

Началото на Рамазан тази година пада на 25 април, а края на 24 май.

Nature Zap  Nature Zap  Nature Zap

Рамазан под блокада - не това е мечтата на мюсюлманите, които се готвят за започващия тази вечер свещен месец. Действителността в света обаче не позволява друго.

Заради коронавируса месецът на пост през деня и празнуване и молитви след залез ще изглежда различно - правилата за социално дистанциране и полицейският час не предполагат големи събирания или поне ги ограничават.

Събуждането преди изгрев (за яденето сухур) и вечерята ифтар след залез често са събитие, събиращо много хора. Това важи особено силно за бедните - те често разчитат на джамиите, които дават ифтар. Нито светските, нито религиозните власти в повечето мюсюлмански държави в момента репоръчват големи събирания; добре е ифтар и сухур да се ограничат само до тесен семеен кръг или най-добре хората да се хранят сами.

Вечер базарите, предлагащи храни и напитки, кипят от живот. В Югоизточна Азия - Малайзия, Бруней и Сингапур например - те са забранени. Дебат сам по себе си предизвика и въпросът дали постенето е добро решение в тази ситуация - особено за хората със симптоми. Духовенството същевременно дава да се разбере, че Коранът недвусмислено поставя границите кой и как може да не пости; който пропусне сега, трябва да "навакса" в годината до следващия рамазан. Възрастните, тежко болните, бременните и кърмещите жени могат и напълно да пропуснат.
Източник: Дневник

Получават им се целувките на Толга и Ханде - тя може и да не е добра актриса, но в целуването си я бива! Joy Не се притеснява като нашата Амине. Представих си как албанката е висяла на сета, за да не се увлече нейният влюбчив съпруг. Stuck Out Tongue Winking Eye Но като гледам Толга колко е отпуснат, нахъсан и "влязъл" в роля, май хич не го интересува, че Алмеда дебне! Joy

Manhattan Beach, California

# 605
Емиии , тук съм , ама ми е заспало , мързеливо .Времето е супер навън , но кво от това , като живота е замрял .
Лято идва и не знам как ще стоим вкъщи и тоз гаден вирус кога ще утихне .

https://www.youtube.com/watch?v=dOOItEZKwGw

ще резнеш ли  ли гифки , напоследък съм на вълна Сарп . С очила е  перфе Heart Eyes
тази песен много я денсим и слушаме .  Софии , какво ще направиш , ако Чачо ти звънне на вратата като в клипа ? После нема да излезе заключваме го под карантина:joy:

за настроение ми амор
https://www.youtube.com/watch?v=6TT_UgrRHq8

попадна ми това клипче .Нур беше любовницата , бавачката и се премиряваше . Бяха женени , не мога да разбера защо мълча и не натри носа на Иджлял пред всички.

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 18:34 от femmi2

# 606

Nature Boom ФЕМИ* благородно ти завиждам че ти е заспало и мързеливо..
на мен с всеки ден ми става все по-нервно и не комфортно..
нищо не ми е интересно и не задържа вниманието ми..
виж ако  бяхме заедно с Чачо..!
Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses

Nature Boom ЕМИ* продължавай да пускаш красавците! Hands Clap

Heart Eyes

# 607
О,Софи и на мен ми е като теб ,плюс мързела ,пак болки в стомаха заради червата,лошо ми е .
Няма какво ново да се коментира ,ще караме на спомени и на каквото има .
Новата клюка ,която плъзна навсякъде е че Керем Бурсин и Демет Йоздемир са гаджета . Новото чифте при актьорите .
Бирсен Антулаш също го писа . Тя се води сериозна не от жълтурите . Има ли нещо вярно не се знае ,но са хубава  двойка от колажи. Как се опознават с тази изолация и общуват ? Демет е енергична,Керем се раздели със Серенай,личеше му че беше хлътнал по нея . Това е живота . Сега бившата е с един чичка женкар ,има и дете .

Софи ,кажи ся кво ще правиш ако Чачо ти звънне на вратата кво прай тук ?
Не знам момичета да измислим някоя игра,анкета . Примерно с кого искате да прекарате карантината с кой красавец ,може да не е от турските .
Какво ще правите по цял ден ?

