Всичко за всички марки гел лакове - 29

• 37 036
  • 816
  •   1
Отговори
# 360
Откакто ми препоръчахте топене в оцет и мазане с масло,наистина ноктите ми станаха по здрави и не се разделят.
Вчера като си правих маникюра сложих микросел каре на цял нокът,ултрабонд върху каре на свободния край,незнам дали ще издържи изобщо това което направих,но забелязвам че като свалям лака и на някои нокти ми се разслоява съвсем тънка люспа нокът.
Затова реших сега да пробвам върху каре как ще бъде.
Инъче ми държи лака ,освен ако не съм прекалила с чистенето и стоене с ръкавици.
Скрит текст:

Има ли тема за размяна на гел лакове или фейсбук страница?

# 361
Привет от мен
Включвам се по повод лидълските джаджи. Мъжът ми от години има същия уред и смея да твърдя, че далеч не е малък, съпоставяйки размерите му с тези на писалка за ел. пила. Хубавото в комплекта са различните накрайници, които са абсолютно подходящи за пилата. Приватизирала съм не един и два.
Аз имам и този комплект, който мнооооого напомня на очаквания и смятам да си купя, както и един полиращ.
https://prettyzone.net/image/cache/catalog/products/manikyur/aks … -pila-500x500.jpg

# 362
Момичета, Коди от групата във ФБ "Поръчки на гел лакове от Kodi.pro" ли си набавяте? Аз досега съм си поръчвала на няколко пъти от "facebook kodi profesional burgas" и се чудя дали пък не се ментета. По-надолу и друго момиче май имаше същата дилема....
https://www.mynails.bg/%D1%83%D0%BB%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%B … %D0%BD%D0%B4-8279 този продукт дали е оригинален?

На mynails са оригинални, но гледай срока на годност или ги питай предварително с какъв срок са, въпреки че те сами си го лепят и винаги могат да сложат нещо различно Simple Smile

При мен се оказа, че две от нещата са със срок Юни, а когато е за домашна употреба, трябва да е с по-голям срок. Така че имай предвид, че може да ти пробутат нещо с изтичащ срок.

Аз не знам дали да не пробвам SNB или secretly тъй като мога да си ги купя свободно, а с тези коди е много ограничаващо

# 363
Здравейте, търся си електрическа пила за първоначално ползване .Ще се радвам ако някой от вас продава старата си или ме посъветва каква да си закупя на първо време.

# 364
  • Пловдив
Лейдис, възможно ли е гел да падне заради носене на ръкавици по цял ден? Ноктите целодневно са намазани с масло.  Вечер мажа оцет.Не се бях лакирала от средата на март. Днес сутринта не издържах и се налакирах. Свалих ръкавиците вечерта и гела се отлепи като ваденка.😁

# 365
  • София
Бях с гел лак, носила съм ръкавици почти по цял ден и не ми мърда гела, затова и сега толкова ми липсва и не мога да свикна с обикновен лак но това е друга тема. При мен не мърда.

# 366
  • Пловдив
Значи не е това. Хъмм...базата ми е чисто нова на коди, гел лака и той чисто нов, т.с.изключвам сгъстяване и остаряване. В рутината ми на слагане няма разлика. Може би базата вече не харесва ноктите ми - 4 ми е тази.

# 367
  • Paris, France
На мене ръкавиците ми влошават трайността на гела, особено откакто съм с белеща се база. Като ходех с гел нямах проблем. Мелина3 беше писала същото, а тя ползува протеиновата база на Индиго.

Ръкавиците създават парников ефект и ако човек е склонен към потене, в помещението е горещо могат да размекнат и отлепят гела. Не при всички хора се получава.

# 368
Когато ходех на маникюр ,нямах проблем с използванетонна ръкавици.
Но откакто се правя в домашни условия,може би заради карето, което слагам отдолу ми се бели лака.

# 369
  • Paris, France
Но откакто се правя в домашни условия,може би заради карето, което слагам отдолу ми се бели лака.

1. Оставяш 1-2мм около кожа без каре и тогава не би трябвало да се бели.

2. Ако все пак се бели там слагаш ултрабонд.

# 370
Аз този път съм доволна, лака ми е на две седмици и нямам нито един поправен нокът. Е малко е поучукън отпред вече на 1-2 пръста. За първи път слагам рейнфорс. База и топ на Венелиса. Другия път обаче мисля да пробвам с белещата се на борн.

Лакирането не го коментирам 🙈 там има още какво да се желае.

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 15:24 от nadito0o

# 371
  • София
Не знам как сте вие, но мен карантината ме кара да се развихря с нестандартни за мен комбинации Simple Smile))))))))))))))

Този маникюр го мисля от миналата година, тогава си поръчах гелчетата, а чак днес стигнах до тях.

Пробвах и Sensationail Strip Gel Peel Off Base Coat, гела е от неделя, издържа 2 мноооооого горещи душа, май ще излезе траен при мен. За сравнение същия протокол с основа peel off на Коди, пада за по-малко от ден.
Мнооооого ми хареса този маникюр, но не излиза добре на снимки....

Да дам отчет за сравнението на топа на Гелиш и Нес без лепкав слой, останаха почти еднакво лъскави до 10ия ден, когато го махнах, мноооооого ми омръзна очеизваждащото синьо.

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 20:13 от nad_tab

# 372
  • Пловдив
Страхотен е Nad!!!

# 373

Не съм се изразила правилно за "отдолу"  - имах впредвид под базата,а не че се бели лака ми около кутикула.
Белят ми се винаги ъглите на свободен край на нокътя ,независимо че слагам ултрабонд.

# 374
  • София

Не съм се изразила правилно за "отдолу"  - имах впредвид под базата,а не че се бели лака ми около кутикула.
Белят ми се винаги ъглите на свободен край на нокътя ,независимо че слагам ултрабонд.
Явно са ви меки ноктите и крайчетата се огъват, закръглете ъглите или сложете някой твърд гел, като реинфорс например. Аз го слагам над цвета, така самия гел е по-лъскав а маникюра бетонен.

Общи условия

Активация на акаунт