Всичко за всички марки гел лакове - 29

• 37 105
  • 816
  •   1
Отговори
# 480
  • Paris, France
Маха се лепкавия от базата преди лак, да.

В маслото за нокти е добре да има масло от жожоба, защото е като естествения себум. Не е фатално и без него. Слагам масло от розмарин, смирна, тамян понякога. Лимон не слагам, че е отровно за котки.

Огромни благодарности на всички за молитвите за Филу. Вече е у дома. Не е добре, преди малко повърна хапчетата, та не е зле още една молитва да теглим. Ходи, яде прилично и даже се е научил да пие вода.

# 481
Всички се помолихме за котаранчо и очакваме добри новини от него.

Аз също имам само няколко гел лака и най-рационално си ползвам обикновените лакове. Преди няколко страници обясних всички предимства на обикновения лак. За моето натоварено ежедневие покрай децата е много практична тази схема Simple Smile . Аз лично бърша лепкавия слой след базата. В началото не го бършех, и се промени консистенцията на един от лаковете ми. Стана един разтеглив, а беше нов. Отчетох, че е от лепкавия слой и започнах да го бърша. Като изсъхне обикновения лак също минавам леко със спирт и после нанасям топа.

Аз пък да питам как се чистят четки за рисуване от гел? С какво точно декорират в салоните, боички или УВ гел?

# 482
Аз обикновения лак го слагам върху гел топ, но скоро не съм прилагала схемата, бърша лепкавия.
Невена, дано се оправи Филу 😥

# 483
  • София
Приказни сте! Ще пробвам и аз с обикновен другия път, че имам хубави лакове, които не си струва да се пропиляват.

# 484
Понякога си правя елементарни рисунки или декорации с гел лаковете. Четката почиствам обилно с ацетон т.е. синия лакочистител на Cien  от Лидл.

Положителни мисли от мен за котето! Дано се оправи!

# 485
На мен ми падна обикновения лак между гел база и гел топ много бързо за съжаление Sad

# 486
Четки не се чистят със спирт или ацетон, а в салфетка с течност за почистване на четки или с малко топ лак.
Спирта и ацетона пресушават косъма и развалят четките...

# 487
  • на брега на морето
Обичах,:hugs: и как се почиства с топ- лак? Със салфетка? После четката съхне на въздух ли? Не залепва ли? Извинявам се за въпросите, но имам четки и си мислех скоро да се пробвам да рисувам с тях. Не ми се ще да ги изпортя.
Вчера като бях без лак си счупих нокът и ги отрязах до дъно. Чак ми е необичайно сега. Такива не са били от август насам. Grinning
Гуш на котьо Филу! Дано скоро е по- добре!:hugs:

# 488
Весели празници, дами! Аз се ентусиазирах от боядисването на яйцата и реших да "нашаря" и ноктите Simple Smile с цветове и фолио, които досега не съм ползвала. Не ми се отпечата фолиото особено добре обаче. Ползвах soak off transfer gel от Али. Базата и топа са на CND, а цветовете на LilliCute. Търках доволно отгоре с гумен избутвач за кожички, но "дантелата" все пак се накъса. Приемам съвети Simple Smile

# 489
  • на брега на морето
Пак е симпатично, Лейди Годива!:hugs: Аз също ако много енергично търкам фолиото например с нокът отгоре съм го накъсвала. И после го изтривам накъсаното с лакочистител и следващия път по- внимателно с гумен избутвач. Интересното е, че 1-я път като си правих фолио беше станало от раз. А някой от следващите пъти имах накъсано и трих. После вече стана.

# 490
  • Варна
Един летен маникюр от мен, за първи път слагам жълто:)
Цветът е beautilux 025

# 491
Обичах,:hugs: и как се почиства с топ- лак? Със салфетка? После четката съхне на въздух ли? Не залепва ли? Извинявам се за въпросите, но имам четки и си мислех скоро да се пробвам да рисувам с тях. Не ми се ще да ги изпортя.
Вчера като бях без лак си счупих нокът и ги отрязах до дъно. Чак ми е необичайно сега. Такива не са били от август насам. Grinning
Гуш на котьо Филу! Дано скоро е по- добре!:hugs:
Не лепне Simple Smile разтърква се нежно в салфетката и се заглажда както би трябвало да си е и толкова Simple Smile аз поне правя така.
Забравих да добавя - стискам палци на котан и му пращам положителна енергия ❤

# 492
Пак е симпатично, Лейди Годива!:hugs: Аз също ако много енергично търкам фолиото например с нокът отгоре съм го накъсвала. И после го изтривам накъсаното с лакочистител и следващия път по- внимателно с гумен избутвач. Интересното е, че 1-я път като си правих фолио беше станало от раз. А някой от следващите пъти имах накъсано и трих. После вече стана.

Благодаря ти. 👍Реших да не трия, защото се маха и лепкавия слой на лепилото, което се пече и щяха да станат много слоеве. Ще пробвам следващия път по-леко да търкам Simple Smile

# 493
  • София
Neess са добри така ли? Ако все пак реша да попълня колекция, защото виждам, че и цените не са им лоши. Извинявам се, ако сте отговаряли на въпрос за марката.
Супер фокусирана бях върху техниката на нанасяне и предпазване, за което съм ви благодарна - за споделения опит и систематизация, но малко ми убегнаха марките, които препоръчвате за цвят. За база и топ съм с Kodi, защото много промениха ноктите ми, откакто ги нанася маникюристката ми, в положителна насока.

# 494
Не бих препоръчала Нес за неопитна ръка.
да не е “безцветен” коментара ми
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт