💖"Един за друг"💖 - сезон 1, тема 2

• 39 003
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Момчил и Веселка се справиха много добре, но бяха първи и бяха прецизни. Много е дразнещо това, че правилата не са еднакви за всички.
А за хола, по-добре сами в каравана, отколкото всеки да минава, докато спиш. Явно е топло в караваната, по-тясно е, но и в хола няма легла, баня няма и на двете места, така че по-добре уединение.

# 76
Сякаш правилата се пишат "в движение". Така остава впечатление, че не са много честни. Аз мислех, че след като Ветка и Янчо напуснаха, няма да има елиминации първата седмица, но уви, имаше.
С кексовете, както вече отбелязахте, имаше доста несправедливости. Освен, че всички двойки гледаха конкурентите, Емо постоянно вкарваше някакви психо атаки - и сега ако не сте по-бързи от Еди кой си, ще стане Еди що си...🙄 Абе, остави хората да си изиграят играта, какво само им тестваш психиката.

# 77
  • Велико Търново
Хайде, да речем, че в случая резултатът на Момчил и Веселка не е бил добър заради това, че те бяха първи. Въпреки че даже и да не бяха, едва ли щяха да се представят кой знае колко по-добре. Факт е обаче, че имаше по-зле представили се двойки от тези на "най-едрите". Така че "шегичката" съвсем не беше на място.
А неравнопоставеността между двойки, че е дразнеща, няма спор.
В предната си публикация не го написах, но тук вече няма да пропусна - след като не разясниха регламента в началото, имам усещането, че са го измисляли "в ход". Независимо от това, че да тръгнат съвсем на сляпо, без да знаят какво ще се случва, хич не ми се иска да мисля. Просто действията, които виждаме, ме карат да мисля обратното.
butterfly_🦋 ме е изпреварила, но това показва, че се заформя някакво не-единично мнение.
"Тестването на психиката" е част от сценария и от играта, не му обръщам внимание чак толкова. Той и със спринцовката с "упойка" искаше да прилъже мъжете, ама...

# 78
  • София
Огромна е разликата дали ще счукаш внимателно яйцата, как ще изсипваш продуктите, някои мятаха вътре опаковки и черупки. Не помня Веселка и Момчил колко прецизни бяха точно, но ако човек е точен, ще се забави и с минута отгоре. Видяхме, че бавенето на някое действие води до въртене.
Аз от тази игра нищо не можах да разбера кой в какво физическо състояние е, въобще не са тествали игрите, както трябва. Единствено се видя, че Мартин и Анселита наистина са в добра форма и че никой не е за подценяване.

# 79
pepi_r , Божидара наистина им показваше добре, но на нас май само задните ѝ части, което не беше много добро решение.

# 80
Да, не е добро решение, защото ето вижда се, зрителите са различни. Не може всички да са слаби като Анселита или Веселка, масово жените /раждали или не/ са с повече килограми. Честно казано въобще не обърнах внимание на "бутовете ѝ", а ми направи впечатление това, че прави упражнения и то редовно, т.е. се грижи за себе си. Самата тя си знае, че е дебела и не ѝ харесва този факт, но явно има други фактори, поради които не може да отслабне.

# 81
  • София
От жените Божидара най-много ми харесва. Мариета не я харесвам, но не мога да съм сигурна дали не е решила да помогне на Димитър, просто защото ѝ е станало жал, примерно. Все пак не я познаваме. Доротея и Димитър - някак си ми е тъжно за тях, с друг манталитет и разбиране са, по-свити...

# 82
От жените Божидара най-много ми харесва.

Кáжи честно?
Да, интелигентна е, точно описва ситуациите. Ама да не ти е вкъщи...  Отвсякъде си личи, че обича да се налага, че обича нейната дума да се чува и не приема чуждо мнение. Тръгнете ли с такава компания някъде на почивка, на екскурзия и т.н., майко, майкоо.... Щи ви каже просто какъв е планът и оттук нататък ви остава само да се съгласите Grinning  А представям си какво е да си син/дъщеря или съпруг на такава властна жена

# 83
Ама чакай сега. За всяка тенджера си има похлупак. Ако и двамата в една къща са налагащи се, доникъде няма да стигнат. Така като го гледам мъжът ѝ, не му пречи, че жена му говори и определя правилата. Послушен е. Има и такива мъже - не поемат инициатива и са изпълнителни. Дори бих казала, че има много такива мъже, които все чакат някой да вземе решение вместо тях. Жената е много оправна, сече ѝ пипето, премисля ги нещата и действа. Има си ѝ мъж, който ѝ върви по гайдата. Ако Божидара е чак толкова лоша, със сигурност ще ѝ се отсеят приятелите, но пък тези, които ѝ останат, ще са такива, които нямат нищо против нейните мнения и дейстия. Не бих я нарекла властна жена, защото тя со кротце, со благо си действа.

# 84
Мдам..."со малко кютек".

И на мен не ми допада Божидара, а мъжът ѝ е тотален пример за чехъл , не харесвам и такива мъже. Ама хора разни...

# 85
Мдам..."со малко кютек".

И на мен не ми допада Божидара, а мъжът ѝ е тотален пример за чехъл , не харесвам и такива мъже. Ама хора разни...

Точно. Мъжът трябва да си тежи на мястото. Егати авторитета иначе...

# 86
Аз, да ви питам,
(все чаках, детективите от форума да разучат, ама засега никой, не го е споменал),
в 1 епизод, като ги представяха, казаха(сега в нова, където пише за двойките, това го няма),
че на Божидара, или беше Симона(тогава не запохних, коя, коя е, но беше на една от двете)
мъжа й е написал две книги.
Знаете ли кои са, на каква тематика?
И кой, от двамата беше?

# 87
Изгледах визитките и на двете, и нито една от двойките не казва такова нещо. Деян е адвокат, а Велислав работи в склад.

П.П. сега се сетих - да не би да са го казали, там в онази игра където си казваха 1 лъжа, 2 истини, или обратното /което беше пак идея на умната Божидара Wink/. Да не е било пък лъжа това за двете книги...

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 11:16 от pepi_r

# 88
Викаш, по-добре да се омъжиш за човек, написал 2 книги, отколкото такъв, дето работи в склад, нали?  Wink

# 89
Разглеждах профила на Божидара и Деян и мернах нещо, свързанл с книга, написана от Деян.

Общи условия

Активация на акаунт