Дългото чакане след трансфер - Тема 81

• 41 537
  • 782
  •   1
Отговори
# 330
Записвам се и аз тук с надеждата за две чертички след трансфер. Успех на всички. 🍀

# 331
  • Варна
Здравейте момичета 🌼
От вчера и аз съм в голямото чакане  на двете чертички. Направихме ЗЕТ на 1 снежинка 👼 Това ми е първи опит и дано е успешен!
Пожелавам късмет на всички момичета в тази борба! 🤗

# 332
Здравейте бъдещи мамчета нова съм тук но ви чета от доста време.Накратко за мен с доказана ендометриоза съм и последвали 2 операции.С много тежът мъжки фактор 1% по крюгер в общи линии и двамата сме я втасали 😁 Имам едно неуспешно икси миналата година,нов опит в началото на тази като цяло стимулацията ми мина добре очаквахме 10 яйчица с ужас ми казаха че имаме само 2 😯.С док се разбрахме транфер да има само на 5 дневен и така от 2 едничкия ми боец се разви до 5ти ден и ми го върнаха на 09.03 кръвния ми беше вчера чхг 490 чух се с док каза да не спирам нищо и на 7ми април на преглед.Незнам трябва ли да повтарям кръвния и не са ли много тези 20 дни след който ме вика пия един коктейл от хапчета дуфастон,естрофем,магнезий, л карнитин,витамин с,фолиева киселина,натаспин,медрол и фракси вечер.Док каза нищъ да не спирам че ще ме убие но от аптеката ми казаха че медрола се пиел 14 дни само а от л карнитина вече едва ли имало смисъл.Ох много се обърках не смея и да се зарадвам още де 😨😨😨😨

# 333
Madewithlove не мисля че тук има човек който ще ти каже да спреш някое лекарство просто ей така при положителен тест. При положение че др ти е казал да продължаваш да пиеш всичко му се довери и се успокой. Ако имаш някакви оплаквания до датата на прегледа ще му се обадиш разбира се. Не смятам че фармацефтката в аптеката е по компетентна от репродуктивния ти специалист... Това е моето мнение  🤩
Успех ! 🍀

# 334
Madewithlove, Л-карнитин пиех само до пункция, за енергия на яйцеклетките. През бременността би могло да се пие, но съвсем в началото не съм сигурна. Попитай доктора за него. Не съм срещала в рецепти след трансфер и вит. С - с каква цел ти е изписан? Другите неща се намаляват или спират постепенно след преглед. Фолиевата е добре да бъде мета форма, ако не е такава.
Може да провериш прогестерон, ТСХ и ФТ4, за да си спокойна. Flowers Four Leaf Clover

# 335
Добър вечер, дами. Във връзка с медикаментите, които е ок да се взимат след трансфер. Аз приемам хранителни добавки цинк, рибено масло, вит Ц всеки ден. Има ли някое от изброените, което според вас да не се препоръчва, за да го спра? И още нещо - знаете ли каква е точно функцията на Акард? Благодаря предварително. 🌷

# 336
Ами честно казано витамин с предния път го нямах за л карнитина на мен ми каза преди пункцията че го пием за повишаване на качествато на яйцеклетките и сперматозоидите а витамин с е да се усвоява по добре карнитина.Каза нищо да не спирам всичко което съм взимала до сега го продължавам до преглед не е изпадала в подробности ние и по телефона се чухме за коментар на резултата и като цяло ако я питаш нещо казва иначе сама не обекнява много много

# 337
Ами честно казано витамин с предния път го нямах за л карнитина на мен ми каза преди пункцията че го пием за повишаване на качествато на яйцеклетките и сперматозоидите а витамин с е да се усвоява по добре карнитина.Каза нищо да не спирам всичко което съм взимала до сега го продължавам до преглед не е изпадала в подробности ние и по телефона се чухме за коментар на резултата и като цяло ако я питаш нещо казва иначе сама не обекнява много много
И ние сме тежък МФ, 1% по крюгер, 4 месеца мъж ми пи л карнитин и какво ли още не и ефект никакъв. Много се радвам че при вас се е получило;)

# 338
За Медрола на мен ми казаха до положителен тест или до края на 3ти месец по преценка. Слушай си лекаря. Не знам изобщо как фармацевт си позволява да коментира назначена от лекар терапия. Не е редно според мене. Даже дипломирани лекари не си позволяват да коментират терапии които не са им по специалността.

# 339
Добър вечер, дами. Във връзка с медикаментите, които е ок да се взимат след трансфер. Аз приемам хранителни добавки цинк, рибено масло, вит Ц всеки ден. Има ли някое от изброените, което според вас да не се препоръчва, за да го спра? И още нещо - знаете ли каква е точно функцията на Акард? Благодаря предварително. 🌷
  Предотвратява образуването на тромби(тромбофлибия).Това всъщност е аспирин.

# 340
Здравей kiki_riki би ли споделила какви Витамини са ти изписвали от клиниката преди инвитро и преди трансфер? Аз се боря с лошо качество на Яйцеклетката и по моя идея добавихме и витамини за подобряване на качеството ѝ. Аз съм в Надежда и тук много не наблягат на витамините. Sad Мерси.
Нр съм ср хванала като одавник за сламка за този прогестерон но имам и генетична предразположеност към това . Нека видим какво ще стане с инжекцийте  и ако пак така се случат нещата ще търся друг проблем. Немога да се втурвам да изследвам какво ши не защото при вас го е имал този проблем и един път като не е станало при мен вече край и аз съм с тромбофилия и аз имам нк проблемни клетки . Я стига вече тъпчем се с милион и едно лекарства и витамини не вярвам че проблема ще ми е толкова сериозен. Винаги в моята клиника преди инвитро и преди трансфер имам назначени витамини и незнайно защо но кожата ноктите и косата ми стават страхотни, можеби от витамините. Вярвам че проблема ми не е толкова сериозен и знам че не всички момичета с неуспех имат тромбофилия притеснението си оказва лоша шега аз бях толкова спокойна но едва до 8ми ден след това започнах и аз със симптомите да търся да ровя уви няма но бременоста беше започнала. После стреса дали ще се покачва дали ще се развие защо е нисък . И хоп всичко приключи. Знам че е изнервящо да чакаш и аз вървя все пак по този път но найстина си трябва търпение и спокойствие.

# 341
Здравейте, момичета
Моля за помощ - нещо се омотах като пате в калчище с чхг-то... гледам мерната единица навсякъде е mIU/ml, а моята стойност е в   IU/L - 518. Това е резултат на ден 10-ти след трансфер на 2 замразени Е. Не ми е удобно в неделя да тормозя доки да питам, ама се притесних с тези три цифри - беше ми казала, че търсим двуцифрен резултат. Дали е имала предвид в mIU?.... Оплетох се съвсем....

# 342
Здравейте, момичета
Моля за помощ - нещо се омотах като пате в калчище с чхг-то... гледам мерната единица навсякъде е mIU/ml, а моята стойност е в   IU/L - 518. Това е резултат на ден 10-ти след трансфер на 2 замразени Е. Не ми е удобно в неделя да тормозя доки да питам, ама се притесних с тези три цифри - беше ми казала, че търсим двуцифрен резултат. Дали е имала предвид в mIU?.... Оплетох се съвсем....
Резултата е страхотен ,мерните единици нямат значение. Дали не са се хванали и двете. Тихичко честито и успех до финала.

# 343

mmorena, притесних се честно казано като взех да се опитвам сама да разчета... помислих, че може би трябва да го разделя на 1000? но тогава се получава 0 и нещо... а математиката ми е "силна" страна още от училище, така че май по-добре нищо да не деля и да чакам вашите мнения и утре да питам в клиниката Simple Smile))

# 344
  • София
mIU/ml = IU/l

Общи условия

Активация на акаунт