Американски колеж - деветнадесета тема

• 49 772
  • 786
  •   1
Отговори
# 60
  • sofia
Здравейте! Дали някой има поглед как се отнасят като трудност пробните изпити на Лого 3 към реалния изпит на колежа. Видях, че в този център са няколко напуснали преподаватели от колежа, които са били там обаче преди  повече от 10 години. Всъщност на каква основа правят пробния изпит и има ли общо с изпита в колежа? Благодаря!

# 61
  • София
Преди 4 г., при моя син показаха съвсем реални резултати, колкото на пробните, толкова и на изпита. То пък взе, че му стигна...

# 62
  • На топло в неговото сърце.
Моя също, но есето миналата година беше....

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 17:17 от denissa22

# 63
Здравейте! Дали някой има поглед как се отнасят като трудност пробните изпити на Лого 3 към реалния изпит на колежа. Видях, че в този център са няколко напуснали преподаватели от колежа, които са били там обаче преди  повече от 10 години. Всъщност на каква основа правят пробния изпит и има ли общо с изпита в колежа? Благодаря!
От това, което са споделили познати с кандидатствали деца - най-различно се съотнасят Nerd
Тоест - никак Satisfied
Което е и логично, тъй като средните, максималните и минималните приемни резултати от изпитите на АК в различни години не съвпадат помежду си.

На Ваше място не бих вадил нито позитивни, нито негативни изводи от каквито и да било изпити.

# 64
  • София
Резултатите на дъщеря ми на ПИ в Лого-3 не са блестящи, за това тайно се надявам да са по-трудни от тези за АК

# 65
Защо искате лесни изпити? Лесен изпит е лесен за всеки, не носи никакви позитиви. На мен пък много ми харесва, че на АК изпитът не е лесен или по-точно нерешим за времето и се иска съобразителност. Дано така си се запази, нищо, че и на моето ще му е трудно.

# 66
А дават ли пак разбивка на общия резултат по 5-те модула като в Лого-3? Или е само общо от тестовете и есе? (Спомням си от предни теми, че се споделяха точките от есето, та затова предполагам, че реултатът му е известен или?)

# 67
На мен в Лого ми казаха: брой явили се момичета; резултат на детето ми от всеки един от модулите; място сред момичетата на всеки един от модулите; общ резултат и крайно място сред момичетата от целия пробен изпит. Останах много доволна от изчерпателната информация.

# 68
И при нас беше така,но на есето той изобщо не е улучил тезата явно защото при нас то е слабото като проценти.

# 69
Да се чудиш и маеш как преди почти 30 години се е кандидатствало в АК?
Не е имало ни Лого, ни Магнет, ни Хасъмска да ги подготвя децата. Нито пък пробни изпити за да потренират или пък да се ориентират загрижените родители как се справя чадото.
Да не говорим, че даже и форум бгмама не е имало. Smile

# 70
Е,Фран така е, но времената са много, много различни!

# 71
Преди две години големият ми син ходи на пробните изпити в Лого 3 и имаше сходни резултати с тези, които получи на истинския изпит. Особено есето - никаква изненада. Малкият също показва добри резултати на пробните, но съм убедена, че не трябва да се правят изводи от това. За мен идеята на пробните изпити е свикването с формата на изпита.

# 72
  • София
Някои от нас не са си родили продиджита и при тях успехите се постигат с труд и по-добри учители.

# 73
А дават ли пак разбивка на общия резултат по 5-те модула като в Лого-3? Или е само общо от тестовете и есе? (Спомням си от предни теми, че се споделяха точките от есето, та затова предполагам, че реултатът му е известен или?)

ТришаР, резултатите от истинския изпит, които виждаш, са общо на 4-те тестови варианта в процент и на есето в процент.

# 74
На мен в Лого ми казаха: брой явили се момичета; резултат на детето ми от всеки един от модулите; място сред момичетата на всеки един от модулите; общ резултат и крайно място сред момичетата от целия пробен изпит. Останах много доволна от изчерпателната информация.
На мъжа ми са се обаждали и не са му дали информация за класиране по модули, казали са само точките по модули и общо място сред момчетата. Да сравним дали и на пробните е съотношението е като на записалите се за изпит. На първия май бяха 55, сега на този на 3-ти март - 66 момчета са били.

Общи условия

Активация на акаунт