Всичко за всички марки гел лакове - 29

• 36 341
  • 816
  •   1
Отговори
# 645

Годива, от ноктите е щом се чупят. Почивка, масло и ще се оправят. Заздравителните също може да правят ноктите чупливи и ги пресушават. По-доволна съм от маслата. И слагай ръкавици като чистиш с препарати! Много пресушават нокти и кожа.

Благодаря ти, Невена - не съм спирала да мажа и кутикулите ми не са били по-нежни и оформени. 👍😁😁 Но търкането беше само с вода и парцал след новопоставени плочки - никакви препарати, но се поувлякох и буквално ги изпилих (счупих). Сега ще ги оставя малко да починат, че аз май скоро не съм била дълго време без гел-лак Simple Smile

И нещо ново поне за мен - взех си някакъв нов заздравител на Микроцел, който беше на промоция с лакочистител без ацетон и арганово масло. Много ми допадат.

# 646
Благодаря ви момичета,но немога да намеря в алиекспрес тези бюти лакове,може ли линк?
🌼

# 647
  • Варна
Благодаря ви момичета,но немога да намеря в алиекспрес тези бюти лакове,може ли линк?
🌼
В момента са спрели доставки за България, затова не ти излизат. Надявам се, че скоро ще се нормализират пратките и ще подновят.

https://a.aliexpress.com/_dXCffhN

# 648
Явно са спрени частично. Аз направих 3 поръчки. 2 от тях са вече на път, напуснали Китай. Едната пък още не е приготвена. Али ще ми върне парите ако доставчика не шипне нещата до няколко дни. Последните са артикули на Борн Прити.

Така е не разбрах къде е това намаление на FOX

# 649
  • Варна
Almira, само този конкретен търговец beautilux  е спрял доставките. Другите не са.

Във фейсбук е промоцията https://www.facebook.com/foxnailsbg/

# 650
Намерих ги в ОЛХ ,поръчах номер 60,64 и 69.
А по-назад  Невена беше написала за бяла подложка, че се слага,може ли да ми разясните защо?
Неоновите не са покривни ли или имат някаква специфика?

# 651
  • Варна
Намерих ги в ОЛХ ,поръчах номер 60,64 и 69.
А по-назад  Невена беше написала за бяла подложка, че се слага,може ли да ми разясните защо?
Неоновите не са покривни ли или имат някаква специфика?
Бяла подложка се слага при слаба покривност , да , но тези на бютилукс покриват даже и с 1 слой и нямат нужда от подложка.
Може ли линк към олх?

# 652
Здравейте момичета Flowers Hibiscus
аз съм начинаеща с гел лака , от около два месеца си правя ноктите сама .
Много го харесвам и след няколко видеоурока и четене тук , резултатите са много по - добри!
Ноктите ми не са много дълги и винаги са били тънки и огъващи се, особено на безименните пръсти.
 С лака държат повече, но след поредното му махане , не можах да опазя два нокътя и те се счупиха. Sad
Мисля си, дали да не пробвам с един тънък пласт изграждащ гел върху нокъта? Притеснява ме, че това чудо се маха много по-трудно и като реша да сменям лака, как ще станат нещата?
Какви са правилните стъпки на нанасяне, ултрабонд,база,изградащ гел.пак база,лак,2-ри лак,топ?
Втората база необходима ли е?
При изграждане с гел може ли да се направи лаково каре ,за по- бързо сваляне?

# 653
Цитат
Бяла подложка се слага при слаба покривност , да , но тези на бютилукс покриват даже и с 1 слой и нямат нужда от подложка.
Може ли линк към олх?
https://www.olx.bg/ad/new-gel-lak-beautilux-10ml-obezmaslitel-ka … D655-ID88HIm.html
kristin@, заповядай 🙂 Дамата предлага и други продукти на марката.

