Отговори
# 150
здравейте,мен изобшо не ме марзи да правя секс,даже обратно-постоянно ми се иска,но мажа ми май се шашка и не му се иска колкото преди

# 151
Сега взех да се замислям, че ако родя живот и здраве по-рано от термина, т.е. през декември няма да ме хване новия закон за майчинството. Sad Кофти. Аз се радвам на това увеличение, защото дохода ми си остава почти същия, и ще мога да си гледам спокойно детето. Абе, да сме живи и здрави. Каквото стане.

# 152
  • София; Дружбето
Хваща , заварено положение е до колкото разбрах.

# 153
  • София
 Shocked Shocked Shocked
Е, стига де! Аз като ще родя края на декември, не ме ли хваща?  Cry Cry Cry

# 154
Zавареното положение е : всички, родили през 2006, и на които болничният от 135 дни не е изтекъл към 01/01/2007, ще могат да се възползват от новите промени.

Това прочетох в една друга тема по въпроса, т.е., Клеми, хваща те Grinning

# 155
Браво, Анджелина, камък ми падна от сърцето! Laughing

# 156
  • София
Уф....супер!   bouquet

# 157
Здравейте мами!
Днес видях на сутиена си жълтеникаво кръгче, това е коластра ли е или какво? На вас случвало ли ви се е?

# 158
  • София
Коластра е, да.

# 159
Ох, а като го видях първоначално се стреснах  #Crazy

# 160
  • Варна
 Здравейте всички!!! Flutter

Като Ви оставих последния път бяхме все още на предната тема... Тук на работа от известно време е пълна лудница  #Cussing out  #2gunfire #Cussing out Надявам се  да се поуспокои вече!!!
 Praynig, че ако продължава така не знам как ще искама до 25.октомври. Поне така съм обещала тук.... Tired
 Не мога да сваря да прочета всичко, честито на появилите се девойки и мъже- само така!!! С всеки следващ ден- все повече!!! Добре дошли и на новодошлите майчета!

# 161
Ним така си е все някой ще ме прегледа - проблема е че в поликлиниката са 3-ма гинеколози - 2-ма са в отпуска  до понеделник, а 3-тият (моят) - в болница. В понеделник ще ходя да видя как ще се оправят нещата а и нали ще искам болнични....

# 162
  • София
Сложих в албума моите първи покупки за бебо!

# 163
  • София; Дружбето
Много са сладки Simple Smile Аз накупувах сичко в бяло, че нали незнам пола, само гащеризоните ще са цветни в началото Crazy.

# 164
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Здравейте отново мами,
Докато ме нямало,вие и нова темичка сте си спретнали,та ме заболя главата да ви чета,ей Crazy

Много се радвам,че парламента прие новите промени,което показва,че протеста ни не е бил напразен  Grinning Grinning Grinning

И аз се зачудих,дали ще ме хване,но щом е заварено положение,доволна съм Grinning

Относно секса,и при първата бременност и сега ,си правим секс,когато искаме,и се радвам че мъжът ми няма притеснения Crazy Надявам се и сега да можем да си правим почти до последно,мисля си че ми се отразява добре цялостното състояние Mr. Green

Ние още сме на морето, и не съм виждала бебчо от повече от месец,та малко съм се запритеснила Sad Във вторник съм на видеозон в Бургас, и се надявам бебчо да се представи добре,че последният път го събудихме, и не беше особено доволен от този факт Laughing Така лудо подскачаше,все едно е на батутче,голям смях падна Laughing Laughing

Я да ви питам,къде мога да разгледам идеи за имена,че този път нещо съм го закъсала newsm78 С Алекс бях наясно с името му почти от самото начало,но този път,тцъ ooooh!
То и вие може да ми дадете идейка,за мъжко име / за момиченце съм го измислила Laughing Laughing/, което да започва с Нед.......????????

Общи условия

Активация на акаунт