Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 100
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
  • На луната
Хубав ден, макар че при нас в Плевен нещата са доста напрегнати. Градът е уплашен.
Димана Hug
Страхът и напрежението са най-лошите врагове на доброто здраве, макар че е трудно човек да се пренастрои, защото паниката увлича.
Така че, повече позитивни мисли, и по-стриктна хигиена. И този вирус, ще отшуми, като всички останали.

# 46
Момичета Hug Димана Hug

Бирсен написа преди малко, че Луна и Слънце е отложен за новия сезон. Композитор ще е Ендер Гюндюзлю, а режисьор Мурат Шеной. Питат я за главната женска роля, нали отишло предложение за Мелис Сезен, голяма била вероятността да е тя.

Филе, беше питала за финала на Вуслата, не съм гледала нищо, както може да се предположи, но видях един кадър на Азиз и Фериде с надпис Край, бяха усмихнати. Предполагам, че има хепи енд.

Прощално видео от Кадир

https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1237160563161128961?s=19

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 13:50 от Еванджелин

# 47
  • Яко в Матрицата...
Привет! Simple Smile

Димана, да минава бързо! Hug

Хубав рейтинг, браво! Раздвижиха се малко и ето резултатът е добър. Така да продължават.
Не знам кога ще мога да изгледам серията, но ще се радвам да прочета повече мнения Wink

Хубав ден!

# 48
  • София
Здравейте!

Благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus Flowers Bouquet Flowers Rose
Не можах да гледам снощи, но ви чета и разбирам, че серията е хубава, а и рейтинга  е отличен.
Ще чакам превода с нетърпение.

Хубав ден, макар че при нас в Плевен нещата са доста напрегнати. Градът е уплашен.
Димана с вас сме. Пази се. Само не се паникьосвайте. Имам близки от Плевен и аз също следя ситуацията. Вярвам, че цялата тази суматоха ще премине.

# 49
Дано не е Мезлис Сезен , искам някоя красавица за красивия ни Патрон Grinning

Димана Hug наистина страхът е лош съветник .А и вашите болни оздравяват . Мисля ,че във всеки град ще се появят болни , отчитайки колко много хора ( + цигани ) живеят в Италия и не са много съвестни като се върнат да си стоят в къщи . Дано да няма такива с летален край . Но от усложнения от грип ( какъвто и да е ) по принцип винаги има смъртни случаи ( за жалост ) на хора с проблемно здраве или възрастни .
Очаквам с нетърпение да изгледам епизода на ДП , а и края на Вуслат !

# 50
Лозунга на Луна и Слънце бил "Понякога последният човек, който можеш да издържиш, е единствения, без когото не можеш да живееш" Heart Eyes

Бях се настроила да гледам патрона в ромком, сега съм леко разочарована Grinning

И да се върна към заводските си настройки Smiling Imp
Поглежда, поглежда ръката й, докато Наре му говореше много сериозни неща за Санджар и милионите евра.
Накрая не издържа милия Heart Eyes
Красота Heart Eyes

https://www.instagram.com/p/B9jUUOYA8yf/?igshid=1lfl6i1o9lub2

# 51
Истината най- накрая озари Санджар!
Истина, която беше пред него през цялото време и му говореше.
Накрая трябваше да види сестра си в това състояние в стаята на Акън, за да повярва!
Може би за това онова изплакано "Наре" в края на епизода на мен не ми подейства, както очаквах...

# 52
  • На луната
Истината най- накрая озари Санджар!
Истина, която беше пред него през цялото време и му говореше.
Накрая трябваше да види сестра си в това състояние в стаята на Акън, за да повярва!
Може би за това онова изплакано "Наре" в края на епизода на мен не ми подейства, както очаквах...
Ами то от това "Наре" тепърва тръгва пътят на изкуплението му, но ми се струва, че няма да е много дълъг.
Макар че Наре повтори около 150 пъти, и същевременно го написа, че няма да му прости. Ако тя си вярваше толкова, нямаше да й е нужно такова самовнушение. 
А и се видя, колко бързо й се смекчи сърцето при вида на болката му, и веднага се впусна да го утешава.
Жените, както винаги сме по-силни психически, и не само им сърбаме попарата на "силния пол" ами и после лепим парчетата след тях. Simple Smile
п.п. За мен обаче, сцената беше много силна. Усетих ги на 100%