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 12:25 от TedKara

# 654
  • Варна
Здравейте момичета Flowers Hibiscus
аз съм начинаеща с гел лака , от около два месеца си правя ноктите сама .
Много го харесвам и след няколко видеоурока и четене тук , резултатите са много по - добри!
Ноктите ми не са много дълги и винаги са били тънки и огъващи се, особено на безименните пръсти.
 С лака държат повече, но след поредното му махане , не можах да опазя два нокътя и те се счупиха. Sad
Мисля си, дали да не пробвам с един тънък пласт изграждащ гел върху нокъта? Притеснява ме, че това чудо се маха много по-трудно и като реша да сменям лака, как ще станат нещата?
Какви са правилните стъпки на нанасяне, ултрабонд,база,изградащ гел.пак база,лак,2-ри лак,топ?
Втората база необходима ли е?
При изграждане с гел може ли да се направи лаково каре ,за по- бързо сваляне?

Кога се счупиха ноктите? Докато бяха лакирани или след свалянето на лака? Ако е второто изграждащия гел няма да помогне. Ако са се счупили лакирани би могла да ползваш ултрабонд или гел в бутилка първото над база второто над цвят.

# 655
Да ,същия линк е от който писах на дамата.
Обаче ми е отговорила ,че ги няма налични и очаква доставка .

# 656
Момичета може ли да ме насочите към марка неонови цветове?
Търся точно такъв цвят
Скрит текст:
https://www.facebook.com/111132023691452/posts/159348715536449/
Марката е доста добра за цената си! Ето сайта:
https://manicurezone.com/category/gel-lak/
А това е неон 5 на мой нокът, само дето не се сетих да сложа подложка.

# 657
  • Paris, France
Сюзи, не те съветвам да се занимаваш с изграждане преди да се снабдиш с електрическа пила (с две посоки) и с необходимите приставки. С обикновена пила много трудно се поправя протекло под кожа без да се разрани и окървави кожата.

След изграждането се маха лепкавия слой и се оформя с пила ако е криво, протекло. Награоява се цялата повърхност на  гела, ако е лъскав, някои седят матови. Това може и да не се прави ако се тегли един слой база, но от късната повърхност повечето бази бягат. След това се лакира.

Може каре. Аз без каре не слагам нищичко на нокът и се чудя как съм могла да си скапвам ноктите без него. Изисквам го като ида в салон и ако намерят идеята за налудничава си тръгвам. Нося си мои продукти

Ако покритието е дебело и с твърд гел или акрил не е добре да се отлепя цялото, директно. Изпилва се дебелото в средата и останалото се кисне в гореща вода и чак тогава се отлепя. Това ако си с белеща се база.

Можеш да изградиш с двойни форми, но пак трябва да се оформи с електрическа пила. Тогава няма пилене по повърхноста, извън матиране за да държи лака.

# 658
Невена, защо си причинявяш ходенето в салон? 😀 би ли ми припомнила как се слагат лимона и оцета на главата, преди или след шампоана?
Аз от престоя в къщи си счупих маса нокти, невимателна съм и чопля, сега почивам от лак и се боря да възстановя щетите.

# 659
  • Paris, France
Ходя в салон, защото нямам въображение и не съм способна да си направя маникюр с декорации като тези, които виждам в темата. Аз се лакирам с един цвят лак на всички нокти и това е. Не мога да направя дъга, френски, да си залепя ленти, лепенки, ваденки, да вградя сухи цветя, риби в аквариум, да си направя стилет, едж. За декорациите и циганийки ходя и рядко.

Оцет слагам със спринцовка, затоплен, може и в микровълнова, но леко, преди миене, чакам 10 минути и измивам обилно с вода, слагам 2 пъти алкален шампоан и отмивам и реша. Изсушава косата, обаче.

Ако косата е къдрава, гъста, не е лъскава се слага балсам.

С вода и лимон се полива след сапун или алкален шампоан за да се реши по-лесно и да е лъскава и здрава.

Общи условия

Активация на акаунт