Всичко за всички марки гел лакове - 29

• 36 362
  • 816
  •   1
Отговори
# 105
  • София
И аз си взех втора, че ми хареса а е малка и бързо ще свърши. Neess Peel-off съхне на въздух, тоест тя самата е каре. Първия път я нанесох само нея, само изтърках добре нокътната плочка със CND Scrubfresh, нанесох тънък първи слой и по-дебел втори, върху нея нанесох цветен гел на Неесс, покрих с 2 слоя топ Гелиш, издържа 2 седмици.

Взех и новата отлепваща на Sensationail, тук виждал ли я е някой? Поръчах я от Англия, кой знае кога ще дойде с тези рестрикции по границите...
https://www.superdrug.com/Make-Up/Nails/Base-%26-Top-Coats/Nail- … 0309#pdp__details

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 00:13 от nad_tab

# 106
  • Варна
A дали може за твърдост върху тази peel off Neess да се нанесе реинфорс или extremely hard base пак на Neess?

# 107
  • София
A дали може за твърдост върху тази peel off Neess да се нанесе реинфорс или extremely hard base пак на Neess?

О да, но май държи по-малко... преди 10 дни нанесох върху нея extremely hard base и сега гледам, че на един нокът, гела е почнал да се отлепя. Може и просто да съм го чукнала....

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 00:17 от nad_tab

# 108
  • Paris, France
nad, на мене съхнещата на въздух на Сенсейшънейл, белеща се база не ми държи, но на мене и Стриплак не ми държи особено, така че мнението ми не е меродавно. Ноктите ми са антипод на твоите, хаха.

Ако ще слагате реинфорс или гел върху белеща се база е добре да сложите ултрабонд по свободния край. Ако ще се слага реинфорс базата се слага тънко тънко, тънко. Иначе скача на цяла люспа. Няколко души писаха, че като удължават оставят 1-2мм без каре и слагат Бонд по целия контур на нокътя. Белещи без проблем. Не съм пробвала лично.

# 109
  • София
Нев, за една и съща ли база говорим? Никъде не пише, че не се пече...
Finally…Up to 2 weeks of Dazzling Damage-Proof Wear with no need for acetone removal. Use under your SensatioNail gel polish to turn your gel manicure into a peel off manicure! 3 easy steps for a super high gloss shine and no dry time!
1.Prepare
 2.Polish
3.Protect - for professional looking, salon quality nails at home.

One application lasts up to 2 weeks.
Colour gel polish & other SensatioNail items also available.
Must use with SensatioNail gel LED lamp.

# 110
Изкупили сте базата на Neess 😁

# 111
  • Paris, France
nad, за Stripgel, да, точно тази. Съхне на въздух. Новите комплекти на Сенсейшънейл с лампата с датчик за движение идват с нея и вътре няма праймер. Пробвах с техния си праймер, пак се отлепя. Не е за мене.
 Инструкцията за поставяне:

Apply one layer of StripGel Peel Off Base Coat to the nail slightly away from all edges and allow to air-dry for a few seconds. изсушете на въздух няколко секунди Follow with your chosen SensatioNail Original gel nail polish colour and cure under the LED lamp. Repeat with another layer of gel colour and cure. Apply No Wipe Top Coat and cure.

Има доста доволни от нея. На тебе всичко ти седи и нямаш причина да се притесняваш.

Новият тренд, мода е цветни ЛЕД гел-лакове 3в1 или обикновена система върху съхнеща на въздух база. За мене не са конкурент на белещите се УВ бази, които държат по-дълго, особено върху скапани нокти и най-вече с твоя трик за ултрабонд под тях.

Изкупили сте базата на Neess 😁

На тебе и н мене не ми трябва 😄. Всичко ни се бели

# 112
  • Варна
Белещите бази съхнещи на въздух са идеални за каре под  Борн и URSUGAR за такива като мен и Неви Grinning. На Неви и се свалят идеално и без тях,но при мен не искатсамо върху мат топ. Затова слагам микросел,каре от белеща се съхнеща на въздух база,ултрабонд по свободния край,Борн или URSUGAR,рейнфорс. Сложно колкото си искаш,но така хем държи две седмици хем се сваля като Алесандро.

