Всичко за всички марки гел лакове - 29

• 37 105
  • 816
  •   1
Отговори
# 270
*аличка*, aз използвам синия лакочистител от Лидл на Cien. Сваля лесно гел-лака. Взимала съм и лакочистител за гел-лак от DM. Разлика между действието на двата не съм усетила.

# 271
  • на брега на морето
Лакирах се във вторник вечерта, но чак сега качвам снимки. Печата го направих набързо другия ден. Не стана от първия път, но не го изтрих, щото черният ми лак за печати е на свършване и не зная кога ще си поръчам нов.
Светлозеленото е същото, с което се лакирах някъде преди месец-гд коко 828. Влюбих се в този цвят, често ще гледате маникюрите ми с него. Въобще гд коко имат покъртителни цветове. На безименните е best live(мисля, че номер 10). За 1ви път си купувам лак на бест лайф/пристигна преди месеци, като бях в издирване на перфектното ментово/. Не е лош. Четката е удобна. Ментовото е малко по-светло от другото на азур, което имам–номер CG 32.
Базата е както винаги-индиго на 2 слоя, топ веналиса но вип на 1 слой. Цветовете са на 3 слоя.

# 272
Мелина, много свеж маникюр. От къде взимаш базата Индиго?

# 273
  • на брега на морето
Марсия, 1-та ми база индиго(протеинова) преди 3 год ми я донесе приятелка от Полша( тя е полякиня). Тя има и лакове на индиго, преди време бях взела на заем от нея за 1 лакирване бебешко розово. Последните ми 2 бази( същите) си ги купих от ибей- през година, полски продавач на индиго, пак бяха скъпички и дойдоха оригинални. Т.е. една база я ползвам малко повече от година. Като имаше период от близо 2 год си правех почти само педикюра( на работа не ми разрешаваха лак, но от време на време " съгрешавах" и си правех и маникюр, което се проигнорирваше, тъй като беше рядко, а и имах ръкавици). От половин година насам почнах да си правя редовно и маникюра(бях съкратена, не заради лака, разбира се:stuck_out_tongue_winking_eye:). Като я купувах последно преди няколко месеца беше около 20 евро. Тази, която ми купи приятелката ми също беше някъде толкова, това е реална цена за тази база. От старата още имам малко. Но отворих новата, че старата беше на повече от година и съвсем на дъното. Доволна съм от тази база. И друг път съм я хвалила.

# 274
# 275
  • София
Препоръчайте от къде да си взема плочки и щампи за печати?

# 276
  • на земята
*аличка*, aз използвам синия лакочистител от Лидл на Cien. Сваля лесно гел-лака. Взимала съм и лакочистител за гел-лак от DM. Разлика между действието на двата не съм усетила.
И аз него имам,но не става,явно съм взела с по малкото ацетон.

# 277
  • Варна
Препоръчайте от къде да си взема плочки и щампи за печати?
Аз скоро получих от алиекспрес доста плочки , доволна съм, от тук: https://www.aliexpress.com/item/4000069345114.html

# 278
Изпили по-добре топ лака и накисни отново поне за 15 мин.

Благодаря за сайта. Ще разгледам Blush

Последния ми маникюр : Жълтото е на Елит 99, а сивото- GD coco и стикери

Скрит текст:

# 279
  • на брега на морето
Аз имам все на БП плочки за печати. Пишеш в ибей born pretty stamping plate- излизат всякакви. Или директно в сайта им. Но и в али има много.
Еха, супер е Марсия, готино жълто! Hug Аз не съм в Бг, даже не знаех, че има бг сайт на индиго.

# 280
  • Варна
Мариса коя точно е твоята база? Покрай тая корона глупост са ме пощурили близки и познати за препоръки какво да си купят та да се лакират сами.
 Едвам си отървам от досадници/за поправка на един два нокътя/ с оправданието,че по време на карантина не искам никой в къщи.

# 281
След като Коди се сгъсти, поръчах Монаси каучукова в бяло шише. Използвам я заедно с топ на Монаси и  Не съм доволна! С мъка маникюрът ми изкарва седмица. Затова искам хубава база. Спряла съм се на Нео найл, но все още обмислям и други варианти, достъпни от бг сайтове. Блускай са ми много като количество, а Коди не ми се взима отново, заради бързото съсипване. Но бюджета ми около този ценови клас.

# 282
След като Коди се сгъсти, поръчах Монаси каучукова в бяло шише. Използвам я заедно с топ на Монаси и  Не съм доволна! С мъка маникюрът ми изкарва седмица. Затова искам хубава база. Спряла съм се на Нео найл, но все още обмислям и други варианти, достъпни от бг сайтове. Блускай са ми много като количество, а Коди не ми се взима отново, заради бързото съсипване. Но бюджета ми около този ценови клас.
Защо не опитате цветните камуфлажни бази на Коди? Не съм попадала на оплаквания от тях за разваляне. Имам три две в розовата и бежовата гама, накрая са и двете шишенца, нямам проблем с тях, и една бяла тя е по-нова. Тя пък се сваля на люспи, интересна е, различни  от другите, малко напомня на белеща....

# 283
  • София
От мен, поредното Несче, май само аз съм им фен, за сега всички ми харесват.

Решила съм да изкарам карантината с цветове, които не бих сложила в офиса Simple Smile))))

Neess 7469, топ Гелиш на средния и пръста с печата, на останалите Neess без лепкав слой.

Печата е с шаблон Moyou, печат Есенс и боичка Кадс.

# 284
  • на брега на морето
Приказка е, Над!:heart_eyes:Hug

Общи условия

Активация на акаунт