Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 103
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • На луната
Разбрах, че Санджар заплашва нещо Stuck Out Tongue Winking Eye
Щом не го хвана за гушата, се брои за мило предупреждение Yum

# 16
  • София
Докато влезна в темата и какво виждам, вече сте на 2-ра страница в новата тема. Как препускате момичета.
Аз доста съм изпуснала от серията и затова ще коментирам след превода. А сега ще догледам епизода в оригинал.

Васе отново ни радваш с прекрасно подредена и красиво оформена тема. Пожелавам си да четем само хубави новини в нея. Благодарности за труда и уюта, който ни създаваш.

# 17
  • Варна
Това голям смях : ))))))
Коя половинка да не му пипа Еви? Хахахха , неговата половинка нали е Менекшето Stuck Out Tongue Winking Eye
Изречения без НИЕ - JoyJoyJoyJoyJoy

# 18
  • София
Много силна сцена. За първи път, след 9 години Наре и Санджар да се прегърнат, пък и макар със сълзи на очи. Вярвам, че ще дойде момент и на прегръдка от любов   

# 19
Нещо интернета ми тази вечер е под всякаква критика.
Такова накъсване не е било...
Мюге, къде закара Акън?
Стори ми се че е пред дома и...

# 20
Там е, Джули, но какво смята да прави с него? Joy

# 21
  • На луната
И при мен прекъсваше много.
Мюге го засурна някъде Акън.
Чудя се дали имат някоя барака за инструменти... Simple Smile
Да го подържи малко там и да му проведе няколко сеанса Simple Smile

# 22
Там е, Джули, но какво смята да прави с него? Joy

Ще го опакова с панделка за преследвачите сигурно Grinning

Гедиз и Наре тръгнаха първи, а последни стигнаха.
Санджар се забави доста, но малко не му достигна, а Мяге измъчи колата си и накуцвайки стигна точно навреме

# 23
  • На луната
Радвам се, че Захра не пострада.
Оправно момиче излезе с този спрей в чантата.

# 24
  • между морето и небето
Мюге го засурна някъде Акън.
Чудя се дали имат някоя барака за инструменти... Simple Smile
Да го подържи малко там и да му проведе няколко сеанса Simple Smile

😂😂😂

Къде по-изпипано и логично е да му забие една игла, отколкото да го наръга. Мюге си оправна образованието😉

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 00:42 от Gabie

# 25
  • На луната
😂😂😂

Къде по-изпипано и логично е да ми забие една игла, отколкото да го наръга. Мюге си оправна образуванието😉
Нямам й още доверие на 100%
Още ми се вижда малко неадекватна.Дано не си го запази някъде за личне ползване.
Не за друго, ами е опитен манипулатор, и може пак да обърне играта.

# 26
  • Яко в Матрицата...
Само последната сцена с “Наре” през сълзи Санджарови видях Rolling Eyes Утре ще го гледам, ама какво стана с търга? Кой плати милионите на Посланика?

# 27
Не знам дали разбрахте, Зехра разказа за катастрофата. Била на 6, а Мюге на 15 години. За пръв път карала кола.
Тогава някаква жена се забила в тяхната кола. Жената умряла, Зехра останала с недъг, а Мюге никога не се качила на кола да кара. Умрялата жена пък е била жената на Кахраман Боз, споменаха го преди в серията, когато Санджар беше в офиса на Кахраман.

# 28
  • Яко в Матрицата...
Не знам дали разбрахте, Зехра разказа за катастрофата. Била на 6, а Мюге на 15 години. За пръв път карала кола.
Тогава някаква жена се забила в тяхната кола. Жената умряла, Зехра останала с недъг, а Мюге никога не се качила на кола да кара. Умрялата жена пък е била жената на Кахраман Боз, споменаха го преди в серията, когато Санджар беше в офиса на Кахраман.
Е как на 15 някой й е дал да кара кола? Sad

# 29
  • На луната
Само последната сцена с “Наре” през сълзи Санджарови видях Rolling Eyes Утре ще го гледам, ама какво стана с търга? Кой плати милионите на Посланика?
Никой. Остана си беден завалията. Simple Smile
Санджар прецака търга.

Общи условия

Активация на акаунт