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 19:05 от femmi2

# 608
Nature Boom ФЕМИ* страхотна идея за игра и анкета,
само като го прочетох и ми стана интересно..
но искам да си здрава,мислех че със стомаха вече нямаш проблеми
а то пак болки,защо..!?
Thinking

..Демет я знам покрай теб и Еми* че била двойка с Джан Яман,
за Бирсен нищо не съм чувала,пусни колажа да го видя..
Confused

А за Чачо ако ми звънне на вратата..
ами..ша минем в безсрочна карантина и като Мутафчийски
всяка сутрин ще обявявам кога очаквам пика*..
Joy Joy

# 609
Софи ,бяха отшумяли ,пак болки и се чудиш кво да хапнеш и пиеш . Пих Дуспалитин и Сп .
Какъв колаж да ти пусна ,на Керем и Демет ли ? Бирсен една журналистка ,която пише за актьорите и сериалите за каста . Досега верни неща е споделяла.
Ранини  също е достоверна . Чакаме от тия двете нещо за Ча ,но няма инфо. Знаем че ще има проект ,казват филм ,даже два ама с тази пандемия нищо не е сигурно.
Давайте идей вие квото се сетите ?

За Джан и Демет не са били чифте в живота . Не е имало потвърждение от двамата ,нито са ги издбенали журналята. Може да е имало нещо и добре да са го крили . Феновете някой още вярват в това . Джан заяви че му е любимата колежка с която е снимал и знаете истoрията за либидото .
Демет я свързват с партньорите с които е снимала. Ибо e семеен. Не че не са ставали такива неща говора по принцип има изкушения .

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 20:40 от femmi2

# 610
Nature Boom Феми* извинявай,объркала съм имената но си признах
че не знам за кой става въпрос..
Hands Pray

Yum Моето предложение е да напишем сценарий
по наш вкус за нашите красавци,романтици и екшън любимци
Толга и Чачо..
Heart Eyes
..това което сме искали да си представим, че е реалност..
и онагледено с кадри,снимки и гифчета..
за име на сценария/сериала ша сложим името на любим коктейл
за да върви по-лесно писането и вдъхновението..
Joy

Kissing Heart

# 611

Yum Моето предложение е да напишем сценарий
по наш вкус за нашите красавци,романтици и екшън любимци
Толга и Чачо..
Heart Eyes
..това което сме искали да си представим, че е реалност..
и онагледено с кадри,снимки и гифчета..
за име на сценария/сериала ша сложим името на любим коктейл
за да върви по-лесно писането и вдъхновението..
Joy
    Софи, включвам се и аз с удоволствие в писането на сценарий и онагледяването му. Ти подай името (на коктейла и снимка за асоциация) и да се захващаме за работа.
     През това време аз да пусна Сарп с очилата. Много ми хареса видеото "Çağatay Ulusoy & Bensu Soral - İçerde -Mi Amor" и музиката към него. Ще направя още гифки оттам.

Скрит текст:

# 612
Емииии ,нали клипчето е супер и фона също ,много зареждаща песничка .
Еха ,супермена с очилата е уаууу Heart Eyes

Клипчето с Нур и Ийт харесали ти ?
От там може да спретнеш гифчета ,има едни на яхтата как се гушкат накрая и на забавен каданс маминият .

А ,за коктейла да позная ли името и съдържанието да върви гладко сценария.
Коктейл Червени шорти или червена експлозия ,щото Чачо си е такъв с тая визия . За Толга ще е маминият коктейл
Софи , заповядай колажа с Демет и Керем Бурсин
 този най ми хареса 

Засега  не са потвърдили или отрекли .  Коментира са че Керо показал чаша с буквата Д и от там си правят изводи.

Емии , този фен или фенка харесва Ичердето и Ча
ето още един
https://www.youtube.com/watch?v=u-zcGGDVjI4

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 22:54 от femmi2

# 613

Феми, благодаря ти и за клипчето с Нур и Ийт. Направих гифчета и от него.

# 614

Феми, благодаря ти и за клипчето с Нур и Ийт. Направих гифчета и от него.

Много хубави са станали Flowers Blossom
На яхтата много са ми сладко романтични.
Редактирах поста с колажа и още едно клипче на Ичерде.

Щях да пиша още инфо ,но утре .
Лека нощ и дано спя спокойно без болки .

Общи условия

Активация на акаунт