Zebra – съвършеният избор за добра хигиена

• 19 275
  • 766
  •   1
Отговори
# 450
Аз  много често си мия ръцете, а когато има грип или съм болна още по- често. За мен хигиената е приоритет. Без значение е  дали е течен или твърд сапуна. Винаги след измиване си подсушавам добре ръцете.

# 451
  • Ямбол
Много често си мия ръцете, като се старая да го правя прецизно. Използвам течен или твърд, антибактериален сапун.

# 452
Мия ръцете си често и продължително. Използвам  обикновено течен сапун. Подсушавам  ги с еднократни хартиени кърпи.

# 453
Мия ръцете много често, със сапун  и ги сапунисвам минимум 20 сек.и задължително с ръкавици през деня!

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 10:34 от vili123

# 454
Да, мия си много често ръцете през около 15-20 мин., но не винаги спазвам правилото за 20-30 сек.

# 455
Много често мия ръцете си, по навик постоянно и спазвам правилото да ги сапунисвам 20 – 30 секунди, но ползвам течен антибактериален сапун.

# 456
Мия си често ръцете,но не засичам колко ги сапунисвам,но това зависи с какво си се изцапал,ако е с пчелен восък пада яко търкане.

# 457
Мия ги колкото е нужно, не съм броила. Гледам да е по - продължително. Разчитам и на антибактериален гел за ръце.

# 458
Вече мия ръцете си доста често, но честно казано рядко успявам да спазя правилото за сапунисване 20-30 сек.

# 459
  • София
Здравейте! Мия ръцете си над 10 пъти на ден и се старая да спазвам правилото за 20-30 секунди сапунисване.
Бъдете здрави!

# 460
Мия ръцете си често, защото работя с много хора и искам да бъда здрава и чиста. Задължително сапунисвам обилно и след това подсушавам Simple Smile

# 461
Много често ги мия. Доскоро твърд сапун ползвах само след като
съм била навън. Сега при всяко миене и мисля, че ми се налага повече от 10 пъти.
И да около 20 секунди и старателно подсушаване след това.

# 462
„Колко често миете ръцете си и спазвате ли правилото да ги сапунисвате 20 – 30 секунди?“
Мия ръцете си 15-20 пъти на ден,старая се да спазвам правилото, но понякога бързам...

# 463
Често си  мия ръцете над 20 пъти на ден,старая се да спазвам правилото, хигиена но не засичам колко ги сапунисвам.

# 464
Мия ръцете си толкова често ,колкото ми е възможно през деня.предимно с течен сапун и се старая да обтрия всички места и между пръстите.

Общи условия

Активация на акаунт