Всичко за всички марки гел лакове - 29

• 36 336
  • 816
  •   1
Отговори
# 660
prinzesata , след сваляне на лака се счупиха .
Невена , и на мен не ми се занимава със изграждане ,твърде неопитна съм още и нямам хубава пила.
Ще се опитам само счупените нокти да оправя , не искам да режа всички останали.
Можеш ли да ми покажеш кои са двойните форми? Какво представляват?
Как да разбера дали базата е белеща се? Моите база и топ са тези -  https://www.amazon.de/gp/product/B07WT4GVT9/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1

имам и тези -   https://de.aliexpress.com/item/32777966190.html?spm=a2g0s.904231 … .0.27424c4dWUDXDK

# 661
  • София

Първи опит с електрическа пила. Мисля, че се получи добре.

# 662
Много добре се е получило.

При мен семпло- Веналиса е лака, а точките са тъмно сини Simple Smile
Скрит текст:

# 663
Hope, страхотен маникюр.

# 664
Момичета моля за помощ, реших да пробвам в къщи сама да си правя гел лак, купих си лампа от олх- sun 6 за 45лв, не знам дали има ментета, но моята на 2-рото ползване лампичките изгоряха, остана само 2, които да светят най-отгоре! Говорих с човека, от който я купих, отказа ми смяна и съдействие, ( абсолютен измамник), мъжът ми я занесе на електротехник, оправи я и пак на следващото ползване изгаснаха отново лампичките! Не ми се занимава повече с тоя боклук!
 Много ми се иска да успея да си направя сама маникюр, но тази лампа ме отчая тотално! Дадох 150лв за лакове, а лампа нямам. Сега какво да правя? Пак ли ли да рискувам да си купя от олх? Да дам отново 50лв и знам ли- да не е същото менте? Дали има отнякъде оригинални лампи?  Или да пробвам от e-mag? Съгласна съм да дам и повече пари, само да ми издържи за повечко време. Ще съм изключително благодарна, ако ми помогнете!

# 665
Трябва ли да е от български сайт лампата? Наскоро се показаха линкове към добри лампи. Съжалявам за перипетиите.

# 666
От бг сайт. Не съм пазарувала от Али и нямам идия как става. Дали ако взема някоя от е маг за 80-100лв ще е по-стабилна?

# 667
По-добре вземи от сайтовете за маникюр.Поне с предявяването на гаранция ще е по-лесно.
https://nailsbg.com/produkt/kombinirana-led-uv-lampa-sun-5-plus- … AYASAAEgKbOfD_BwE
Не съм пазарувала от този сайт, давам за пример.

Последна редакция: пн, 11 май 2020, 09:40 от amini

# 668
  • София
Имам 5 закупени лампи от али, единствената проблемна беше някакъв Стар, всички SUNове работят от години без грешка.
Никога не бих си взела SUN ot BG, 2-3на цена явно и без гаранция.

# 669
Много благодаря за насоките. Дано да имам късмет с другата. Внимавайте ако решите да купувате от олх, явно има страшни ментета на високи цени!

# 670
  • София
Много благодаря за насоките. Дано да имам късмет с другата. Внимавайте ако решите да купувате от олх, явно има страшни ментета на високи цени!

Винаги съм се чудила на хората, които купуват техника или козметика от OLX, техника и аз съм купувала веднъж, но беше  нов робот за 100лв, при цена от 500лв. в магазина или 350, когато е на промоция.
Лампа на цена 2-3 пъти над реалната е неразбираемо за мен.

За козметика изобщо не говоря, кой знае кой го е отварял, най-вероятно само да го погледне, но знаеш ли..... явно съм гнуслива Sad

# 671
mshoko, ако попаднете на читава лампа от бг сайт, моля споделете, аз също се оглеждам.

И един въпрос - знаете ли някакви хитрини при нанасяне на рядък лак? Сдобих се с един разкошен цвят
Скрит текст:
Разтича се, въпреки че нанасям тънки слоеве.

# 672
Пеквай след всеки нокът 10 сек.

# 673
  • Варна
Susie, мажи с масло, топи в лимон/оцет. Това помага за заздравяване на ноктите. Моите преди също много се чупеха, тогава поставянето на слой гел определено ми помагаше да не се чупят лакирани.
Откакто мажа редовно с масла изобщо не се чупят.

# 674
  • Paris, France
И един въпрос - знаете ли някакви хитрини при нанасяне на рядък лак? Сдобих се с един разкошен цвят
......
Разтича се, въпреки че нанасям тънки слоеве.

Щом се разтича не е нанесен достатъчно тънко. Повечето гел-лакове трябва да прозират на втори слой. Махаш всичко от четката така, че едвам да се движи по базата. Не се блазниш да топиш отново. Колкото иде - толкова, дори цвета да не прилича на крайния. И така 3-4 пъти.

Другото е в хладилник за 15 минути, но пак тече. Гел се слага дебело, гел-лак тънко. Баста.

И аз не разбирам купуващите лампи от олх. От Али идват за 2-3 седмици. На първа страница сме писали какво да се пише на продавача. За парите за една от олха ще си купите две в селото, ще имате резерва и готово. Само първата ми лампа е от Амазон и още работи. Доста лампи съм купила от Али и всичките работят, като Сън1 я ползувам от 4 години.

В Амазон има хубави лампи и лесно ги сменят. Влизате в чата и обяснявате проблема. Връщате лампата и ви връщат парите. С тях си купувате нова. Е, цените са като в олх, но имате Амазон зад гърба си.

Общи условия

Активация на акаунт