Всичко за всички марки гел лакове - 29

• 36 326
  • 816
  •   1
Отговори
# 675
Много благодаря за насоките. Дано да имам късмет с другата. Внимавайте ако решите да купувате от олх, явно има страшни ментета на високи цени!

Винаги съм се чудила на хората, които купуват техника или козметика от OLX, техника и аз съм купувала веднъж, но беше  нов робот за 100лв, при цена от 500лв. в магазина или 350, когато е на промоция.
Лампа на цена 2-3 пъти над реалната е неразбираемо за мен.

За козметика изобщо не говоря, кой знае кой го е отварял, най-вероятно само да го погледне, но знаеш ли..... явно съм гнуслива Sad
Не знам да поръчвам от Али и други сайтове извън Бг, за това се насочих към бг сайтовете( явно не съм само аз), но за съжаление изтеглих късата клечка! Ще продължа, няма да се откажа, ако попадна на читава лампа ще пиша, ако мога да помогна и на други момичета. Който се интересува за некоректния търговец от олх, може да ми пише на лични за повече инфо.

# 676
Много благодаря за насоките. Дано да имам късмет с другата. Внимавайте ако решите да купувате от олх, явно има страшни ментета на високи цени!

Винаги съм се чудила на хората, които купуват техника или козметика от OLX, техника и аз съм купувала веднъж, но беше  нов робот за 100лв, при цена от 500лв. в магазина или 350, когато е на промоция.
Лампа на цена 2-3 пъти над реалната е неразбираемо за мен.

За козметика изобщо не говоря, кой знае кой го е отварял, най-вероятно само да го погледне, но знаеш ли..... явно съм гнуслива Sad
Не знам да поръчвам от Али и други сайтове извън Бг, за това се насочих към бг сайтовете( явно не съм само аз), но за съжаление изтеглих късата клечка! Ще продължа, няма да се откажа, ако попадна на читава лампа ще пиша, ако мога да помогна и на други момичета. Който се интересува за некоректния търговец от олх, може да ми пише на лични за повече инфо.

Да уточня лампата от олх я купих от търговец, имам за нея касова бележка, не е от частно лице.

# 677
Момичета, може ли да ми припомните какво ми трябва от сайта на Коди, за да започна да си правя гел лак и стъпките за нанасяне на съответните продукти? Много ви благодаря Simple Smile

# 678
Здравейте момичета, благодарение на вашите съвети избрах всичко необходимо и поръчах. От сутринта всичко е при мен, подредени са от няколко часа, но само ги гледам и ме е страх да започна за да не объркам нещо. Искам да попитам правилно съм разбрала инструкциите :
1. Почиствам ноктите със спирт
2. Обезмаслител
3. Безкиселинен праймер
4. Каре с обикновен заздравител
5.База
6.Цвят ( колкото пъти е необходимо)
7. Топ лак
8. Премахват лепкавия слой със спирт
* Започвам с печенето на лампата от базата нататък

Моля ви поправете ме ако им нещо неправилно или по-добър вариант.Благодаря ви предварително!

# 679
  • Paris, France
Сюзи, извинявай, забравих да отговоря.

двойни форми - са форми, които се пълнят с акрил или полигел, закрепват се на нокътя изчиства се излязлото и се държат леко докато акрилът се втвърди. Ако са пълни с полигел се пекат и като се махнат повърхността е идеално гладка и няма нужда да се пили и оформя. Има прави, извити като баба Яга. Напиши dual nail forms или inverted nail forms в Ютюб за да видиш как се работи с тях. Потърси ги както ги написах на английски е Али.

белеща се база - моята е Born pretty peel off UV base в Али. Бяло шише със златиста капачка.

Момичета, може ли да ми припомните какво ми трябва от сайта на Коди, за да започна да си правя гел лак и стъпките за нанасяне на съответните продукти? Много ви благодаря Simple Smile

Всичко това е в първия пост и блога на принцесата. Адресът на блога е в профила у. Тя е автора на първия пост. Изчети за алергиите няколко пъти.

