Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 493
  • 736
  •   1
Отговори
# 285

„Хвани ръката на дъщеря си“
Започва ожесточена битка между Санджар и Наре. Санджар се е заклел да отмъсти, а Наре - да му попречи да си навреди.
Наре спира да играе меко и напада Санджар с топ Thinking Мелек няма да е като майка си момиче без баща.
Всеки начин, да не се превърне Санджар в убиец, е допустим. Заради това дори рискува да остане в конака. Thinking
От друга страна, Санджар отговаря на войната на Наре със същата решителност. По пътя към края започва да закрива всички сметки. Единствената му цел е да има гаранция за всички в неговото отсъствие. Най-напред за Наре и дъщеря си.
Но Гедиз ще удари Санджар по най-чувствителното място. По неговата любов и ревност към Наре.

Рени, хелп, хелп Kissing Heart

Еви, благодаря за превода Hug
Санджар нали залови Акън.
Да приключва с него и да се свършва тази агония вече Smile
Колкото по- голяма е загрижеността на Наре, толкова по- настървен става Санджар.
Може би тя трябва да смени тактиката подобно на Гедиз.

Phillipine, честит празник!
Бъди здрава и много щастлива Kissing Heart

# 286
Джули, права си, да се свършва вече тази мъка, че бактън! Всички са се юрнали да спасяват Санджар от самия него Head Band Много лабилно това Ефе. Мисля, че ако не му обръщат внимание, сам ще се спре. То не беше сбогувания и наръчвания.  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 287
Точно това имах предвид Еви Hands V
Наре да му каже нещо от сорта Smirk- " Мелек има нужда от баща! Ако не смяташ да и бъдеш такъв спри да я залъгваш вече. Съсипвай се по- далеч от очите и. Точка! " Stuck Out Tongue Winking Eye
Аааамаха Angry

# 288
  • На луната
Най-добре да го покани за кум на сватбата си с Гедиз Stuck Out Tongue Winking Eye
Съвсем ще му отклони вниманието Wink

# 289
  • Яко в Матрицата...
Най-добре да го покани за кум на сватбата си с Гедиз Stuck Out Tongue Winking Eye
Joy
Очаквам бременна Нушка аз...

# 290
  • Плевен / София
Joy
Cry

# 291
  • На луната
Joy

Оххх, и аз Sad
Тя Нушка сигурно е като слоновете, с удължен период на износване, та и за това ще се е усетила по-късно.
Обаче ако ще ни сервирВат това клише, дано поне да е лъжлива бременност Wink

# 292
Алие е направила клипче и за Наре Heart Eyes Много харесвам нейните работи Heart

На мен пък най-ми  е интересна и най-много ме вълнува Наре. Щастието на Наре.
И точно по тази причина не харесвам Ефето. Човекът не я прави щастлива, не може да я направи.

# 293
  • между морето и небето
Фили, Честит Рожден ден и от мен! Бъди здрава и щастлива 🎂🌺🥂!

С някои от постовете ме разсмяхте, особено предложението за кума😂.
Да свършва с тази мъка вече и казуса Акън, ама ми се струва, че още ще продължи.

На мен ми се струва, че Нушка ще се възползва от изостреното чувство за чест на Санджар. Ще се направи на жертва, ще завърти нещата така, че ще изкара оня глупак Локи много виновен. И Санджар ще трябва да защити "семейството" си.

# 294
Здравейте!

Фили ЧРД Birthday Balloon Flowers Bouquet
В края на деня, но все пак се класирах да ти честитя, да ти пожелая здраве и Ковид 19 да не те стига. Пази се.
Да пием виртуално по едно и наздраве! Wine Glass Beers

# 295
Девойки Kissing Heart

Дъщерята на посланика - еп.14 трейлър 2

# 296
  • Яко в Матрицата...
А така, вече сме във фаза бременност Joy

Еве Heart
Привет, девойки! Hug

# 297
Айде, честито...Нушка бременна

Привет, момичета

# 298
  • На луната
Привет, привет Coffee
Еванджвлин, мерси за трейлъра Flowers Rose
Интересен трейлър. И през ум не ми е минавало, да се съмнявам дали Санджар и Менекше са консумирали брака. Не успях да намеря по-подходяща дума за събитието. Обаче това драматично припадане, и то в краката на бившото севгили,  си беше театрална постановка, с усвоени похвати от Халисе ханъм. Продължавам да смятам, че това са долни и очаквани инсинуации от страна на Менекше. Ще пробва всичко, за да не се раздели с конака, включително и да остане почитаема вдовица.
Наре, наистина е извадила тежката артилерия. Обеща да прости.
Само че, как се прощава по принуда? Само на думи, не е толкова трудно. От сърце да му прости обаче, ще е по-трудно, и трябва повече време. Освен това Санджар хич не е глупав.
Подозирам, че няма да ни бъде спестено следващото “любимо” клише. Санджар на прага на смъртта - Локи няма да остави нещата така. Прилича на куха лейка, и бившото му севгили ще го обработи за има няма пет минути. И докато Санджар се бори за живота си в някоя болница, с цялата рода в коридора, включително Наре, тогава може и да му прости наистина. Чисто импулсивно. В такива моменти най-много осъзнаваме, колко ни е скъп човека до нас, и си пренареждаме преоритетите.
И каква стана тя? Наре, като Зехра, ще остане единствената неразбрала, и не усетила, че Гедиз е влюбен в нея. Малко плоско ми се вижда. Една жена ги усеща тези неща, колкото й да й е отклонено вниманието. За Зехра, някак е обяснимо, предвид колко е отнесена, но ми е странно за Наре. Да речем, че освен Санджар не вижда нищо друго.

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 11:53 от Alaska 80

# 299
Рени, таман снощи спомена, и ето ти Joy

Аз продължавам да мисля, че Гедиз наистина има намерение да не позволява на Санджар повече да наранява Наре. Да, приятел му е на Ефето, но това неговото вече е прекалено. Ако ще става камикадзе - да става! Стига, стига е разплаквал нашето момиче! Да беше си седял в неведение, то и без това имаше пак приказки, че Наре не е права, че Гедиз е мошеник... Ай сиктир!
Гедиз правилно сплаши Елван, че каквато е цапната в устата, веднага ще го изръси на Наре.
Интересно Нуша бременна ли е, или инсценировка Stuck Out Tongue Winking Eye
Искам да видя суратя на Санджар, като чуе новината Blush

Общи условия

Активация на акаунт