COVID-19 - Предпазване - маски, дезинфектанти и други

• 187 370
  • 3 135
  •   1
Отговори
# 2 955
  • София
Аз си взех озонатор. Озонирам стаята за половин час, когато излезем от нея. Така съм сигурна , че всичко живо в стаята е умряло.
Какъв озонатор?

И мъжът ми взе озонатор. И го пускаше редовно. И пак всички се изпоразболяхме.
Сега събира прах в дрешника.

# 2 956
Аз си взех озонатор. Озонирам стаята за половин час, когато излезем от нея. Така съм сигурна , че всичко живо в стаята е умряло.
Какъв озонатор?

А аз си мислех, че благодарение на него сме се спасили, когато дъщеря ми беше болна:smile:
А то може и късмет да сме извадили

# 2 957
  • София
Какъв озонатор?

А аз си мислех, че благодарение на него сме се спасили, когато дъщеря ми беше болна:smile:
А то може и късмет да сме извадили

Ами може и да е помогнал. Все пак зараза може да се хване отвън, какво като е дезинфекцирана къщата. Затова пък може да е бил от полза за тези, които са били карантинирани вкъщи с друг болен от семейството.

# 2 958
  • Deutschland/HE
Здравейте,
търся FFP2 маска за тийнейджър, но с по-дребно лице и стандартните не му прилепват изобщо. Благодаря!

# 2 959
  • Пловдив
Здравейте,
търся FFP2 маска за тийнейджър, но с по-дребно лице и стандартните не му прилепват изобщо. Благодаря!

В Со Фармаси има два вида еднократни ффп2. Единият вид според мен са по-стегнати от другите, тъй като връзките им са по-къси. Те са с нещо сиво като надпис върху самата маска. В прозрачни малки пликове са и нямат никаква листовка вътре, това ги отличава от другия вид. По-скъпички са обаче, към 3,60 са.

# 2 960
Може и много кратна от air leaf  ако още продават

# 2 961
  • Deutschland/HE
Благодаря много! Ще опитаме този вариант.

# 2 962
Колибри, аз съм с дребно лице и стандартните маски не прилепват. Свързвам отзад наушниците с кукичка за перде (от всяка кинкалерия, Бриколаж, Практикер, Хоуммакс...). Така маската се изопва и луфтовете се обират.

# 2 963
  • Deutschland/HE
А дали ще е удобно за момче, няма как да го скрие под косата.

# 2 964
  • София
А дали ще е удобно за момче, няма как да го скрие под косата.
Не виждам защо да го крие под косата дори и да е момиче, все пак цяла маска има на лицето си, за какво е да се крие задната част? Продават се най-различни аксесоари, които стоят отзад, а краищата на маската се захващт за държача. Напиши в гугъл "Държач за предпазна маска" - да не пускам линк, че да не кажат, че е реклама на някой сайт.

# 2 965
Освен бели кукички, има и кафяви. Ако пазите окачки за коледни играчки - те са безцветни или зелени. Изобщо има варианти за стесняване на маската. Може просто да се върже клуп в края на наушника, но така тежестта от разтягането пада върху ушите и създава дискомфорт (ако се носи продължително време)..

# 2 966
  • Deutschland/HE
Шарлот, благодаря много за идеите Simple Smile

# 2 967
Подкъсява се ластика дали с рязане или да се завърже ... никаква философия.

# 2 968
Здравейте! Някаква идея за намаляване на риска от заразяване при посещение на зъболекар?

# 2 969
  • София
Здравейте! Някаква идея за намаляване на риска от заразяване при посещение на зъболекар?
Без посещение? Joy Иначе сериозно - не ближете пода, стените и дръжките на вратите, не си слагайте ръцете в устата. Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт