Американски колеж - деветнадесета тема

• 48 951
  • 786
  •   1
Отговори
# 735
Ако не кажете кой номер резерва сте, няма как да разберем дали сте приети. Всички след номер 100 са резерва, но записват до 120тия на "първо класиране".

"След публикуване на резултатите, първите 110 момчета и 110 момичета получават покани за записване"

Страшно много деца няма да се запишат обаче, така че имат шанс и доста от резервите. Например, даже момиче на място между 30 и 40 (не от СМГ) няма да се запише.

Някой може ли да ми каже, ако знае:

- "място в класирането" по пол ли го дават?

- миналата година как се е развило - колко е била границата на % "Краен резултат" и до колко е стигнало реално при окончателното приемане (за момичета и момчета)?

# 736
  • София
Моля за извинение всички майки, чиито деца са класирани между 110 и 120 място, че внесох объркване с числото "120".

Аз самата преди години, защото синът ми беше 92ри, при официален прием 80 момчета/80 момичета, не можах да разбера статуса му на "резерва", и се обадих в Колежа по телефона да питам.

;;;
По пол е класирането.

# 737
  • Бургас
Момиче, резерва, 186. На съчинението е с 8%, на теста: 41.27%. Общ резултат: 49.27%. Според мен няма никакви шансове. Важното е, че пробва. И все пак съм доволна, защото не е ходила на нито един урок.

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 11:36 от LaDiDa

# 738
  • София
Моят младеж с 2.50 на съчинение, но приет. Сега ще пада мислене.

Преди време моят имаше 5.5 и не вярвах, че изобщо пишат по-нисък резултат. Smile
Поздравления! И успех!

# 739
  • софия
място в класирането е по пол

# 740
  • софия
Честито на приетите деца!
Ние оставаме да стискаме палци да бъдем поканени Simple Smile

# 741
краен резултат 62.12% момче, място 37 Simple Smile
Сега започва голямото мислене при нас, но решаващо ще е намалението на таксата, т.к не сме от София

# 742
  • софия
Звънче, имате реален шанс.
Наистина тази година са високи резултатите. 60 % на 85-то място е уау положеие. Преди три години на 70 място процента беше 47. Но тогава масово децата излизаха с пребледнели лица и репликата "много трудно беше"

Мария77? Къде изчезна? предполагам че радостта ги е завъртяла по телефони и разговори с близки...

# 743
  • Sofia
и ние сме в резервите... ако е по пол - нямаме шанс...

Хей, честито на печелившите! Желая ви още много сбъднати мечти!

# 744
И ние явно нямаме шанс щом е по пол, zvanche вие имате реален шанс наистина, много кандидати няма да се запишат. Сега чакаме второто класиране на 14.07 нали така?

# 745
Здравейте, не пиша в темата, но от известно време я чета, тъй като и дъщеря ми реши да кандидатства в АК. Не е посещавала школите, които целенасочено обучават децата за АК, а само обща подготовка за НВО.
За статистиката - приета е на 42 място с 65.38%, 16% е есето.

# 746
  • София
Честито на приетите деца!
Ние оставаме да стискаме палци да бъдем поканени Simple Smile
Преди 2 години дъщеря ми беше на 134-то място. Поканиха я с първите поканени резерви. Wink
Тогава резултатите като цяло бяха много по-ниски, но и като при Амели, всички излизаха бледи като платна и с думите "изобщо не помня какво беше, но беше много трудно". Чак се изнедах, че тази година децата масово определиха изпита като лесен.

ПП. Резервите вече се приемат по резултат, а не по пол.

# 747
  • София
Момче с резултат 58,28% - приет на 61 място Simple Smile
Есето е с 12,5%, а той мислеше че не е успял на него.

# 748
  • София
И аз мога да се запиша с момиче 74,62%, 5 място и момиче 61,50%, 74 място. Ние обаче зависим от стипендия, така че записването е под въпрос.

# 749
Тук съм. Ревах, треперих, ревах и така.
Приета е. Сега започвам да чета какво се иска документално от мен, че в нашия случай без помощ е мисията невъзможна.

Малко статистика: до тук при момичетата в топ 10 има 4 от смг. Издирваме номер 1 Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт