Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 64

• 44 982
  • 790
  •   1
Отговори
# 495
princes86, във Варна си имаме две онко болници:
онко болницата
онко в Терапията .
Във Варненското Сити мисля, че няма онко.
Хистологията я изпращате\носите при Попова-Плевен.
За химията и лъчето не ми е идвало на акъла да ходя при други да се консултирам. Каквото казаха от комисията - това направих.
Все пак са 5 доктора там.
12341234, с тях може да направи консулт за операцията .

Добре де хора не ми е ясно.
Ако комисията(5лекаря)  каже химия, а друга 1 каже , че няма нужда. Какво правите ?

# 496
онко болницата
онко в Терапията .
За химията и лъчето не ми е идвало на акъла да ходя при други да се консултирам. Каквото казаха от комисията - това направих.

Ако комисията(5лекаря)  каже химия, а друга 1 каже , че няма нужда. Какво правите ?
     Да, да разбрах, че ще търсят консулт само за терапията. Аз съм оперирана от д-р Белинов и химията и лъчето ги правих към онкологията в Аспарухово и съм доволна.

# 497
онко болницата
онко в Терапията .

Да, да разбрах, че ще търсят консулт само за терапията. Аз съм оперирана от д-р Белинов и химията и лъчето ги правих към онкологията в Аспарухово и съм доволна.

Да ви кажа честно, тепърва ще се ориентираме. Незнам и аз къде и какво, явно налучквам където каквото съм прочела. Варна ни е наблизо, ще търсим второ мнение от там. Благодаря ви за споделените имена, ще ги имаме предвид.
Сега нека мине операцията и да излезе хистологията след това...
Благодаря ви още веднъж!!!

# 498
  • София
ionzityyy,аз работя в аптека в София и имаме 6 ампули Зофран.

# 499
  • София
ionzityyy аз имам останали  3 таблетки ще ти ги изпратя, ако искаш, не са много, но...

# 500
  • България
ionzityyy,аз работя в аптека в София и имаме 6 ампули Зофран.

В коя аптека работите и може ли да се вземат със снимана рецепта? От Русе съм, но мога да пратя някой да дойде да ги вземе. Ако не мога да изпратя рецептата по някоя куриерска фирма.
Благодаря много за съдействието. Таблетки имам. Успях да намеря, а ампулите казаха да се вземат и да се носят да ги поставят преди терапията доколкото разбрах. Може да е и по време на, не съм много сигурна, но там нямат, трябва сама да си ги осигуря.

# 501
  • София
Досега ме съм чула в някоя болница да провеждат химиотерапия и да нямат Зофран. Дали е заради извънредното положение. Поинтересувай се , ако си е практика, бих сменила болницата.

# 502
  • България
Досега ме съм чула в някоя болница да провеждат химиотерапия и да нямат Зофран. Дали е заради извънредното положение.
 се , ако си е практика, бих сменила болницата.

Това което разбрах , от "дочуване" е че в момента е дефицит и не се дава на всеки... пази се за по важни клечки. Колко е достоверно не знам но е факт че отказаха. Дали нямат наистина не знам, казаха да си нося.

# 503
Много съм се спекла от 3-4 дни.
Изведнъж до ареолата ми се появиха 3-4 топченца около 3-4 мм.
Направо ще откача .
Утре съм на преглед така или иначе , но много се притеснявам.
Като ги хвана и дръпна с кожата си се надигат . Скриват се понякога ....
Оф, не мога да се зарадвам даже , че имам 6 на държавния практически изпит 😢

# 504
  • assenovgrad
За съжаление май наистина нямат Зофран. Моя позната е на химиотерапия - вече направи три вливки - в болницата не и слагат Зофран, а Деган. Казали са и за в къщи да си купи Зофран.

# 505
  • София
ionzityy,писах ти на лични.

DZ,не мисли най-лошото!Стискам палци да е нещо безобидно!

Аз съм болна. Имам Т и всичко ме боли.

# 506
Мерси, Зори!
Дано да е настинка при теб Sad

# 507
ДЗ, всичко да е наред и ще е!
Зори, бързо да минава!

# 508
Зори, дано да е  настинка да кажа и аз!
Аз, също тия дни си намерих едно топченце, над оперираното- седи твърдо, не ме боли, 4-5 мм в диаметър е.....,, но откак го забелязах познайте какви мисли ми минават. Утре съм на херцептин, не знам дали е точно работа на онколога да го гледа( май трябва хирурга), но пък ще му го покажа, да видим ако трябва да ме праща на някаква диагностика, че така се не спи спокойно...DZ, дано да е  нещо безобидно и при теб!

# 509
DZ,
в повечето случаи не става въпрос една комисия да препоръча химия, а друга не. Обикновено терапиите са много различни. Много сме коментирали, че Сити е тежката артилерия и дават много, за да се застраховат. Надежда и Сердика са по-лайт вариант. Токуда за мен са с най-добрата премедикация и средно тежка химия. Онкологията не искам да коментирам, проф Куртева след много скъп преглед ми назначи лечение по стандартите отпреди 20 години, както се оказа при второто мнение....И човек избира кой вариант му е ок.
Зори, дано е настинка! Hug
Много здраве на всички! Heart

Общи условия

Активация на акаунт