Всичко за всички марки гел лакове - 29

• 37 080
  • 816
  •   1
Отговори
# 300
  • Сливен
А от къде?

# 301
От чужбина, но едва ли го няма и в Бг.

# 302
  • Варна
Топ на Bestone кой беше взел наскоро? Може ли мнение, ако е пробван вече?

# 303
     Нещо от мен Bowtie

# 304
  • Варна
Много готин маникюр. Кой е светлия цвят?

# 305
Не знам,ходя на маникюр,но цветът всъщност на дневна светлина е светло оранжев. Интересен е много,мога да попитам и ще кажа

# 306
  • София
До какво води карантината.... тинейджъра с изградени нокти Simple Smile))))))))

С уговорката, че дължината и цветчетата са по искане на щерката, на мен не ми харесват, но пък изграждането, което правя почти за първи път се получи супер Simple Smile)))))))

Снимката е открадната, на тези години не дават да ги снимаш Simple Smile

# 307
  • на брега на морето
Супер е, Над!:hugs: Цветчетата рисувани ли са? Мен ме кефят!

# 308
Страхотно изграждане, Над!
 Да, снимането на тийнейджър е мисия невъзможна. И аз моля за снимка на ноктите и, които аз направих вече няколко дни. Не са изградени, нейни са си, дължината е прекалена според мен. Водих битка да ги скъся, не ми се получи. И пеперуда не искаше, камъните са за да я одобри. Телесното е на Коди, камуфлажна база натурално бежово. Има още една пеперуда, тя е много по нежна, но снимка няма....

Мойте са с жълто на Коди  01GY, красив цвят, но нанасянето му не е много лесно. Май не се разбирам много много с жълтите цветове. Имам още един на PNB, него още не съм пробвала, мисля папая се водеше. Дано е с по-лесно нанасяне.

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 00:12 от maminka2

# 309
  • София

Мерси, цветчетата са правени с точкатор, не ме кефят с печат щяха да изглеждат много по-добре.

maminka2, супер е жълтия гел, пеперудата ми идва в повече с тези камъни, но девойките си имат собствено мнение по въпроса Simple Smile)))))

# 310

Мерси, цветчетата са правени с точкатор, не ме кефят с печат щяха да изглеждат много по-добре.

maminka2, супер е жълтия гел, пеперудата ми идва в повече с тези камъни, но девойките си имат собствено мнение по въпроса Simple Smile)))))
О, да камъните са задължителни при нея. Все някога ще и мине, надявам се!

# 311
  • на брега на морето
Еха, Маминка, страхотно жълто! И пеперудата е готина( какво не им харесвате на камъните?). Да, разбирам те защо си се опитвала да повлияеш за дължината. Но...и това ще мине някой ден.Simple Smile

# 312
Пеперудата много ми харесва Heart Eyes Heart Eyes Камъните на мен са ми много, но самата идея за пеперудата на два нокътя Heart Eyes

# 313
Нещо семпло (по моите разбирания) от мен Simple Smile за пръв път пробвах тези релефните стикери. Не успях съвсем да го опазя от топа да не попадне и върху стикерчети, но като за пръв път е ок.

# 314
  • Сливен
Момичета,чета ви от няколко месеца и тази вечер си направих за пръв път гел.Има доста забележки,въпроса ми е с какво да си почистя изцапаните кожички?

Общи условия

Активация на акаунт