Всичко за всички марки гел лакове - 29

• 37 946
  • 816
  •   1
Отговори
# 405
Не съм попадала на него . За какво става дума в този номер Grinning

# 406
Благодаря за бързия отговор. А колко пъти да го мажа на ден? Също така някой използвал ли е подхранващо олио за нокти и кутикули с олио от авокадо и витамини на Евелин. Ползвала съм заздравяващия балсам 8в1 на същата марка и бях доволна, но не знам олиото им как се държи .
На Евелин ползвам масла за кутикули 2 вида, едното е арганово, другото не помня. И двете са хубави. А в малката тубичка за отстраняване на кутикули е супер, предпочитам го пред Коди и Камилфо.

# 407
Маслото на CND е препоръчителни да се купува в малките шишенца за да може да се изразходи преди да граняса ...мисля,че бяха 4 мл.

А цапането на Нес - тъжно, но факт всички цветове,които имам цапат четката на топ лака.
Вчера се лакирах с 7479 и въпреки,че реших да пробвам с по-дълга полимеризация ефект нямаше и се принудих да почистя със спирт, което пък доведе до изтриване на покритието в свободния край.

# 408
  • Варна
Имам десетина Neess не,че съм ги ползвала всичките,но до сега явно не съм обръщала внимание....Просто тоя път имам два нокътя с бял лак и като порозовяха изтрещях. Ще го имам предвид от тук нататък де. Имам още няколко силно покривни и ще ги тествам на мостра първо.

# 409
  • на брега на морето
На мен на бютилукс лаковете ми цапат четката на топа. Затова след изпичането почиствах леко с обикновен лакочистител преди да слагам топа. Не съм забелязала да се отразява нещо на трайността на лака. Но аз рядко се лакирам с бютилукс като цяло.

# 410
  • Варна
На мен на Neess ми цапа само червеният. Колкото и да пека, изпоцапвам всичко - лампата, топа... Nad има много от тях, интересно как е при нея, но досега, мисля, не се е оплакала.

# 411
  • София
На мен на Neess ми цапа само червеният. Колкото и да пека, изпоцапвам всичко - лампата, топа... Nad има много от тях, интересно как е при нея, но досега, мисля, не се е оплакала.

Май цапат, ама червено отдавна не съм слагала.... ще докладвам на следващо лакиране.

# 412
Аз си взимам големите (15мл) разфасовки на маслата на CND и Gelish и не са ми се разваляли досега. Може бързо да ги изразходвам.

Има ли някакво съотношение при разтварянето на лимонтузуто? Днес без да искам изрових няколко забравени опаковки и реших да ги употребя Simple Smile

# 413
  • Paris, France
Има ли някакво съотношение при разтварянето на лимонтузуто? Днес без да искам изрових няколко забравени опаковки и реших да ги употребя Simple Smile

Не. В празен, чист буркан слагам чаена лъжичка лимонтозу и доливам около 150-200мл вода. Затварям с капака и държа до мивката. Идеята е на принцесата. Сега ръчетата ми не вонят на оцет. Мерси, принци.  👍🌸

# 414
  • Русе/Germany
Привет Simple Smile
Аз тъкмо сложих оцет и топя, а вие нов метод имате вече 😁🙈
След яка почивка на ноктите и яката им експлоатация, че правихме ремонти, снощи се лакирах за да тествам едни китайчета, които чакаха от доста време. За пръв път слагат матов топ, та сега свиквам с усещането 😁 ето това сътворих, докато се молех детето да не се събуди и да ме привика хаха

# 415
Прекрасен е!
Много ми хареса.

# 416
А защо топите в оцет и лимонтузу? За кутикулите ли, защото огледах малко от мненията назад и не видях точно описание Simple Smile и колко време държите потопени.

Babydream©
Много ми харесва и маникюра и кожичките как са обработени. Надявам се скоро и аз да стигна това ниво

# 417
  • Paris, France
А защо топите в оцет и лимонтузу? За кутикулите ли, защото огледах малко от мненията назад и не видях точно описание Simple Smile и колко време държите потопени.

Защото:

Киселият и омазнен нокът не поема вода и съответно е здрав без гъби и гадове.

Последният отговор на предишната страница. Не е нужно да се държат потопени дълго, а само след миене с алкален препарат. 10-15 секунди държа. Маслата също са кисели и увеличават еластичността. И маслото е важно.

Байбидрийм, прекрасен маникюр. Кое е тъмно червеното на палец и безименен. Идеално можеш да разкриеш всичките лакове, та да не питаме по 100 пъти ако някой си хареса нещо.

# 418
Здравейте, отдавна не съм се включвала в темата но от време на време чета.
Ето нещо и от мен, изграждане и гел лак. Все още ми е трудно да си правя дясната ръка сама на себе си. Оформянето на нокътя също ме затруднява.

Топенето в лимонтузу ще има ли ефект при това покритие върху нокътя? И маслото  за нокти на CND което коментирате solar oil ли е?

# 419
Пак се включвам с питанка Grinning . Тези дни вече ще поръчвам лаковете, които си харесах. Праймъра и базата ще бъдат на Коди от украинския сайт, цветовете засега ще са от алито (Елит99 и GDCocco), а топа на Веналиса . Питането ми е точно за топа. Някой ползвал ли го е и доволен ли е от него? Възможно ли е топ лак да причини алергия, тъй като съм чела в различни групи, че когато базата, праймъра и топа са на китайска марка , шансът за алергия и гъбички бил много висок. За праймъра и базата е ясно, те са в пряк контакт с нокътя и кожичките , но за топа ми е чудно защо.

Общи условия

Активация на акаунт