Zebra – съвършеният избор за добра хигиена

• 19 077
  • 766
  •   1
Отговори
# 690
Споделете ни като коментар в темата „Колко често миете ръцете си и спазвате ли правилото да ги сапунисвате 20 – 30 секунди?"
Много често. Постоянно имам чувството, че ръцете ми са мръсни. Ям вафла, пия кафе, скубя си веждите, след всяко нещо, което правя се мия. Не знам дали е добре, но за ръцете ми не е, напукани са, виждам ги, но ми е навик.

Новият ни въпрос към вас е: „Какви са основните хигиенни правила, на които учите децата си?“
На всичко, трябва да се мие и да е чист.

# 691
Да си мие лицето като стане от сън, ръцете - преди хранене, след тоалетна, като се прибере от вън, както и като се изцапа, да се преоблече с домашни обувки /чехли/ и дрехи, носените - за пране, зъбите сутрин и вечер, всяка вечер - душ, не се пипа нищо на вън - по точно само необходимото, да почиства и забърсва след себе си.........

# 692
  • София
Миене, миене и пак миене. И най-омразното ми - да не се лапат ръцете, там е голямата борба.

# 693
  • София
Уча ги да си мият редовно ръцете и лицето, също и всекидневното миене на зъбките и къпане.

# 694
Миене на ръце, лице, зъби сутрин,преди ядене, след тоалетна, след игра навън. Вечер задължително душ. Не съм привърженичка на свръх чистотата, но елементарните хигиенни правила държа да се спазват.

# 695
Миене на ръце  и взимане на душ, смяна на дрехите всеки ден , проветряване на стаята .

# 696
  • русе
Миене на ръцете редовно и преобличане с домашни дрехи след всяко излизане на вън.

# 697
Редовно миене на ръце, миене на зъби сутрин и вечер, смяна на дрехи за вкъщи и дрехи за навън.

# 698
Миене на лицето сутрин. Миене на зъбките сутрин и вечер. Миене на ръцете след всяко излизане навън,  преди и след хранене. Проветряване на стаята. След всяко излизане навън се сменят дрехите. Къпане вечер.

# 699
Вкъщи учим нашите деца да мият ръцете си винаги след игра. Беше трудно да ги научим как да го правят правилно, но след като успяхме, вече дори го  правят и сами- бяз да им напомняме.

# 700
Детето ми е още малко, но трябва да се учат да се къпят всяка вечер и да си мият зъбите сутрин и вечер. Както и ръцете след тоалетна и преди хранене.

# 701
На всички хигиенни навици. Редовно миене на ръце, зъби, лице, преобличане след всяко излизане навън и редовно къпане.

# 702
Уча я редовно да си мие ръцете и зъбите преди лягане.

# 703
За момента дъщеря ми я уча да не пълзи към коша за боклук и да не се изправя на него.

# 704
Миене на зъбките два пъти дневно , миене на ръцете преди всяко хранене и след излизане навън, дезинфекция на ръцете когато е бил в магазин или на разходка!

Общи условия

Активация на акаунт