COVID-19 - Предпазване - маски, дезинфектанти и други

• 184 933
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 915
По принцип спортните екипировки са дишащи за да може да се изпарява влагата.При каране на ски човек бая загрява, може и да се изпотиш, хубавата екипировка те държи сух.
Мисля, че през мембрана ще се диша трудно. Лесно можеш да го провериш без да режеш якето.

# 916
Благодаря за прането и иморесана

# 917
  • Somewhere far away
Най много съм разочарована че ебаг вече не правят доставки. или правят но в определени часове. чакам от два дни да се освоободи слот.

# 918
Има ли някъде по аптеките спирт в София? Някой да знае нещо? Моят е на привършване.
Прочетох, че спирт за горене не бива да се ползва, майката на мъжа ми му връчила цяла бутилка и той днес си го ползва...ще побеснея. https://www.infoz.bg/bulgaria/6840-spirt-za-gorene-dezinfektsia

# 919
Одеколон Тройной все още се намира. Но не се задълбочавайте толкова със спирта, вършат работа и други почистващи препарати като не е задължително да са на спиртна основа.

# 920
  • Somewhere far away
Аз чистя с алкохол.

# 921
  • София
Ми.. да, пак е нещо със спирт. Също се заредих с две бутилки водка, като свърша спирта ще мина на водката, а след това на сапун , вода и кърпа.

# 922
Ама то хубаво алкохол, но нали казаха спирта да е поне 60-70 градуса. Кой е тоя алкохол, който е толкова силен? Не ме питайте за линк за това инфо, идея си нямам, и тук го четох и по разни клипчета го гледах и т.н. Не знам колко е достоверно.

# 923
По-голямата част от промишлено произвеждания концентриран алкохол наистина е 40гр., но съм срещал макар и по-рядко такива с по-силно алкохолно съдържание достигащо 60гр. колкото са и най-силните преварки на домашно приготвените ракии. 60гр. вече би трябвало да е достатъчно силно за целта. Съмнявам се обаче 60гр. водка да може да се намери по-лесно от 70 гр. спирт.
Скрит текст:

# 924
https://sopharmacy.bg/page/8/dostavka.html

Тук имало .... казаха по-назад в темата.

# 925
Има ли някъде по аптеките спирт в София? Някой да знае нещо? Моят е на привършване.
Прочетох, че спирт за горене не бива да се ползва, майката на мъжа ми му връчила цяла бутилка и той днес си го ползва...ще побеснея. https://www.infoz.bg/bulgaria/6840-spirt-za-gorene-dezinfektsia
Не бесней и аз ползвам метанол, отровен е да го пиеш. Ако не се мажеш с него, а го ползваш на един памук да обеззаразиш дръжки на врати, ключове за осветление и такива неща, нищо няма да ти стане. Нито изпаренията ще са толкова много, нито през пръстите ти ще проникне такова количество, че да те застраши.

# 926
  • гр. София
С доместос става ли да се бършат дръжките.

# 927
а с какво мога да дезинфекцирам дървен под? стълбището ми е дървено,сложила съм ваничка за дезинфекция на подметките на обувките,но как да почиствам дървения под?

# 928
Доместос на хлорна основа ли беше?

# 929
  • гр. София
Доместос на хлорна основа ли беше?
Да.

Общи условия

Активация на акаунт