Не съм писала до сега само Неви беше в течение.....SNB работят върху белеща база и ми я пратиха за тест преди два месеца някъде. Съхнеща на въздух е,което беше голямо разочарование за мен. Самостоятелно категорично не работи на моите нокти. Пробвах я как ли не. По горе описания протокол обаче е супер. Естествено смърди на мухъл като тая на Коди,но за разлика от нея е с много удобна късичка четка и не става на топчета и неравности.
Надявам се скоро да я пуснат в продажба.

# 113
  • Paris, France
принци, ползуваш белещата се съхнеща вместо матов топ за каре, така ли? А с какво е по-добра от матовия топ? На мене матовият топ ми харесва повече, в смисъл, че с него никога нищо не ми се бели.  

А БП и URsugar при мене с леко каре се свалят лесно, като на малките нокти на краката и каре не правя.

# 114
  • Варна
Неви точно така. Каре със съхнещата под Борн. С мат топа ми кърти парчета от ноктите проклетията,а така се сваля като Алесандро. На издръжливостта не ми влияе защото не я слагам по свободния край. Там само ултрабонд и Борн.

# 115
  • Paris, France
Неви точно така. Каре със съхнещата под Борн. С мат топа ми кърти парчета от ноктите проклетията,а така се сваля като Алесандро. На издръжливостта не ми влияе защото не я слагам по свободния край. Там само ултрабонд и Борн.

Значи тя идеално замества продукт за каре, но не може да замести пълноценно УВ белеща се база (на твоите нокти и вероятно на повечето калпави).

А какво става ако не сложиш отгоре УВ белеща се, ами направо някоя твърда или не си пробвала?

Ако е добра, сама по себе си, се чудя дали не може да се сложи по цял нокът без свободен, а отгоре, след ултрабонд, с изграждащ гел 3в1 или 2в1 база и изграждащ, да се направи направо бомбе. В смисъл след тази база да се мине на това, което правим с реинфорс. Аз пробвах с реинфорс, но не става.

# 116
  • Варна
С рейнфорс само не става отваря се. Това беше от първите протоколи,които тествах Grinning. С Коди и Мишей държи и се сваля добре,но ми се изтрива свободния край и ме дразни. Ще взема да ползвам с Линт базата до там не съм стигнала или с Ковър гел ама ме е шубе да не се отлепят пак проклетите плочки....затова избягвам хард базите.

# 117
  • Paris, France
С линт базата при мене се отваря. За Kodi lint говоря, тази в бурето. Половината тукашни са във възторг от нея, другата половина не я харесваме. Интересното е, че ми я препоръча и жена, чиито нокти са все едно моите. При нея слой Алесандро с ултрабонд по свободния и бомбе с Линта държат и се свалят лесно. Линта ми откачи парче нокът. Много, много твърда е. Внимавай! Ковъра не го познавам.

# 118
Здравейте на всички,

Никога не съм писала в темата, но сега влизам за съвет.
Маникюристката ми няма да работи при сегашното положение, а трябваше в събота да ми свали гел лака. Мога да изкарам още седмица, нямам поражения по него.
Но търся начин да го махна сама.
Опитах един единствен път с лакочистител и после фолио и чакане...но дори с яко стържене с дървена пръчица...едва падна и на места остана.

Има ли от къде и какъв препарат да си поръчам, за евентуално по-лесно сваляне?
Или направо електрическа пила? Но каква точно.
Тя го маха по този начин.

# 119
  • Варна
Оооооо линт върху Алесандро е песен при мен GrinningНяма мърдане месец обаче проблема с плочките веднага излиза на дневен ред. Рейнфорса е компромисния вариант.

Общи условия

Активация на акаунт