Пинки, не знам какъв е обезмаслителя и безкиселинния праймер, но безкиселинния се слага чак след карето и само по свободен край. Смисълът е, че карето съхне по-бавно и така изсъхват и двете. Можеш да пекнеш след праймера за да се стопли и изсуши, но може и без. Останалото е правилно.

# 680
Гергана, браво! Ако имаш време, разкажи стъпките и кои продукти ползуваш. Благодаря предварително.

извинявав се за късния отговор. стъпките ми и продуктите ми са следните:

1.полирам нокътя и чистя кожичките
2. чистя със спирт
3. слагам ph balance на snb (не съм сигурна какво прави, но нямам оплаквания от него и си го ползвам 😁😁
4. слагам ултрабонд на коди, ако ще изграждам с полигел
5. ако няма да изграждам, слагам 2 слоя на базата на коди. ползвам я вече може би година и нямам проблем с нея. поръчах си я от nails. bg
6.засега ползвам цветовете на gdcoco, докато не събера парички за born pretty 😁😁
7. слагам топа на коди и също съм доволна от него.
лампата ми е накакъв star от алито. малко е слабичка, но за 60
- 90 сек. всичко ми изпича.
имам и пила от олх взета и е доста добра, макар че беше доста по скъпа отколкото в алито, но не съжалявам. поръчала съм си накрайници.
всичко поръчвам от алито - брокати, гелове, ваденки, ленти и т. н. въобще всичко за декорация и съм доволна от повечето. толкова многа неща съм си взела че цял живот няма да ми е достатъчен да ги използвам всичките. 😁😁😁 и така.

# 681
  • Варна
LuckyMama, ти ли беше похвалила Roxy? Пробва ли някой цвят, покривни ли са?

# 682
  • София
LuckyMama, ти ли беше похвалила Roxy? Пробва ли някой цвят, покривни ли са?
Ох, не съм още 😕 всеки ден ги гледам, че качват снимки, но още не съм поръчвала от тях! Имам много цветове, а при тях е 20лв. цветния лак и не пускат промоции като гледам, а и камуфлажните бази много хубави изглеждат... ще поръчам, ама не знам кога! 😁

# 683

Суших нокът по нокът и пак има недостатъци.
Щом се разтича не е нанесен достатъчно тънко.
От години се лакирам и знам как да го правя. Просто съм свикнала да лакирам много близо до кутикулите, а с този лак е невъзможно.

# 684
  • на брега на морето
Кой е този лак? И на колко слоя е? Разби ли го хубаво преди лакиране?

# 685
Момичета снощи най-накрая се престраших и ето това е моят първи опит. Използвах изцяло системата на сикретли. Каре направих с Microcell. Благодаря на всички за безценните идеи. Виждам някой грешки, но се надявам с времето да става по-добре. Ще се радвам на градивна критика. 

# 686
  • на брега на морето
Супер е Пинки! Hug
Вижте какво получих вчера от ибей. Децата бяха във възторг от тази малка кутийка с прелести не по- малко от мен.Grinning

# 687
  • Варна
Lucky@mama, ако по-нататък ги пробваш, ще се радвам да чуя мнението ти. Аз също съм ограничила покупките в момента , а и по принцип много пари за цветен лак не ми се дават.

Pinki, чудесно си се справила! Simple Smile

# 688
Момичета може ли един въпрос ,който е с леко отклонение от маникюра?
Скрит текст:
Имам един мн хубав пръстен,на който му паднаха камъчетата ,бях ги лакирала с безцветен лак,но пак паднаха.Днес го занесох на ремонт да сложат 4 нови камъчета.
Може ли да го лакирам с топ-а на Коди и да го изпека в лампата?Дали ще му стане нещо?
Ако сметнете за неуместно изтривам коментара.

# 689
  • Варна
Аз съм пробвала да лепя най-различни неща с гел продукти, вкл. и пластмаса към метал.
Установих, че най-здраво става с ръбър база, аз имам една на Мишей и я ползвам само за това.
Ако камъка е по-голям може да пробваш с моментно лепило също.

Общи условия

Активация на акаунт