# 53
Джули, и аз не бях впечатлена от финалната сцена. Много по-силно ми подейства сцената със счупеното стъкло, както вече писах. Как се изплаши Санджар, грабна я в прегръдките си и я пренесе /не се видя в кадър/, за да не нарани и босите си крака Наре. Стискаше я изплашено, защитаващо...
Много ми хареса Heart Eyes

# 54
Джули, и аз не бях впечатлена от финалната сцена. Много по-силно ми подейства сцената със счупеното стъкло, както вече писах. Как се изплаши Санджар, грабна я в прегръдките си и я пренесе /не се видя в кадър/, за да не нарани и босите си крака Наре. Стискаше я изплашено, защитаващо...
Много ми хареса Heart Eyes

Чакам с нетърпение превода, за да видя тази сцена, че снощи нямах излъчване по това време Simple Smile

Alaska, съгласна съм, че сцената беше силна, а актьорската игра и на двамата страхотна, но мен лично въздишката или хрипа на Наре (не знам, как да го определя) ме накара да изтръпна, а не обръщението на Санджар.
Така и не мога да определя съвкупност, от какви чувства изрази с нея..., защото бяха повече от едно според мен.
Трябва пак да го гледам Smirk

# 55
  • На луната
Така и не мога да определя съвкупност, от какви чувства изрази с нея..., защото бяха повече от едно според мен.
Трябва пак да го гледам Smirk
Срам, вина, осъзнаване... това почувствах аз, но ще ми е интересно да прочета и друго мнение.
Онлайн гледането е доста подвеждащо, но пусто любопитство Simple Smile

# 56
https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1237117716319875078

Alaska, говоря за реакцията на Наре, след като Санджар я нарече по име.
Това шумно поемане на въздух, не знам защо но много ми подейства...
Чудех се зад него какви усещания се крият Simple Smile
Май носталгията по звученето на името и от неговата уста е била болезнена Simple Smile

# 57
Аляска, Еванджелин, Рени, Благавест, Филипине, благодаря от сърце за подкрепата!
Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover Flowers Cherry Blossom Flowers Rose Flowers Herb Flowers Tulip Flowers Sunflower Two Hearts

# 58
Забравих да ви кажа, за какво му е новата фирма на Санджар. Досетихте ли се?
За да изпрати там Наре да работи. Така хем ще работи в марина, хем ще е далеч от Гедиз.
Не ви казах и как ме напрегнаха сцените, дето влачеше Наре от стая в стая в дома й, повлече и Гедиз на разпит на яхтата и т.н. заплахи, чудеса, "Не забравяй кой съм аз... Не те убивам, ама..."
И кой си бе? За какъв се има този човек? Само да не ми кажете, че ви се е сторило страшно романтично Imp

# 59
  • На луната
Alaska, говоря за реакцията на Наре, след като Санджар я нарече по име.
Да, и за мен беше много силно.
Според мен това да си чуе името беше потвърждение, че той знае истината. Все едно й каза "Знам всичко".
Сякаш до последният момент се беше надявала, той да не научи. Simple Smile

Забравих да ви кажа, за какво му е новата фирма на Санджар. Досетихте ли се?
За да изпрати там Наре да работи. Така хем ще работи в марина, хем ще е далеч от Гедиз.
Не ви казах и как ме напрегнаха сцените, дето влачеше Наре от стая в стая в дома й, повлече и Гедиз на разпит на яхтата и т.н. заплахи, чудеса, "Не забравяй кой съм аз... Не те убивам, ама..."
И кой си бе? За какъв се има този човек? Само да не ми кажете, че ви се е сторило страшно романтично Imp
LaughingSmileySmile чок романтик, чок SmileSmileySmile
Шегувам се разбира се. Аз не се втренчвам чак толкова в него. Такъв му е модела. Ориенталски мачо. Smile
Иначе да, аз разбрах защо му е новата фирма, ама Наре го отряза. Харесвала си сегашната работа Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 16:45 от Alaska 80

Общи условия

Активация на акаунт